2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • gépész, informatikus??? ugyanmár, van itten BÖLCSÉSZ? :D

    Pár éve, mióta PH-val megismerkedtem kezdtem bele egyetemi tanulmányaimba...
    Bizony nem informatikus, még csak nem is reál... Humán, ELTE-BTK, bizony, bizony, bölcsész, és egy bölcsész is lehet kütyübuzi :D Én szereltem a tanszék gépeit, és vittem be új gépeket.

    Szóval aki szintén bölcsész és itten van, jelezzen, fussunk virtuálisan össze :C

    selenge 12 éve 153

  • Öreglány nem "vénlány" - avagy egy japán remek története - Honda cbr 600F1

    Körül belül 5 évvel ezelőtt alkalmam nyílt arra, hogy hódoljak nagyon régi vágyamnak, több lovat egy seggel megülni :) Elhatároztam, hogy veszek "motrot", ahogy egy kedves barátom mondta. Elkezdtem bújni a hirdetéseket és találtam egy akkor csodásnak tűnő darabot - Aprilia af1 Replika

    A 125 ccm-es kis szörny majd 30 paci erejével bírt és a power szelepnek hála, igazi seggrakéta volt, Tapolcáig mentem érte, akkor még Pesten éltem. Akkor ültem először motoron, egy barátom segítségével hoztam el, izgalmas utunk volt, szakadó esőben zúztunk haza. Imádtam a motort, az örömöm egészen 3hétig tartott, a motor becsokizott... Igazi hobbimotor lett, hétköznap szereltük, hétvégén mentem vele :D Ha ment iszonyatosan ment, 85kilóm alatt 170-et hasított. Elvittem egy ügyeskezű szerelőhöz, rendbe rakta, nagy örömmel nekivágtam a hazaútnak, de nem jutottam vele 1km-nél tovább, besült a henger.. Legszívesebben árokba döntöttem volna, és felgyújtottam volna ;] Nem tettem, ellenben megszületett az elhatározás, soha többet olasz motort... Vissza a szerelőhöz, és elcseréltem egy Honda CBR 600 F1-re.

    Folytatás...

    selenge 12 éve 12

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.