2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Könyvajánló

  Igen, végre megvan! :) Megvettem ezt a két gyöngyszemet. El se tudom mondani mennyire örülök, hogy megtaláltam mindkettő kötetet, ugyanis ahogy olvastam a neten, sokan keresik az elsőt, a kiadótól is csak a második kötetet lehet megrendelni. Az utolsó 2 könyvet hoztam el...

  Bátran ajánlom minden krimi és/vagy Sherlock Holmes rajongónak ezt a két könyvet, igényes, jól szerkesztett kiadás. Az első kötet 3990Ft a második pedig 3600 Ft, együtt ez borsos árnak tűnik, de ha vigyáz az ember a könyveire akkor élete végig megmaradnak és ahhoz kétség sem fér, hogy Sir Arthur Conan Doyle mesterműve nem az egyszer olvasható könyvek, történetek közé tartozik.

  Narxis 14 éve 5

 • Advanced SystemCare 3

  Rendhagyó módon most nem egy szoftvert szeretnék nektek bemutatni hanem egy vállalat termékpalettáját.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 15 éve 44

 • Vista Manager - A Vista mindenes

  Rengeteg optimalizáló, "tuningoló", "gyorsító" program létezik az interneten a Windows alapú...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 15 éve 35

 • MMO. Az online világ drogja?

  Szeretném leírni saját tapasztalataimat azoknak akik hasonló cipőben járnak, jártak mint én és egyben...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 15 éve 1

 • Magyar internetvalóság 2008

  Írásom célja az, hogy mások ne essenek abba a hibába amibe én estem internet előfizetésem megkötésekor.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 16 éve 92

 • Sárdobálás az IT világában

  Nem tudok aludni, rengeteg gondolat cikázik a fejemben. Túl sok az információ, naponta...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 16 éve 27

 • Problémák, problémák, problémák

  Nos, elérkezett hát. Az első bejegyzésem ezen az oldalon. Előre lszögezem, hogy nem azért írok, hogy felkeltsem bárkinek is a figyelmét, jól esik "kiírni" magamból azt a rengeteg feszűltséget ami a hónapok vagy inkább évek során felgyülemlett bennem.

  Van itt bárki is köztetek aki tudta már kicsi kora óta, hogy mi legyen majd a csupa nagy betűs ÉLETben? Ha azt mondod igen, esküszöm, hogy irigyellek! Én nem tudtam.Sőt, még csak azt se tudtam, hogy milyen terület érdekelne. Szerettem a történelmet, irodalmat, idegen nyelveket, a sportot.Nem szerettem de érdekelt a biológia és a földrajz. 14 évesen így csoportosítottam szét az emberiség által olyan szépen különválasztott tudományágakat. Amikor kérdezték tőlem, hogy hova megyek középiskolába, csak vállat vontam és unott fejjel mondtam, hogy "nem tom". Már régóta minden anyuka és apuka az egyetemre szeretné beerőszakolni a kislányát vagy kicsi fiát, de minek is?Annyi embert kérdeztem erről és mindig ugyanazt a választ kaptam: "Hogy legyen egy jólfizető állása!" Nem érdekli ám őket, hogy a kicsi lányuk vagy fiuk magasról tesz arra amiből elvileg a legtöbbet kéne tanulnia, hogy később jól és élvezettel végezze a munkáját.No de ne kanyarodjunk el ennyire, térjünk vissza hozzám, 14 éves koromba.

  Folytatás...

  Narxis 16 éve 13

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.