2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Zajlik az élet, én meg lassulok lefele

    Mivel az elmúlt kicsit több mint fél évet havi szintű ingázással töltöttem Magyarország - UK közt, azt hiszem itt az ideje kissé lassabbra venni a figurát.

    Esmeinnel azt beszéltük, én intézem az esküvőt, ő a költözést, amire úgy látom szükség is lesz, lévén 33. hetet töltöttem be most csütörtökön, és egyre inkább érzem, hogy lassulok. Eddig mint a ringlispil, úgy pörögtem, még május elején is volt egy utolsó magyarországi látogatás így a szülés előtt, illetve május 20 körül megszületett a másik "babám", a projekt, amin kb 9-10 hónapot dolgoztunk kikerült élesbe.

    Még dolgozom. Az agymunka szerencsére nem fáraszt, mitöbb élvezem is. Viszont azért már érzem, ha sokat kell állnom valahol, akkor jobb leülni, és bár csak 6 kiló jött fel az eddigi 8, kicsivel több, mint 8 hónap alatt, azért a lábam biza vizesedik, a combom olyan mintha a férjem verne (sose ütne meg, viszont oda adom be az inzulint), és épp nem tudjuk, ráadásul azzal ijesztgetnek, 37.héten indítás. De hát még nekem annyi dolgom van!!!!

    +
    Esmein+ tildy

    Folytatás...

    tildy 9 éve 16

  • Gyere haza fiatal - vajon haza fognak jönni?

    Pár napja kikerült a gyere haza fiatal program, Londonban élő magyar fiatalokat próbálnak hazacsábítani, kiváncsi leszek milyen sikerrel. Ezzel kapcsolatban készült velem egy interjú a hír24 weboldalra.

    Mit kapnak a Gyere haza fiatal program résztvevői:
    •munkahelyet
    •az állam fizeti a repülőjegyet
    •egy évi lakbért
    •a munkába járás költségeit.

    Nézzük szépen végig mik is ezek. A mobilitási (munkába járás, lakbér, és interjúra az utazás költsége) a Magyarországon élő magyar állampolgároknak is jár, akik pl. 100 km távolságban laknak a leendő munkahelytől, és regisztrált álláskeresők.

    Folytatás...

    tildy 9 éve 196

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.