2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Samsung Galaxy W I8150 első napokban

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Mivel még nem találtam róla semmit, gondoltam írok pár szót erről a telefonról.

[ ÚJ TESZT ]

Első oldal

Sziasztok!

Előszó:

Mivel nemigen találtam ezért gondoltam leírok pár tapasztalatot a telefonról. Pár napja gondoltam vennem kellene valami telefont ami azért az igényeimet kielégíti. Se nem nagy, se nem kicsi, éles képe legyen ne szaggasson. Szépen belibbentem az egyik szolgáltató üzletébe és elkezdtem nyomkodni a telefonokat. Egy pár telefon után eljutottam a Galaxy W-hez. Kinézetre tetszett gyorsnak gyors és az én kézméretemhez is megfelelő.

Kijelző:

A 3,7"-os 480*800 pixeles kijelző se nem kicsi, se nem nagy és tényleg éles. Legalábbis számomra. Szinek szépek és a betekintési szög is megfelelő. Nem egy AMOLED de a célnak megfelel. Egy dolgot nem találok sehol az érintőfelület milyen anyagból van és hogy karcálló-e, ezt kipróbálni nem merem! :)

Tartozékok: Töltő, adatkábel, headset (számomra az árkategóriájában nagyon gagyi) némi papír.

Képek:

Hardver:

Első amit általában megnézek mindig a hardver. Szeretem, ha tudatában vagyok annak hogy azért még egy darabig használható a készülék mindenféle kompromisszum nélkül. Ebben a kategóriában nem kellett csalódnom ugyanis a telefonban egy 1,4 GHz-es Qualcomm MSM8225T Andreno 205 grafikus gyorsító található.
Ehhez társul 512 Mb RAM és 4Gb ROM felosztva a következő módon:
Programok telepítésének: 1,07 Gb
Rendszer meghajtó: 525 Mb
Rendszer cache: 59 Mb
Belső memória: 1,7 Gb

Szerintem ez az elosztás minden igényt kielégít, sok telefonnál az volt a baj, hogy a belső memória túl kicsi volt és mindig sd-kártyára kellett telepíteni, de így is fogyott rendesen a belső memória.
Operációs rendszerként az Android 2.3.5 verziószámút találjuk Touchwiz 4.0 grafikus rendszerrel, ezt a szoftvert a hardver tökéletesen meghajtja nem találkoztam akadással úgy működik a dolog ahogy kell.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.