Hirdetés

2022. június 26., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Bosszúállók: Végtelen háború - gondjaim a filmmel...SPOILERES kibeszélő

  Tegnap volt szerencsém megnézni az új Bosszúállók filmet. Nagy várakozással ültem be, de eléggé vegyes érzelmekkel jöttem ki a moziból. Nem igazán tudtam megfogalmazni, hogy miért, de aludtam rá egyet, és kezdett körvonalazódni a dolog. Mi az, amit igazából vártam? Azt, hogy végre összeeresztik a csapatot, és egy remek kis film kerekedik belőle, amiben megkapjuk a közös csata mellett azt a fajta „mókát”, ahogy az egymással ellentétes és a nagyon hasonló karakterek találkoznak. Ezt részben meg is kaptam. A filmet valahogy úgy tudnám értékelni, hogy kb. az első fele nálam 10/10, a második fele olyan 5,5/10.
  Az első felében kb. végig fülig ért a szám. Rettenetesen jól működött a kémia a karakterek között, nagyon jó volt együtt látani őket, nagyon jó kis helyzetkomikumok, párbeszédek jöttek így össze. Pontosan azt kaptam, amit vártam (ennek a résznek talán egyetlen hiba róható fel, szerintem kicsit túltolták a poénokat. Ez vicces volt a Galaxis őrzői vol. 2.-ben, működött a legutóbbi Thor filmben is, de ide egy hangyányival több komolyságot vártam volna. De ez legyen a legnagyobb baj, hiszen jó volt, szórakoztató volt, élveztem).
  A problémáim igazából a film második felében jelentkeztek…nézzük mire gondolok:

  Folytatás...

  TazLeacher 4 éve 57

 • Magic 2015 teszt – Egy játékos szemével

  A széria legújabb darabja ezúttal egy teljesen másfajta játékélményt kínál. Kérdés, hogy jó ez nekünk avagy sem?

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 8 éve 12

 • Az elektromos cigaretta

  Az elektromos cigarettával kapcsolatos tények, tévhitek, pletykák, avagy öntsünk tiszta vizet a pohárba!

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Tudástár 9 éve 397

 • Az üzletkötés szabályai

  1. Nincs ígéret, meg majd, meg miegymás. Ha másban nem egyezünk meg, azé a cucc, aki elöbb viszi! Ha a termék "átvétel alatt van", ezt jelezem a hirdetés címeben "FOGLALVA" címszóval.

  2. Az üzlet akkor köttetett meg, amikor átvettem/megérkezett az összeget, onnantól nincs meggondoltam magam, inkább mégse, közben megrendeltem mástól, meg semmise!

  3. Alapvetően első a posta, de személyes átvételre is van lehetőség, általában Budaörsön vagy Érden.

  4. Utánvét NINCS! Miért? Csak.

  5. A szállítás módját mindig Te határozod meg, mivel Te állod a költségét! Én bármire nyitott vagyok a sima levéltől a galambpostáig. Az levélként való küldés díjai 2011-es évre az alábbiak:

  6. A szállítás kockázata is mindig a Tied! Tehát, ha sima levélben kéred, és elhagyja a posta, így jártál, máskor majd mást választasz.

  7. Posta csak előre utalással! Megbeszélt ár + a postaköltség. A pénz megérkezte után legkésőbb 48 órával elindítom a csomagot a megbeszélt módon. A csomag feladásáról értesítelek.

  8. Ha ki van írva, hogy az ár FIX, akkor fix, és kéretik nem próbálkozni!

  9. Ha van beszámítás, azt külön jelzem a hirdetésben, egyéb esetben NINCS!

  Folytatás...

  TazLeacher 13 éve

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.