2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Alan Wake

    A jó öreg Remedy kis szösszenete amit még 2010 májusában megismerhettünk a jó öreg Xbox 360-on. Hála a magasságosnak és a rengeteg fan ''propagandájának'' Pc-n is élvezhetjük az alkotást igaz 2 év késéssel,de adjunk hálát.

    Ma a pc portrol fogok egy rövid ismertetöt.

    Történet:
    Klisés?..nem..elörelátható..igen, kissé valahol X-aktákra emlékeztetö, de célirányosan összerakott,kiválló történetvezetése, határozottan kellemes jellemzöt kölcsönöz a programnak. Történetvezetés szempontjából talán a Silent Hill korai részeire hajazó precizítást produkál a program. Pont annyi csavar a történetben amennyi kell,számomra teljesen rendben van.
    Egy írót, pontosabban egy felkapott bestseller írót alakitunk a játékban, aki már évek óta nem volt képes uj történet hozzáfogásához. Aki kikapcsolodásra vágyik távol a civilizációtol, barátnönkel egy távoli hegyvidéki városkába utazunk egy kis relaxra, azon belül is egy tó közepén lévö ksi faházikóba.. hmm.. navajon mifog történni... nem ragozom tovább a storyt.. a lényeg legyen annyi a barátnönk eltünik. Egy autobalesetben ébred fel hösünk és a városka lakói nem emlékeznek se a barátnönkre, se a kis szigetecskére ami a tó közepén állt,és furcsa dolgok vesznek minket üldözöbe a sötétben..

    Folytatás...

    nemesis66 12 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.