2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • C+E jogosítvány

    Hát, úgy néz ki 26 évesen rájöttem, hogy én kamionozni akarok. Így majd egy év spórolás után nekiugrok a jogosítvány megszerzésének. Az autósiskola főnökével felvettem a kapcsolatot ma (2013. dec. 18-án), hogy mennék egy "kevés" :DDD pénzt költeni hozzájuk. Egyelőre annyit tud, hogy januárban fog indulni, ne izguljak, majd szól, ha lesz valami fejlemény. Bízom bennük, hogy indul. De a GKI vizsgára még kellene jó pár Magyar forint. Sajnos arra még nem jött össze a pénzmag, de igyekszem kigazdálkodni. :U :K

    Úgy hogy most türelmes várakozom és sok kresz program gyakorlás vár rám a következő hetekben. :)

    UPDATE: Úgy néz ki, hogy 2014.02.03-án indul tehergépkocsira tanfolyam, 10-én meg a nehézpótra. Hát, remélem 3-án sikerül mindkettőre jelentkezni, mert egyszerre szeretném larakni a kettőt.

    UPDATE 2:2014. 02. 07-re kaptam időpontot a páv vizsgára.

    Sub-ZeRo 10 éve 349

  • Microsoft sculpt comfort mouse teszt!

    Hát, akkor itt lenne a teszt amit ígértem. Nem akarok regényt írni róla úgyhogy egy rövid, tömör kis írásnak néztek elébe.

    Szóval, aki nem tudja, azért írom ezt a kis tesztet, mert volt (nem kicsi) szerencsém hogy egy ilyen egér boldog tulajdonosa legyek (meg megígéretem, hogy megírom :) ). Röviden annyi, hogy devportal.hu-n hirdették hogy windows 8 app és windows phone app tesztelőket keresnek, akik ha jól teljesítenek akkor közülük a szerencsések néhány Microsoft hardver tulajdonosai lehetnek. Akik jelentkeztek és feladatnak eleget tettek a „szerződésben” foglataknak, mit, hogyan kell megnézni, képet készíteni, hibáról 2 mondatban leírni a hibát és elküldték a teszt app-ok elemzését, azok között sorsoltak ki ilyen és ehhez hasonló egeret, billentyűzetet. Én viszonlyag gyorsan megvoltam a feladattal, mert mikor megjött az email, a heti adagról, még aznap megnéztem azt az 5-10 appot, amit küldtek. Annyira gyors voltam, hogy kaptam egy új feladatot, új appokkal és a sorsoláson az én nevem „húzták” ki. Örültem is nagyon, mert eddig csak a Kis Fülessel nyertem egy társasjátékot (amivel nem tudtunk/tudunk játszani :D ) mikor körülbelül 9 éves voltam, meg idén, tavaly?! itt a PH-n egy képszerkeztő programot. És most itt lennénk, ezzel az egérrel egy rövid teszt erejéig.

    Folytatás...

    Sub-ZeRo 10 éve 8

  • Kell nekem a csempés rendszer?!

    Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nem tudom eldönteni (huzamos használat után) hogy kell-e nekem a windows 8, 8.1 operációs rendszer.
    Windows 7-ről kb egy éve, vagy talán másfél éve váltottam windows 8-ra. A rendszer furcsa volt, nem tudtam mi merre található. A sebessége egyből szemet szúrt, gyors volt. Még egy éves használat után is. Megszoktam a csempéket, a beállításokat hogy miket, hol kell beállítani.
    Sajnos a 8.1 mióta kijött, fel is raktam az asztali gépemre, de mivel régi, legacy stádiumban lévő videókártyám van, játékok alatt kékhalál és fagyások történtek. Kitaláltam, hogy a laptopra feldobom (upgrade, eredeti rendszer) majd a 7-et meg felrakom az asztalira, vagyis egy cserét megejtek.
    Sikerült is. Részben.
    A 7 szépen felment, beállíottam, belaktam és valahogy "nem hiányoznak a csempék" érzés kapott el. Erre a laptopot elő vettem, mert még ide a csere rendszer nem kúszott fel magától és meg is ejtettem a telepítést. Persze a 8 és 8.1-es trükkös iso-val, hogy elindítom a 8-cat netről, hogy szedje le, megállítom és a 8.1-el folytatod. Meg is volt. Az eredeti cd kulcsot megette, kész az iso. Telepítéskor hibát írt a kulcsra. Nem baj, generic kulcs, megy a telepítés és kész is lett. Asztalra belépve kiírta, hogy nincs aktiválva. Nem estem kétségbe, cd kulcs elő, cmd ablak elő, és kulcs beírása.

    Folytatás...

    Sub-ZeRo 10 éve 5

  • Hamarosan teszt!

    Na, mai napon meg is kaptam az egeret (november 5) de csak a hétvégén fogom megírni a tesztet, mert nincs az egérhez kékfog adapter. :((( Ja, meg előtte a windows 8.1-gyet felrakom laptopra és azon fogom tesztelni. De arra kell egy kis idő. Úgy hogy türelem. :R

    Sub-ZeRo 10 éve 0

  • Van még szerencsém!?

    Nem olyan túl rég, talán 2 hónapja, hirdették, hogy lehet windows 8 app tesztelésre jelentkezni. Hát mivel van időm, ha hazaérek melóból, így jelentkeztem én is. A lényeg, hogy küldenek windows 8 app-okat és windows phone 8-ra és a hibákat kell keresni, azt jelezni és képpet is kell küldeni. Hát nekem a tegnap volt szerencsém nyerni egy Microsoft Sculpt Comfort Mouse-t! :))
    Az adataimat elküldtem már, elméletben a jövőhéten, szerintem maximum péntekre ideér.

    Íme:

    Örülök neki nagyon, a laptophoz jó lesz majd. :C

    Sub-ZeRo 11 éve 4

  • PH. Nagyúr rang

    Ó yeah, a mai napon (2013.10.19), reggel 5: 47-kor PH. nagyúr rangom lett.

    Tiszteletemre mindenki igyon egy pofa sört, vagy rövidet. :C :DDD

    Sub-ZeRo 11 éve 7

  • Nokia Lumia 520

    Hát, ezt is megéltem, hogy egy "okos" telefont vettem magamnak és nem "buta"-fonnal rohangálok. :DDD
    Lásd 6310i bejegyzés.
    Régóta szemeztem a telefonnal és úgy gondoltam hogy meglepem magam karácsonyra (igen jól látod :DDD ) és hát ez a telefon lett a választott.
    A telefont függetlenül akartam megvenni, (37.000 Magyar forint, XXLGSM) de mikor felhívott az ügyintéző akkorra már 47-ért vesztegették + házhozszállítás költség. Hát úgy már sok volt nekem.
    Inkább a T-nél megvettem 35-ért és ingyen kihozták. Problem? :N
    Szóval megjött a kicsike, töltő, adatkábel, fülhallgató volt a dobozban.
    Meglepően gyors a telefon, pedig a legkisebb "testvérről" van szó. Kezdem belakni, de nagyon jó a wp8 rendszer. Droidot testvéremnél használtam, de voltak benne hibák, akadt stb. Samsung Galaxy S Advance.
    Itt is van, ha sok app-ot nem zárok be, egy picit megtorpan, de alig észrvehető. Szóval egyik sem tökéletes, el kell fogadni.
    Appok vannak rá, nem is kevés, de ami használható és akkumulátor igényes, az kevés. Lásd AccuWeather app, majd 1 óra alatt több mint 10%-nyi energiát vett el. Akkor inkább a Bing féle, jó az és nem eszi az akkut.
    Szóval elsőre megszerettem, ha maradok ezen a vonalon (wp) akkor tuti hogy ilyen Nokiákból fogok választani.

    Folytatás...

    Sub-ZeRo 11 éve 7

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.