Hirdetés

2023. február 8., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Monster Hunter Stories (3DS, iOS, Android) Bemutató

  A napokban mobilokra is megjelent a közel 1 éves 3DS Monster Hunter installáció: a Stories. Enyhe szemöldökfelhúzással konstatáltam a tényt, majd egy kicsit utána olvastam a játéknak, mivel a mobilos felhozatalban egyértelműen kitűnt mind megjelenítésében, mind árazásában. Szeretem a MH játékokat, anno a PS2-es és PSP-s részekbe több száz órát gyűrtem, ahogy a nem túl régi World-be is beleszaladt nem kevés nap. Ettől a résztől viszont picit tartottam, mivel nem tradicionális MH játék, sokkal inkább egy történetközpontú mellékszál.

  De még milyen mellékszál! Ahogy végigböngésztem a 3DS verzió értékeléseket, szemet szúrt, mennyire egyöntetű pozitív fogadtatást kapott. A legtöbb értékelés 8 és 10 pont között van, Metacriticen is 80 százalék körül tanyázik. Még a 3DS címek között is a felső ligában játszik, ahol -megjegyzem- elég erős a mezőny, nemhogy a mobilos ligában, ahol ritka a prémium minőségű konzoljáték, mint a fehér holló, és ezek portja sem mindig kielégítő.

  Folytatás...

  Rigormortiis 4 éve 3

 • A PS Vita tündöklése és alkonya

  Olcsón hozzá lehet már jutni a géphez és a játékokhoz, így ha valaki most kezdi, sokáig mazsolázhat a minőségi címekből.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 6 éve 42

Hirdetés

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.