2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Jogosítvány!

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Kedden 10:10-kor sikeresen levizsgáztam forgalomból. :B Elég régen elkezdtem és csak most kaptam meg. Február 1-től jártam. Kresz vizsga 0 hiba pont, routin elsőre, forgalom is, de ott volt 7 hiba pontom. :DDD Hétfőn megyek is kiváltom az okmány irodában. Megint pénzt költök, így is sokban van. :O (Pedig egy autót is kellene venni, de az nem lesz egy jó darabig...) Nektek hogy ment a jogsi szerzés? :) Van jó sztoritok hozzá? Én tudnék mesélni. ;] :D

Hozzászólások

(#1) Winner_hun


Winner_hun
félisten

Simán, minden meglett elsőre.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#2) Snowy_owl


Snowy_owl
őstag

Sehogy, de még tart. Kresz 1 hibapont, rutin elsőre, forgalomból viszont még nem volt vizsga. Az az baj, hogy egy ideig jól vezettem, de most már úgy csinálok, hogy lesza*rom, és megyek előre. Meg is lett az eredménye, az oktató a 30.-ik percben azt mondta cseréljünk. Decemberben kezdtem...

régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.

(#3) Z86


Z86
őstag

Nekem a rutinpályán egyetlen olyan dolog volt, ami egyből ment, az emelkedőn elindulás. Vizsgán viszont annyira paráztam, hogy nem bírtam egyenletesen felengedni a kuplungot és kétszer is lefulladtam (szerintem remegett a lábam), harmadszorra az oktató tartotta meg. Onnantól kezdve aztán minden ment csont nélkül, a forgalmi is.
Ez utóbbin mindenféléről beszélgetett az oktató meg a vizsgabiztos, olyan volt, mintha nem is figyelnének. Különféle témák kerültek elő, pl. hogy a vizsgákon melyik lánynak mennyire látszott a mellbimbója a ruháján keresztül meg hasonlók. Ez rám nagyon nyugtatólag hatott, így ott már egyáltalán nem hibáztam.

[ Szerkesztve ]

(#4) Mr.Csizmás


Mr.Csizmás
félisten

[link]

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#5) atom87


atom87
aktív tag

Mentek elsőre.
Mikor a szintemelő vizsgát csináltam A kat.-ból, akkor a rutin vizsgán a jó öreg Simon volt a vizsgabiztos (Nagykanizsa). Épp mondom a műszaki dolgokat, mikor belekérdez, hogy: "Hány ütemű ez b@zdmeg" - én meg majdnem elröhögtem magam, nem sok tartott vissza.
Ilyen az öreg stílusa... :DD

Kawasaki z1000

(#6) danih


danih
addikt

Én fordított helyzetben vagyok - vettem autót, de azóta is bactam lerakni a jogsit. Rutinvizsgánál tartok. Kresz könnyű volt, mert előtte való nap végigmentem a kérdéseken :)

(#7) DeltaPower


DeltaPower
őstag

kresz simán elsőre.
rutinon egy ezer éves csotrogánnyal mentem, intenzív gyorsítás résznél kilökte a 3-ast: bukta. másodikra úgy paráztam mint az őrült, y-megfordulás, persze elb***tam. harmadikra 0 hibaponttal meglett.
forgalom elsőre, 1 vagy 2 hibaponttal, rá is kérdezett a vizsgabiztos hogy mióta vezetek mert meglepően simán ment.

egy jó tanács: vegyél egy akármilyen olcsó autót átmenetileg, ha más lehetőséged nincs vezetni (céges kocsi pl). haverom kb 4 éves jogsival most vett autót, és jóformán újra tanulja a vezetést. nagyon ki lehet jönni a gyakorlatból.

"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser

(#8) vans? válasza Winner_hun (#1) üzenetére


vans?
őstag

Nekem is.

hábm bábm

(#9) kmisi99


kmisi99
addikt

Én most kezdhetném de rohadtul nincs hozzá kedvem :DDD

(#10) Jim-Y


Jim-Y
veterán

Nekem a kresz nem lett meg elsőre, 11hiba, másodikra meglett, a rutin-t, városit 0 hibaponttal csináltam meg, lusta voltam a kreszhez:D Egyébként 5-6 éve van jogsim, még nem csináltam szabálysértést, nem úgy azok akik velem egy időben tették le haverok, unokatesó, mind már legalább 3x összetörte a kocsit, barátom letörte külön-külön mindkét visszapillantót, az elülső lökhárítót meg még ki tudja, hogy mit, unokatesóm beborult a régi Taunusával az árokba, most a jogsiját vették el valamiért, majd holnap megtudom, hogy miért -.- Nem értem őket, vizsga után nekem is azt mondta a vuzsgáztató, hogy nagyon jó voltam, de hogy ha majd vezetek akkor nem kell ennyire sportosan (pedálkezelés). Azóta is sportosan vezetek, nem nagymammer verzsön, mégsem vezetek szabálytalanul...

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.