2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Portal 2 Perpetual Testing Initiative DLC

    A portal 2 egy újabb dlc-ven gazdagodott és ez nem más mint Perpetual Testing Initiative névre hallgató kiegészítő.
    Mivel ez a dlc "csak" annyi újítást hozott a játékba, hogy egy egész pályát mi magunk szerkeszünk meg és publikálhatjuk a nagyközösségnek. (nem is nagy valami igaz?)
    Arra gondoltam hogy a PH-s közösség tagjai (mármint akinek megvan) egymás közt megoszthatnák a pályáinkat, egy kis szürke állomány megmozgatás céljából. :)
    Akinek van kész pálya / pályái az linkelheti ide hsz-ként a steam workshop oldalát és akkor egymásra feliratkoznánk.
    Na mit szóltok hozzá? :)

    Sub-ZeRo 12 éve 0

  • Track IR 5

    2012. Április 4-én reggel 5:58 perckor rendeltem egy Track IR 5-öt. Jött egy e-mail, hogy a vásárlás megtörtént, csomagot feladták fedex elsőbbségivel. Aznap este 7 órakkor kaptam még egy e-mail-t, amiben egy Fedex követési kódot tartalmazott. Ma sikeresen üzemel már ez a kód (4-én még nem volt jó) és így most Memphis-ben jár a kis csomagom. Az oldalon fel van tüntetve, hogy előreláthatólag 10-én kell megkapnom este 6 óra körül.
    Kíváncsi vagyok rá. Ha megjön akkor jön a többi írás és megjegyzés is és kicsomagolás is lesz meg egy teszt is. Hát ezt szeretném videóra venni és megosztani veletek. :) (érdekes lesz :DDD )

    Update 1: Útvonal. CORVALLIS, OR -> MEMPHIS, TN -> PARIS, FR. Már párizsban van a kütyü :)

    Update 2: Ma 11 óra körül megérkezett a csomag amit 4-én rendeltem. Az egész nem nagy dobozban jött, a súlya meg még annyira sem sok (0,4 kg az egész szerkezet).

    Folytatás...

    Sub-ZeRo 12 éve 10

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.