2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Mit iszik Hannah Montana?

    Tra Pista 14 éve 22

  • Gyorsított 4830?????

    Ma voltam alkatrészeket soppingolni, és többek között vettem egy Sapphire 4830 512M videokarit. Ebben elméletileg 640 shader processzornak kéne lenni, de az enyémben a GPU-Z és az Everest szerint 800 van. A ph!-n olvasható volt néhány hónapja egy hír amiben arról számolnak be, hogy 800 shaderes 4830-ak kerültek piacra. Elképzelhető, hogy az enyém is ilyen lenne????
    Kép róla
    Validált GPU-Z

    Tra Pista 15 éve 3

  • Radeon 4770 megrendelve

    Egy Sapphire matricájú példány. Elvileg 2-3 napon belül jön meg, de majd kiderül. El lehet képzelni, mennyire várom, ugyanis ha meglesz, már be tudom üzemelni a "Cuccok"-nál lévő épülő konfigot a régi helyett. Egyelőre csak 256 MB memóriával, és gagyi 350W táppal, de amint lesz keret veszek normálisat ezekből is.

    Tra Pista 15 éve 9

  • Sansa Clip töltő

    Üdv!

    Van énnekem egy Sansa Clip lejátszóm, amit tölteni ugyebár csak USB-ről lehet. Jó lenne, ha tudnám hálózatról is tölteni, erre jutott eszembe ma egy ötlet. A Motorola telefonoknak mini USB-s töltő csatlakozójuk van, pont olyan mint az én lejáccócskáménak. A kérdésem az lenne, hogy egy ilyen Motorola töltőt tudnék-e használni töltőnek. Itt a PH!-n nem találtam megfelelő topicot, ezért gondoltam felteszem itt a kérdést, hátha tud rá valaki válaszolni. A válaszokat előre is köszönöm.

    Tra Pista 15 éve 8

  • Lemeztöredezettségmentesíthetetlenségeskedéseitekért

    Azt hiszem megtaláltam a magyar nyelv leghosszabb szavát:
    Lemeztöredezettségmentesíthetetlenségeskedéseitekért
    ez 52 betűből áll. A megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért pedig csak 43-ból. Igazából könnyen lehet, hogy ez baromság, sőt. De tök örültem a fejemnek, amikor ez eszembe jutott :DDD

    Tra Pista 15 éve 16

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.