2024. július 21., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • E36-os BMW PC mellé

  Sziasztok!

  Ahogy nézem, eléggé pörög mostanában a DIY szimulátor téma a neten, gondoltam megmutatom nekem mi van a gép mellett..

  Az egész sztory valamikor 2020 áprilisában indult, vettem egy E36-os óracsoportot, látva a neten, hogy az elvileg beköthető.

  Még az elején le szeretném szögezni, hogy közöm nem volt a BMW-hez, főleg nem az alkatrészeihez, mióta jogosítványom van, S80-as Volvót hajtok :)

  Szóval...megjött az óra, kössük be, majd biztos jó lesz az. Szerinted....

  A bekötéssel még nem lett volna gond, de a neten fellelt programkód, amit 1 arduino-ra kell feltölteni, sehogy nem akart felmenni. Hosszas utánajárás után véletlenül sikerült találni egyet, ami ráment. Gyakorlatilag 1,5 hónapom ment el azzal mindenféle segítség nélkül, hogy az óracsoport műszerei működjenek. A fenti órán működésre tudtam bírni a fogyasztásmérőt is, nyilván nem az igazat mutatja, de jó nézni, ahogy mozog.

  Jött a vírushiszti, itthon kellett maradni, gondolhatod mennyire untam magam, miután 1 óra önmagában jelentősen megdobta a játékélményt.

  És innentől nem volt megállás, többet szerettem volna.

  Folytatás...

  ScrapUnit 1 éve 9

 • Problémák a postával

  Kedves fórumtársak!

  Elérkezett az idő, hogy szóljak mindenkinek, aki velem üzletel, vagy a későbbiekben szándékozik.

  Történt sajnos a mai nap (már másodszorra), hogy a címzett az általam küldött borítékot szép szóval kifejezve "megdézsmálva" kapta meg. Ugye itt a belvíz/árvíz és sajnos nem csak a mezőn-csatornákban szaporodnak a patkányok, hanem a postán is.

  A szitu röviden annyi, hogy a simán, vagy elsőbbségivel küldött borítékot a postán lévő patkányok a sarkánál felnyitva azt, kiszedik a kis ESD, vagy sima zacskóban lévő memóriakártyát, usb-s bluetooth-t, vagy matricát és bármi mást.

  Mivel nem először fordult ez elő velem, most már kezdek kicsit nyomozgatni, hogy hol és mikor tűnnek el a dolgaim.

  Az idegesítő az (függetlenül az értéktől), hogy a sima vagy elsőbbségi borítékokra vadásznak. Ugye nyilván azért postázgatunk így, mert ez a legolcsóbb, főleg pár ezer-vagy száz Forintos tételnél.

  Nem tudom ki hogy van vele, de ezek után lehet, hogy felhagyok a borítékkal és váltok kis vagy nagyobb dobozra atombiztosan lezárva. A postaköltséget ésszerűen megbeszéljük, hogy mindenki jól tudjon kijönni az üzletből. Sajnos ezt a formát kell választanom ahhoz, hogy a küldeményeim sikeresen célba érjenek.

  Ami a legfontosabb:

  Folytatás...

  ScrapUnit 14 éve 7

 • Általános információk

  Üdvözlet!

  Néhány dolgot szeretnék ismertetni a kedves Vásárlókkal:

  1. Sajnos az utóbbi időben egyre több a bizonytalan vásárló, ezért leszögezem, hogy egy adott terméket maximum 3 napig tudok jegelni. Nem szeretnék senkit sem hitegetni, hosszabb ideig várakoztatni.

  2. Fizetésmód: Sokan kérik az utánvételes fizetési módot, viszont ez nálam csak a legvégső esetben lehetséges. (pl. személyes találkozó lehetetlen, vagy sok időt/pénzt emésztene fel, illetve bankszámla hiánya). Viszont az utánvétes fizetéshez minimum tag rang szükséges!

  3. Utalás: OTP-nél vezetett bankszámlám van, erre tud bárki utalni. amint a pénz megérkezett, ha van lehetőségem még aznap, legkésőbb másnap postára adom a árut. Kivételes eset a pénteki nap, általában csak hétfőn tudok eljutni a postára (munkahelyi beosztásomtól függ).

  4. Találkozó, posta: Kizárólag előre egyeztetett időpontban tudom az adott terméket átadni (1 órán belül kellene sürgősen kéréseket nem tudok teljesiteni).

  5. Érdeklődés, privát üzenetek, hozzászólások: Ha az adott termék(ek) felkeltették a figyelmét, először ha lehet privát üzenetet küldjön. Ezt sokkal hamarabb észreveszem, mint a hozzászólást. Az adatlapomon saját telefonszám van feltüntetve, szinte mindig elérhető vagyok (hétvégén is).

  Folytatás...

  ScrapUnit 14 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.