2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Egyszerűen nem hiszem el!!!

    Nem tudom ti hogy vagytok vele,vagy tapasztaltátok-e már személyesen,de nekem a tudatom tele van azzal hogy a portékájukat hirdető egyes felhasználok nem képesek válaszolni a privát üzenetekre.Tudom hogy nincs mindenkinek arra ideje hogy fél,vagy éppen óránként ránézzen a hirdetésére és nem is várom el.De amikor írok neki pü-t,+dobok egy hsz-t a hirdetéséhez és órák múlva se kapok választ holott azóta már 3x-4x volt bejelentkezve,megint küldök neki egy pü-t de semmi.Még másnap,vagy a rá következő napra sem.Lehet hogy csak nekem nagyok az elvárásaim?Hogy választ várok egy hirdetésre ami után érdeklődök mert esetleg szeretném megvenni? Épp ésszel felfoghatatlan számomra hogy az ilyen ember miért ad fel hirdetést. Könyörgöm miért nem lehet venni a fáradságot és legalább annyit visszaírni, hogy nem érdekel ha meg akarod venni,vagy nem adom el neked, mert nem szimpatikus a felhasználóneved. Huh...kicsit lehiggadtam,muszáj volt leírnom,annyira bosszantott már ez az egész.

    padra 11 éve 18

  • Fujitsu Lifebook A531

    Tegnap megérkezett a Fuji A531-es laposom,gondoltam írok róla egy-két sort,megspékelve pár képpel. Látom még sokan érdeklődnek felőle,és eléggé ajánlott gép.Remélem valakinek segítségére lesz a választásban.

    Ahogy átvettem neki is álltam kibontani.


    A dobozban a szokásos dolgokat találjuk: Papírok(Kartonpapír aktatáskában) :D Lemez amin a driverek találhatok,töltő,és magát a gépet.Kicsit megijedtem mert az aksit nem találtam,de aztán meglett,már bele volt rakva a gépbe.


    Maga a gép elég kellemes kinézetre,fekete matt borítást kapott,középen a krómozott Fujitsu logóval.

    Folytatás...

    padra 13 éve 44

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.