Hirdetés

2020. szeptember 25., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Zelda

  Twilight Princesst tolom épp Wii-n, ami már kb. 2 éve porosodik érintetlenül a tv alatt.
  És most már 2 nap alatt majd 5 óra van bele ölve a játékba. Zseniális lett!

  vsgaborr11 9 éve 2

 • DVP

  Dell Venue Pro, helószia, WP7.5(Mango) helószia, Android és szigszalag viszlát, soha többé ne lássak olyan akadozó telefont! :))

  vsgaborr11 9 éve 5

 • Dell Venue Pro

  No, mar szeptemberben ram jott a Venue Pro laz. Fel is adtam egy hirdetet, hogy nekem mar pedig ilyen kell es hogy vennek. Jott ra 2-3 jelentkezo, vagy tul sokat kertek, vagy nem valaszoltak egy ido utan a pm-re. Am most lattam, hogy ujrakirakja a venue projat az egyik, es marcsak 65k-t ker erte. O mondom remek. Node van egy masik jelentkezo. Whatdo? Ajanljak a lealkudott 60k helyett tobbet? :( jo lenne szuletesnapra a telefon...

  vsgaborr11 9 éve 1

 • HALF-LIFE 3 ARG?

  Redditen hozták fel ezt az ARG-t.
  Érdemes végigolvasni az egészet.
  Az elején azt hittem, hogy óó, ez is biztos valami rissz-rossz trollkodás.
  Aztán a közepe felé már linkeltek egy pár érdekes dolgot...
  Egy csávó beszélgetett 2 férfival is, akinek valamennyire a keze benne van.
  A második beszélgetésben az emberünk nagyon tereli el a témát, és a HL3-ra vonatkozó kérdésekre mind:"no comment to that"-tel válaszol, vagy ennek permutációjával.
  Ezután linkelik redditen Douglas csatolt fájlját: mintha egy official ARG lenne, nem?
  Ja és a mapot nem is említettem, amit egy tinyurlos linkről lehet leszedni, és nagyon úgy tűnik, hogy alá fogja támasztani mindenki "kedvenc" Gabe Newell állítását: A HL3-tól bizony be fogunk szarni.
  Steamen pedig ez olvasható egyik kommentező tollából (arról beszél, aki feltöltötte a YT-ra a rémisztő videókat. BTW az ő channeljén voltak elérhető a Portal 2 ARG első videói)
  "One of the recovered videos in hes channel have a code, it reads as it follows:
  RXZlcnl0aGluZyBzdG9wcGVkIHdvcm♥tpbmchICBXaGF0IHRoZSBoZWxsIHdl♥bnQgd3Jvbmc/

  Folytatás...

  vsgaborr11 9 éve 1

 • Kutya és a kutyakaki viszonya

  Hú.

  Elsőre ennyi volt a reakcióm, amikor kiöntöttem a betonra 10Kg Mopsz elvi kakitartalmát. Egész életemben nagy Komondor tartó voltam, bár én a kedvessége miatt szeretem, nem a kevesebb kutyakaki miatt, de nem gondoltam volna, hogy fél vödörnyi kutyakaki jön ki egy Mopszból, Komondorból pedig ennél még több, durván egy teli vödörnyi kutyakaki távozik el minden Komondornál. Lehet, hogy nem hülyeség macskát tartani?

  vsgaborr11 9 éve 11

 • Magyart találtak borsodban

  A rendőrség már nyomoz az ismeretlen elkövetők után.

  vsgaborr11 9 éve 11

 • Edzéstervet, köszöntem

  Ti milyen edzéstervet használtok mellre és hasra? Erre a kettőre kéne csak(na jó, ha valaki mindenre ír, azt sem fejezem le).
  Szerk: Én már egy ideje tolom azt, hogy 3x6 mellre(tehát mellre nyomom ki, vagyis a csecsbimbó alatti részről indítom), 3x6 felsőmellre(ilyenkor pedig értelemszerűen a felső résztől indítom), és most be szeretném építeni, hogy a középső fogással, lényegesen kisebb súllyal a középső részre is nyomjak.
  Hasra nekem meg a törzsfordításos elég volt sokáig, csak mióta sokat eszem edzések miatt(1 hónap alatt 54 kilóról 60-ra, heck yeaaaa), azóta kezd picit látszani a hasamon(de azért még mindig lapos, meg látszik, hogy 7.-8.-ban toltam a kockázást).
  Amúgy én a fekvőtámaszt nem ajánlom, jóval előbb tönkremennek az izületek, tudom, mert a 4. hét után a 100fekvőtámasz programban már durvamód fájt a könyököm.
  Ja meg hasra sokáig futottam, ha megfelelően eszik mellette az ember, akkor szép hasat csinál, és a kondit is durván megdobja.

  vsgaborr11 9 éve 6

 • Ééééééééééééééés

  Nyár! Te Deum, bizonyítványosztás megvolt, pusziszkodás, búcsuzkodás megvolt. Bár mi bejárósok(plusz egy koleszos, aki még éppen közel lakik győrhöz) már le is beszéltünk egy keddi ivászatot, még jódarabig nem lesz programom a nyáron. Nagyjából úgy június végétől jönnek a házi bulik, meg a balatonedericsi 4 napos ivászat koleszos havernál...
  Amúgy valamilyen szinten sajnálom, hogy vége van. Viszont az, hogy mostmár mi is részesei vagyunk a közösségnek, nem vagyunk gólyák, nincs az a kínos hallgatás, mert nincs miről beszélgetnünk, illetve láthatjuk a 9.-es "friss húsokat" - valami egészen fasza dolog. :D

  vsgaborr11 9 éve 12

 • ololol

  Egyre furabb. Mostmar neha almodok is rola, es talan o is szerethet, de nem akarok probalkozni, mivan ha befurdok? Neznem kellene meg 3 evig az arcat.
  Inkabb nem.
  Ja es tudom, hogy mostmar mindenki nyiltan elmondja a szerelmi dolgait neten, ezert inkabb nem irok neveket, meg a leheto legrovidebben irok.

  vsgaborr11 9 éve 23

 • Szcientológiával kapcsolatban interjú

  http://hetivalasz.hu/uzlet/elmebajnoksag-37116/
  A szcientológiai egyház minden józanészt meghazudtolva azt terjeszti, hogy a szegények lehetnek boldogak, ha van pénzük. Hozzáteszem mivel nincs nekik(nem hiába nevezzük őket "szegényeknek"), boldogtalanul fognak meghalni.
  Fail.

  vsgaborr11 9 éve 26

 • Rég írtam ide.

  Gondoltam írok valamit, hamár rég írtam ide. Szóval valami.
  Igszdé.

  vsgaborr11 9 éve 9

 • LOL

  Semmihez nem értő, semmirekellő 13 éveseket átverni skype-on:
  PRICELESS.
  updát: Trollok, legyetek üdvözölve!

  vsgaborr11 9 éve 16

 • Rám robbant a tűz :3

  http://dl.dropbox.com/u/4085315/2011-04-24%2015.53.18.jpg
  Nem vagyok nagy mestere a suna-tükör-mobilfényképező kombónak, jószar is lett :DDD

  vsgaborr11 9 éve 6

 • Hamár tablet

  Nekem a HTC Flyer és a HP TouchPad tetszik nagyon. Előbbi a toll és a Sense felület miatt, meg jól is néz ki, utóbbi pedig a kiegészítők, a webOS és szintén a kinézet miatt.
  Azelőtt a PlayBook tetszett még, de ismerve a hiányosságait(nincs calendar meg contacts app, srsly?) azt elvetettem, iPad 2 meg egész egyszerűen nem tablet OS-sel van felszerelve.
  Amúgy gondolkodom egy ilyen netbook beszerzésén. Ugyan 350 MHz-es, de ahogy nézem downclockolva van valszeg, mert más tablet ugyanezzel a chipsettel 800-on ketyeg.

  vsgaborr11 9 éve 7

 • NYAN-NYAN-NYAN!

  http://nyan.cat/
  Instant agyhalál! :D

  vsgaborr11 9 éve 15

 • Jézus Krisztus Szupersztár

  Csütörtök, Madách Színház, iskolával, jó arc irodalom tanárral. Reméljük faszányos lesz :3

  vsgaborr11 9 éve 0

 • Ezt most így hogy?

  Facebook-értesítés. Mondom fasza, mi az? Kommentelt osztálytársam képemre. Ráklikk, ilyet ír:
  "Hallod gábor lőd fejbe magad...;)"
  Hát neked meg a tetves jó anyucid.
  (és nem, a legutóbbinak ehhez semmi köze, az meg lett beszélve az érintett felekkel)

  vsgaborr11 9 éve 19

 • Miért is nem lehet facebookra kiírni, hogy be van rúgva valaki?!

  Rég voltam fent Logouton, sok minden történt ezalatt a periódus alatt, de azért ez már kiverte nálam a biztosítékot.
  Tegnap délután két osztálytárslánnyal fbchateltem, és mondták, hogy mennek Deákba(ilyen rissz-rossz diákbál, nem lehet inni, zene is rossz, heringhangulat, rajoskodó idióták, csakhogy pár problémaforrást megemlítsek), és hogy majd terve lesz véve, hogy az egyik csaj bátyjáékkal isznak majd. Mondtam neki, hogy egy drunkcallt majd eresszenek el nekem, ha isznak otthon. Erre csörög a teló 20-21 óra körül, hogy ők már mennyire részegek stb. Ezzel így még nem is lett volna gond, DE! Kiírtam Facebookra.
  Tudni kell, hogy egyik koleszosnak már van záradékosa, és ezért adja a nagymenőt, de ha fb-ra valami ki van írva, már egyből be van szarva, hogy jaj mi lesz, ha egy atya/tanár/takarító/rokon/random személy meglátja, meg különben is, te mekkora hülye vagy. Oh, okay, akkor törlöm azt a kommentemet, amiben leírom, miket mondtak, és csak annyi volt kiírva, hogy az osztálytársamék mennyire részegek, Me Gusta, mindenki biztos boldog.
  Aztán lefeküdtem aludni fél 12-kor.

  Folytatás...

  vsgaborr11 9 éve 59

 • Légy átkozott Samsung!

  Egy nyamvadék USB-drivert nem tudnak megírni. X64-es Win7-em van, amit nem adok fel egy telefon kedvéért. és ez kritikán aluli, hogy a Samsung nem képes 64 bitre írni szoftvert, drivert egyaránt(konkrétan a Kies nálam inicializációs hibával indul, pedig legfrissebb).

  A másik, hogy a Galaxy S-em hihetetlen mértékben laggol, bugzik. Van, hogy befagy 5-6 másodpercre, és akkor legszivesebben eldobnám a francba. Oké, 2.2 nincs még a Samsung zászlóshajójára - rendben van, végülis a Samsungban is csak vágott szeműek koreaiak emberek dolgoznak.
  Nem bírnak egy normális 2.1-es szoftot kihozni a !zászlóshajójukra!, rendben van.
  Oké, nem bírnak kihozni egy normális, nem ronda és bugzó, lassú FW-frissítő szoftvert és sync-szoftvert a 64 bites Windowsra - rendben van.
  Oké, a Kies dizájnjánál és használhatóságánál szebbet okádok - ez is rendben van.

  DE AMIKOR EGY RÜHES USB DRIVERT NEM TUDNAK CSINÁLNI A ZÁSZLÓSHAJÓJUKHOZ, AKKOR AZT MONDOM: MENJETEK VISSZA RIZSET TERMESZTENI, SZÁLJATOK KI A MOBIL BIZNICBŐL!!!

  A Samsung még mindig nem reagált azon felvetésemre, miszerint sáros kunyhókban összerakott minőségűek a telefonaik.

  vsgaborr11 10 éve 70

 • Defragmentálódott a piac OS-ek terén

  Android
  iOS
  Windows Phone 7
  Symbian S60v3/v5
  bada OS
  BlackBerry OS/ nemsokára már QNX
  webOS
  Maemo/ nemsokára már MeeGo, de a régebbi még a mérvadó
  Symbian ^3
  Chrome OS

  És akkor ezekre csináljuk az appokat, és ezek nagy része sajnos platformfüggő(iOS, Symbian ^3, webOS, Maeom, BBOS, bada OS), nagyon kevés a mindenkinek nyílt platform(jóformán csak az Android és a Windows Phone 7, meg talán a MeeGo).
  Sajnos azt sem mondhatom, hogy a legjobb 3, maximum 4 platform lenne, mert akkor a fejlődés megint megrekedne, mint a 2003-4-5-6-os időszakban a WM és az S60 korában, viszont a fejlesztők szempontjából ez lenne a legjobb. Véleményem szerint a Chrome OS be fog dőlni(cloud és Google egyszerre? 2015-ben talán), illetve a S^3 is hamar átadja a helyét a 4-es verziónak/MeeGónak(ez utóbbi lenne a legjobb). Sokáig azt hittem, a webOS is be fog dőlni, de aztán a HP terveit látván ki kell jelentenem: a bada és a MeeGo mellett ennek lesz a legfényesebb jövője. Mert mint az Amiga óta azt tudjuk: Preemptív Multitask rockz!

  vsgaborr11 10 éve 1

 • Ál-Mac

  Hogyan készítsünk olcsón MacBook Prót?
  1., Vegyük meg ezt a Laptopot
  2., Ha ez meg van, fáradjunk el egy Apple Storeba(vagy a torRent Storeba ;] ), és vegyük meg az OSX Snow Leopardunkat.
  3., Töltsük le az interwebről a nekünk való Hackintosh telepítőt
  4., Telepítsük fel a Hackintosht eredeti Mac OSX-szel
  5., Élvezzük az irigylőemberek még irigyebb tekintetét - Mert én egy kibaszott nagy egyéniség lettem!
  +1 ráadás: Ha mégis elfelejtettük volna, rendeljük meg rá ízlés szerint a fehér vagy fekete Apple-matricát.

  *No offense, de a hardver megfelel a Mac OSX-nek, írják is a lapi fórumában.

  vsgaborr11 10 éve 16

 • Kábelnet #2

  Papíron 5 mega, majd' 1 hete ilyen:

  vsgaborr11 10 éve 2

 • Folytatom!

  Emlékeztek még a kis képregényekre? Úgy döntöttem folytatom őket, mert megint jönnek a jobbnál jobb Apple fan dumák, meg az Apple körül az események. Ofkóz ez csak az én meglátásom, és a rajzolásom is a Paint.NETig terjed.
  De mivel ez egy "Apple-hater képregény", nem fogom kímélni az Apple-t, és az Appletardokat. (Félreértés ne essék, tisztelem Józsit, csak már vicc amit csinál független blog címén, viszont Handrást nem szeretem, kifejezetten demagóg viselkedésűnek gondolom, ezért őt tényleg nem fogom kímélni. Csak most épp Józsi írt hülyeséget)

  vsgaborr11 10 éve 1

 • Welcome to the Animatrix

  Epizódokra szabdalva, ráadásul mindegyik saját történetet/történelmet(yep, ugyebár az egyik a Nagy Háborút meséli el a gépek és az emberek közt)/idősíkot kap. Az egyik pillanatban még mintha egy magyar rajzfilmet néznél(Kid's Story), másik pillanatban egy boldog animét(Beyond), aztán hírtelen egy szürreailsta, polgárpukkasztó világban találod magad(A Detective Story).

  Ami mégis nagyon tetszett, hogy nem pusztán a Matrix előzményeit meséli el, hanem megpróbálja bemutatni, hogy a gépek nem az ördögtől vannak, és hogy nem minden őrültség hangzik másodjára őrültségnek. Szám-perjel-számmal: 10/10.

  vsgaborr11 10 éve 1

 • Ubuntu 10.10

  Jó. Tetszik, sok ügyes dolog van benne, a Rythmbox különösen tetszik. Meg a beépített IM és levelező kliens is klafa. A Gwibber nálam nem működik. És akkor kontra:
  -Nagyon pörgeti a procit
  -Nincs sok játék rá(bár pár kedvenc van rá, mint a FoF)
  -1440x900-as natív felbontáson is el van mosva az egész
  -A fontosabb cuccaim mind Windowson van
  Ergó az egész netbookra való, mert a Software Center kiváló dolog, minden desktop OS-be! Komolyan, csak beírtam, hogy mp3, és már jött is le a kodek. 2010. 10.10 :)
  UI.:következőnek a JollyCloud OS fog jönni, most letörlöm az ubuntut.

  vsgaborr11 10 éve 7

 • Last.Fm. A webkettő csúcsa.

  A címmel mindent elmondtam, szeretném is megvenni rá a havi adagom, és van is rá elég pénz PayPalen, De! Ezt írja ki: "To complete this payment, add a debit or credit card to your PayPal account. Your card will not be charged unless the transaction amount exceeds your balance."
  Előszőr azt hittem át kell váltani HUF-ból USD-ba a pénzem, de az nem segített. Az accountom egy nagyobb összeg mozgatása után PayPal Verified lett, szóval ezzel sem lehet gond(olvastam ebay fórumon, hogy debit/bankcard kell a verifikáláshoz, mert pár internetes eladó csak így fogadja el a PayPalünket).
  Help? :F

  vsgaborr11 10 éve 4

 • Kontaklencse

  Én is elkezdtem hordani. Tegnap nagyon bevörösödött tőle a szemem, most megint 6 óráig fogom hordani. Ja, és rekordidő alatt tudtam felvenni. Csak 10 perc kellett :DDD

  vsgaborr11 10 éve 21

 • Kérdés

  Van valami Steam-szerű game manager pc-re? Nem Steam kéne, hanem olyan, amiben simán tudnám berakni az exéket. A win7 beépített game managere nem tetszik, viszont a steam meg nem ismer fel egy csomó játékot szépen(tehát ad neki ikont, stb.)

  vsgaborr11 10 éve 6

 • <3 kábelnet


  Akik ugyanolyan cipőben jártak, mint én az ADSL-lel: Kitartás!

  vsgaborr11 10 éve 35

 • Mekkora faszaság már

  A Dr. Pepper?(a többit akkor hagyjuk, nem fogom magam már ezzel strapálni, de úgyis fognak jönni a kommentek, hogy tanulj meg értelmesen írni, stb, pedig hát a szövegkörnyezet alapján a koromban nem a kormot, hanem a velem egyidőst jelenti, no mindegy, ez van, kiválasztunk randomra egy mondatot, kifigurázzuk, kifordítjuk a tényleg egyértelmű jelentését, és jól leb*sszuk a gyereket, hogy nem tud értelmezni, esetleg odahányjuk neki, hogy harmadszorra sem tudjuk elolvasni. :((( )

  vsgaborr11 10 éve 33

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.