2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Velem is megtörtént...

    Velem is megtörtént az, ami a legtöbb használt telefont vásárló félelme: letiltották a telefonom. Még január 31-én történt, hogy itt a hardveraprón vettem egy Sony Xperia P típusú telefont, ami úgy volt hirdetve, hogy szerződés hosszabbításra lett vásárolva, de az illetőnek nem kell, és emiatt eladja. Elég jutányos áron volt, gondoltam megnézem. Bontatlan csomagolásban volt, én voltam az első aki kibontotta, megnéztem, minden ment, király, odaadtam a pénzt és használtam boldogan. Tegnap estig. Akkor ugyanis nézem, hogy nincs térerő és kiírta a telefonom, hogy "A telefon nincs engedélyezve #MM6". Először értetlenül nézem, hogy mi a baj, újraindítottam, kivettem a sim kártyát, de semmi. A tudakozó elérése után kiderült (meg egy kis netes kereséssel), hogy a telefon le van tiltva, és valószínű számlatartozás miatt... Hát jó itt nem estem kétségbe, mert átvételkor írtunk egy adás-vételi papírt, amin rajta van a neve, címe, cégneve minden infó, és leírja, hogy letiltás esetén kártérítést fizet, annyit, amennyiért vettem a telefont. Na ez király, itt az idő használni (marhára örültem neki), de nem, mégsem. Nincs ráírva a telefonszáma, én pedig másik telefonról hívtam, amiben nincs elmentve a száma :W Sikerült megtalálni az illetőt facebookon ott kapott egy üzenetet, illetve megnéztem a hirdetésnél megváltozott a neve, de szerencsére volt egy e-mail címe, oda is kapott egy üzenetet, hogy mégis mi a helyzet.

    Folytatás...

    Tomajdon 11 éve 10

  • Aki szereti a Honvédot, lájkolja :D

    Honvéd FC Rajongói oldal Van már hozzá weboldal, és a mobilos is kész, de még nem sikerült beleraknunk a redirect-et... Hamarosan meg lesz :D

    Tomajdon 12 éve 6

  • Hacker Typer - "Így hackelnek a filmekben"

    Ma ezt a csodát találtam az interneten. :D Az a lényeg hogy a főoldalon kitalálsz valami jól hangzó címet, rányomsz hogy hack és őrülten elkezded nyomkodni a billentyűzeted gombjait. Ha egy átlag usernek mutatod meg, akkor teljesen el lesz ájulva, hogy azta úúú te így tudsz hackelni?! :DDD Csináltam egy videót működés közben, itt nézhetitek meg: hacker typer

    Tomajdon 13 éve 6

  • Fruit Ninja a Samsung Wave-n

    Gondolkozom egy olyan sorozat indításán, amiben bemutatom a különböző Bada rendszerre szánt játékokat. Elsőként itt a Fruit Ninja. A felvétel sajnos webkammal készült, 640x480-on, és néha beszaggat egy kicsit, szóval elnézést ezért. A videóért kattints a képre!

    Tomajdon 13 éve 0

  • Környezetbarátság?

    Csak fel szeretném hívni a figyelmet, hogy hova kerül az a sok elektronikus hulladék, amit mi "termelünk"

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 14 éve 76

  • GTA IV - rendőrakadémia

    Szerettél volna egy olyan játékot, ahol rendőrnek érezheted magad? Ki szeretnéd próbálni magad, hogy milyen lennél rendőrnek? Itt a megoldás!!

    Pontosabban két mod is van a GTA IV-hez, amivel rendőr lehetsz a játékban. Ebben a cikkben meg szeretném veletek osztani ezt a kettőt, és a személyes tapasztalatokat.

    Mik ezek?

    Aki már kicsit is moddolta valamelyik GTA-t, az sejtheti. Általában a modokban több minden van, de a legfontosabb a .asi kiterjesztésű fálj, amihez le kell tölteni az ASI Loader-t. A másik a Visual C++, meg a Scripthook, ami egy keretrendszer. Késöbb pontosabban is leírom ezeket, de most kezdjünk neki!

    LCPD First Response

    Ez az első amit be szeretnék mutatni. Ha ezt felrakod, megnyomod az ALT+P, billentyűkombinációt, akkor be is léphetsz a rendőrök világába. Ez még sajnos elég béta módban van, ugyanis amikor én játszottam, sokszor az autós üldözéseknél kiírta hogy Error in script..., meg hiába mentem az autó mellé amikor megállítottam, nem történt semmi. itt egy videó, hogy lássátok milyen:
    videó

    Folytatás...

    Tomajdon 14 éve 7

  • Telefonvasaim

    Ahogy nézegettem a többi oldalakat, sok helyen leírták, gondoltam akkor én se maradjak ki a sorból.

    Az első telóm: Nokia 3410

    Ezt 4.-ben kaptam, azért mert a suliból hazamentem, de közben anyukám jött értem, és nem tudta hogy hol vagyok. Így megbeszéltük hogy megkapom ezt, hogy legközelebb ne legyen ilyen. Ez a teló pár hónapig volt meg.

    Második telóm: Ericsson T68

    Ezt a fiókban találtam, és gondoltam hogy ez milyen jó mert színes, és le is cseréltem erre a nokiámat. Ez is csak pár hónap, aztán megjelent egy újabb.

    Harmadik telóm: Sony Ericsson K300i

    Ez szürkében volt. Ezt azért kértem, mert hogy fényképező, meg mp3 lejátszás az milyen jó. El is voltam vele egy évig.

    Negyedik telóm: Sony Ericsson K750i

    Erre nem is számítottam, csak megkaptam karácsonyra. Ez másfél évig volt meg.

    Ötödik, mostani telóm: Nokia E51

    Folytatás...

    Tomajdon 14 éve 9

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.