2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Samsung Galaxy S I9000 GPS Modding

    Előszó

    Mivel mindannyian tudjuk akik (i9000) használnak hogy készülékünk egyik gyenge pontja a GPS vevő és hogy társaihoz képest elég gyatrán nehezen talál jelet vagy ha talál is eldobja elég sűrűn. Így sok beszélgetés és megoldások után gondoltam összeszedem a lehetőségeket egy csokorba és ezt írásos formátumba közzé teszem.

    Bevezetés

    A szeretett SGS-ünk GPS jelerősségének gyengesége az antenna nem túl célszerű elhelyezése és csatlakozási megoldásában rejlik. Így kétféle megoldást szeretnék bemutatni az egyik garancia vesztés nélküli megoldás, még a másik "sajnos" hardveresen nagyobb beavatkozást igényel így ez a művelet garancia vesztéssel jár!

    A probléma forrása képen:

    Megoldások

    Első megoldásként a sok helyen ismert úgy nevezett "papíros FIX"-et szeretném részletesebben bemutatni.
    Ez a megoldás semmiféle garanciavesztést nem követel így első körben és mindenképp ezt javasolnám.

    Nézzük mire lesz szükségünk:

    1. Egy GPS ügyileg gyengélkedő SGS-re
    2. Olló
    3. Celluksz
    4. Papír

    Folytatás...

    tresh 12 éve 10

  • Olympus D720/VR-310 teszt

    Előzetes:

    Nem olyan rég csere érett lett régi jó bevált Samsung Digimax s700 fényképezőm ami 8 évig hűen szolgált de már kevésnek éreztem a tudását.Így hát új kompakt gépek után nézelődtem.Avval tisztában voltam hogy 40000FT ár környékén nem egy DSLR tudású,minőségi gépet kapok viszont a cél se ez volt.A cél egy könnyen kezelhető viszonylag nagy látószögű kellemes tudású kompakt gép ami alkalmas családi,utazási események megörökítésre.
    Első körben a Canon PowerShot SX120 IS/130 IS gépeivel szemezgetem de méretei miatt nem felelt meg,majd jött a Fujifilm s1600, ami tetszett minden téren de a sok negatív kritika végett nem mertem belevágni és végül de nem utolsó sorban jött a Nikon s5100 gépe majd több teszt és utánjárás után végül egy váratlan befutó lett az Olympus D720 vagy VR-310.

    Doboz:

    A "kis" Olympus szokásos védjük a földet méretű dobozban került kezeimbe, amit én nem is bánok végtére kis helyen is elfér. Kinyitva a dobozt találjuk a 24 hónapos garanciajegyet és a Basic Manual kézi könyvet és persze a CD-t amin mindenféle hasznos dolog van, de leghasznosabb számunkra úgyis a magyar felhasználói kézikönyv lesz amit fel is tesz a számítógépünkre PDF formátumba.

    Folytatás...

    tresh 13 éve 31

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.