2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Soxy X11II - Elfogadható kompromisszum

    Remek tabletet rendelhetünk Kínából korrekt áron, ha szemet tudunk hunyni néhány apróság fölött.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 10 éve 52

  • Elephone P8 ROOT, CWM, CUSTOM ROM - szájbarágósan

    BEVEZETŐ

    Egy rövid véleményt olvashattok a telefonról, illetve meg fogom mutatni, hogyan kell a készüléken ROOT jogot szerezni, hogyan kell rá CWM-et telepíteni és végül, egy új ROM feltelepítésének lépéseit is leírom.

    VÉLEMÉNYEM A TELEFONRÓL

    Több kínai készülék járt már nálam az elmúlt 2 évben, így van némi összehasonlítási alapom. Mivel sajnos az enyémet ellopták, a barátom készülékét tudtam csak megtapogatni, de ezalatt a néhány óra alatt is lejött néhány dolog.

    Külsőleg rendben van a készülék, szép, elegáns. A bőr hátlap (vagy inkább műbőr?) sem gagyi, illik a telefonhoz. Oldalán fém keret, ez szintén nagyon passzol az összképhez. Mérete hatalmas, nagyobb mint a Samsung Note 3.

    Folytatás...

    tboy93 10 éve 72

  • A csomagból kilopott telefonom esete

    Sziasztok!

    Egy Kínából rendelt telefon történetét szeretném elmesélni. A telefont kilopták a csomagból, mielőtt kézhez kaptam. Ez a bejegyzés egyrészt tanulságos, másrészt segítség azoknak akik ugyanígy jártak.

    Rendeltem a mixeshop.com nevű kínai webáruházból egy Elephone P8 típusú mobiltelefont 72.000 FT értékben. PayPal-en keresztül fizettem, és euexp shippinget kértem, mert ezzel elkerülhetőek bizonyos pluszköltségek. A rendelés március 28.-án történt. Meglepetésemre viszonylag gyorsan meg is érkezett az országba a csomag, április 8-án már itt volt. Jó magyar postás szokáshoz méltóan, csengetés nélkül bedobta az értesítőt, így nem tudtam átvenni a postástól a csomagot. A postát felhívva közölték velem, hogy délután 4 után lehet menni a csomagért a helyi postára. Anyukámnak pont útba esett, így bement a postára és átvette a csomagot. Miután hazahozta, rögtön nekiestem, unpacking videót nem készítettem, mivel a csomagolás elsőre sértetlennek tűnt. A csomag kibontása után ért a meglepetés, hiányzott belőle a mobiltelefon és a töltő, csak az akksi és a kézikönyv volt benne. Na azt a fél órát nem kívánom senkinek ami ez után következett, nem sok ép dolog maradt körülöttem. Az őrjöngés után tüzetesen megvizsgáltam a csomagolást és az egyik élén fel volt vágva snitzerrel.

    Folytatás...

    tboy93 10 éve 34

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.