2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Samsung Galaxy W hibák és plusszok

    Az előző írásom folytatásaként néhány hibát és pozitívumot szeretnék bemutatni.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 12 éve 43

  • Samsung Galaxy W I8150 első napokban

    Mivel még nem találtam róla semmit, gondoltam írok pár szót erről a telefonról.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 12 éve 88

  • Windows 8 Developer preview felhasználói szememmel.

    Sziasztok!

    Hol is kezdjem? Olyan embernek tartom magam aki szeret kipróbálni minden újat és hát próbálkozok is vele ha már feldobták a netre. :) Tegnap este rá is leltem a Windows 8 eme elsődleges példányára és le is kaptam gyorsan mondom hihi itt a telepen még úgysincs ilyen senkinek. :D Jó lesz arcoskodni kicsit. :D Nézzük mik is voltak az éjjeli élmények. Leszedést írást nem mesélem abba nem sok izgalmas van :)

    1. Alkottam egy 40 gb-os partíciót mondom ennyi csak elég és nem kér többet így a win7 és az adat partícióm is megmaradt egy kis átméretezéssel.

    2. Jöhetett a boot a lemezzel. Nekem személy szerint tetszett a boot kép de azért lehetne szebb is és szerintem lesz is, de ha nem akkor is elégedett leszek vele.

    Folytatás...

    vivike77 13 éve 10

  • Tablet törött érintőkijelzővel mit is tegyek?!

    Sziasztok!

    Mai divat nem más mint a tablet vagy MID, ez folyik minden honnan. Ezen elindulva, de kevéske pénzel gondoltam beszerzek én is egy példányt. Be is szereztem egy via 8650-es cpu-val szerelt 7"-os E18 MID jelzésű kínai csodát. Ugyebár olcsó húsnak híg a leve szokták mondani. Erre a készülékre főleg igaz volt. A kijelző ugyebár érintésérzékeny és nagyon nem a jobbik fajtából vagy fél órás kalibrálás után már nem ütöttem mellé, de így is oda kellett nyomni rendesen hogy érzékeljen. Gondoltam én majd ceruzával könnyebb lesz, ez így is volt úgy kb. fél óráig. Na ekkor jött a baleset egy nyomásnál az érintő panel alsó üveg rétege úgy ahogy kell végigrepedt... :Y Na mondom szép baleset kb másfél óra kézhezvétel után dobhatom a kukába eme kínai csodát. Kicsit gondolkodtam mi is legyen ezután. Mivel usb-s egérrel használható így gondoltam valamire még csak jó lesz. Használtam is vagy fél órát és rájöttem nem a legkényelmesebb megoldás hiába a nem nagy súly egy idő után nagyon kényelmetlen a dolog. Tartó híján és ugyebár erre már nem költök gondolat villámként lesújtó képeként. Nézzünk körül mit is használhatnánk fel erre a célra. Egy kis keresgélés után meg is lett a kiszemelt áldozat.

    Folytatás...

    vivike77 13 éve 5

  • Olcsó PC, jó PC.

    Sziasztok!

    Mostanság sok szabadidőm lett mivel a drágalátos munkahelyem már több mint 1 hónapja azt csinálja, hogy sms-eket kapok maradjak állásidőm. Így most mar nagyon kipihenve gondoltam miért ne osztanám meg veletek mikor mivel vagyok el itthon ( PC szinten :DDD ) Én személy szerint már-már függőnek tartom magam, hogy cserélgetem gépeim, telefonjaim mindig jön valami új. Mivel anyagilag nem a legjobban vagyok eleresztve így ne várjatok csúcsmodell kütyük bemutatását, mert az az ember sajnos nem én vagyok aki ezt megteszi! :N Szerintem sokan vagyunk úgy, hogy ha vásárolunk igenis a minnél kisebb ráfordítás a lényeg. Szerencsére olyan helyen lakok ahol ezt meg tudom valósítani, sok ismerősöm hoz jobbnál jobb ízelítőket nekem amikhez alkalom attán jó magyar forintért hozzájuthatom. Így volt ez a következő géppel is! :DD
    Sokat vacilláltam mire is használok én egy gépet..... :F Netezgetek azt sokat is! Filmet nézek engem a Full HD stb nem érdekel meg vagyok én elégedve a RIP-es filmekkel is :D A fogyasztás lényeg mert időben olyan napi minimum 12 órát megy a gép, ha nem vagyok itthon akkor is van még aki előtte üljön.
    Ilyen embereknek akiknek ez elég találták ki azokat a csodálatos ITX gépeket, de ha azt vesszük nem sokkal olcsóbb mintha egy sima gépet vennénk........

    Folytatás...

    vivike77 13 éve 2

  • Betévedt PC csúcs a múltból (2003)

    Sziasztok!

    Minap betámadtak egy PC-vel hogy eladó, mondom hozzátok meglesem. Lassan ide is értek vele, mikor megláttam csak annyit tudtam mondani: Bakker! Áll leesik mi ez? :Y lássuk mit is kaptunk….

    thermaltake woow

    thermaltake full alluminium ház extra hűtős!
    Abit IC7-MAX3 alaplap leírás

    intel Pentium4 HT 3,2GHz 1MB L2 leírás
    4*512Mb DDR500Mhz
    Abit Ati Radeon 9800XT 256MB 256Bit silent hüttéssel
    Plextor DVD-olvasó
    Plextor DVD-író
    Ventillátor szabályzók
    TV-tunner műholdas kártyaolvasóval!
    mobil rack
    8 termalake ventillátor hűtéshez!

    Igaz nem ez lehetett az eredeti config de akkor is odabaszós

    Picit utána lestem mibe is kerülhettek ezek a dolgok anno:
    Intel PIV 3200/800 512K DOB 76 418 Ft
    ABIT IC7-MAX 3 47 639 Ft
    ABIT R9800XT DVI 123 611 Ft
    PLEXTOR 708A OEM 33 896 Ft
    LANFIRE VM2000A 39 960 Ft
    PINNACLE PC TV SAT 30 878 Ft
    4*512MB 500MHz DDR RAM KINGMAX 4*31 381 Ft
    CHIEFTEC CT360A 360W 14 708 Ft
    Ez összesen: 492 634 Ft!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem semmi

    Folytatás...

    vivike77 13 éve 13

  • Posta nálam így megy!

    Sziasztok!

    Posta mindig is nagy kérdés! Legyen? Ne legyen? Hát nálam lehet, de a múlt heti ügy után csak szigorú feltételekkel! Rövid történet: Vettem 1 memóriát, hozzáteszem nem link alaktól! Nem mai gyerek itt az oldalon! Előre utaltam neki, ő feladta ajánlva sajnos az elsőbbségi lemaradt..... várom várom nem jön... Bementem a postára megnézték, hát ide nem jött meg! A csaj válasza annyi volt várjak 15 napot, ha addig sem érkezik meg, akkor a feladó menjen be az ottani postára a feladószelvénnyel és kérjen kerestetést, vagy meg lesz vagy nem! Na ez a cumi most a feladó nem tehet semmiről ő teljesítette a dolgot, én nem tehetek semmiről mert én is fizettem, de a cucc elveszett az éterben..... Most várunk és majd lesz valami!
    Már csak az lesz a jó, ha meg is lesz valamikor, csak sérül törik stb..... Na itt ki lesz a hibás???? Erről a memóriáról is letettem! Nem nagy összeg de akkor is!

    Folytatás...

    vivike77 13 éve 13

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.