2022. december 4., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Romantika

  Most, hogy nyár és kiccsaládom gebinben plattenseen, ihlet és írtam egy szerelmes slágert. Annyi hibádzik (zenei tudásom teljes hiányán túl), hogy néma a darab, a "bánatos a lábnyomom"-érzet bővebb kifejtésére szánt időm némi sörök miatt odavan, így a kedves kommentelők fantáziájára bízom azt.
  Tehát szívesen fogadom a szövegötleteket :)

  szerelmes dal vol. 1 :C

  pink75 14 éve 3

 • Öregszem, vagy mi a rossebb

  Volt életemnek egy szép, hosszú, több éven át ívelő csavargó-korszaka. Látván az épp berukkolni...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 16 éve 8

 • Egy outsider kockaélete, zanza

  Mindig érdekelt a számítástechnika - természetesen nekünk otthon nem volt gépünk gyerekkoromban. Örültem, ha barátoknál itt-ott összeakadhattam egy-egy csodával (ZX Spectrum, Commodore16, 64), ilyenkor azonban a legtöbbször csak közös játékokra futotta. Képes voltam 15 embert is összetoborozni, mert egy induló tanfolyamra én voltam eredetileg az egyetlen jelentkező, úgy meg nem tartották volna meg. Sajnos, az általános iskolai tanfolyamok egyik alapfeltételeként szinte megszabták a saját gép tulajdonlását, így hát kimaradtam ebből a jóból. El is felejtettem az egészet.
  Hosszú szünet, 12-13 év után egy koleszos társaság révén került megint előtérbe a téma, az egyik srác - P166mmx procijával mennyei teljesítményre képes - darabjával hancúroztunk végig éjszakákat, lógtunk általa-miatta heteket, ismerkedtünk meg alaposan a kollégium doktornőjével, az ő aláírásával, pecsétjével.
  Teljhatalmat először egy AMD 5x86-os gép felett nyertem. Még monokróm monitorral, ALi chipset, 52x CREATIVE CD-ROM, turbógomb ezen meg a gépen magán is. Türelmes ember vagyok, de egy életre gyanakvó lettem a (vigyázat, PC-s bulvárújságok kedvelt fordulata következik) „kisebbik processzorgyártó”-val szemben. Annyiban hálás vagyok mégis, hogy a heti rendszerességgel történő win95, később 98 telepítések és a gép teljesítményének emberbarátibbá varázslása iránt tett, egyébiránt hiábavaló erőfeszítéseim során alaposan megismertem a mikénteket, hogyanokat hardver és szoftver téren.

  Folytatás...

  pink75 16 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.