2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Nikkelbolha (Nikellbolha?) agymenés - jó szórakozást

    Számomra hihetetlen, hogy egy ilyen szóból egy egész cikk keletkezik. A telex tanácstalanságára miszerint

    "Azt, hogy ebben az esetben mire gondolt a költő, vagyis miért pont a nikkelt illesztette a bolha szó elé, nehéz kitalálni. "

    az alábbi a megoldásom (agymenésem):

    Képzeld el, hogy reggel felkelsz az ágyból és leülsz gépezni...Kicsit híreket olvasol kicsit játszol...bár már jól belemerültél... egyszer csak beront az asszony (már lefürdött) és elkezd pattogni, hogy ugyan már mit csinálsz, délután találkozó van a barátokkal addig meg:

    - fürdeni kell
    - reggelizni kell
    - takarítani kell
    - udvart rendzni kell
    - mosni kell
    - ruhákat pakolni kell
    - ...ni kell

    Még nem is ébredtél fel teljesen csak azt látod hogy az asszony pattog és hallgatod, hogy mi mindent is csinálni kell.
    Már látod is magad előtt a nikell bolhát ahogy pattog. :DDD

    Szevam 3 hónapja 4

  • Mi a halál? (Csipkerózsika, a tű és ami odaát van)

    Azt mondják, hogy minden mese fele igazság, fele mese. Hófehérke, Hamupipőke, Jancsi és Juliska történetét nagyjából el is tudom képzelni, de Csikerózsikáét? Hogy a manóba "halhat meg" vagy "aludhat el (100 évre???) " bárki egy tűszúrástól?
    Igazából csak addig nehéz elképzelni, amíg meg történik.

    Ismerősöm az alábbi történettel rukkolt elő:

    "Reggel korán felkeltem, hogy éhgyomri cukort lemérjem, az előző nap vásárolt vércukorszintmérővel. A gyógyszertáros az orromra kötötte, hogy a 2. csepp kell, ami kibuggyanik, mivel az első tartalmazhat bőrdarabot és egyebet, így a mérés nem lesz eléggé pontos. Megszúrtam az ujjaimat vagy 5-ször de a 2. csepp sehol nem akart kijönni. Párom igen segítőkész, ő mondta, hogy ne aggódjak, majd Ő kipaszírozza belőlem a másodikat. Jött a 6. szúrás. Első csepp vért letöröltük, majd párom elkezdte kimasszírizgatni belőlem amit ki kell. Masszírozás közben durva keserű ízt, kis zsibbadást és pici hányingert éreztem. Majd annyira elálmosodtam, hogy nem tudtam végigmondani, hogy nem vagyok jól. Ezt követően elkezdtem hátrafelé dőlni, majd szépen megtalálva a törölköző szárítót elterültem, és ott feküdtem kb 10 másodpercig (Párom ezt számolta be). Vigyázott rám, így a fejemet nem vertem be sehova, csak egy horzsolásom maradt, amit a törölköző szárítótól kaptam.

    Folytatás...

    Szevam 4 hónapja 23

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.