2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Elindult az ingyenes, online laptop szervizkönyv

    Elindult Budapesten egy új, ingyenes szolgáltatás ami lehetőve teszi, hogy leellenőrizd egy használt laptop előéletét. A rendszer egyszerűen működik, a programhoz csatlakozott szervizekben - jelenleg Pesten és Budán 1-1 ilyen szerviz található - minden javítás után feltöltik egy online adatbázisba a javított gép adatait, továbbá az elvégzett munka leírását, időpontját. Az adatok bármikor, a sorozatszám ismeretében, ingyen lekérdezhetők a https://laptopszervizkonyv.hu oldalon, ami több, mint hasznos vásárlás előtt, de eladás esetén is növeli a gép értékét a vezetett szervizkönyv :). https://www.doctorhouse.hu
    Azt is tény, hogy a hűtés karbantartások időpontja laptopoknál legalább olyan fontos, mint az olajcsere az autóknál, bár ezt a gyártók, a vedd meg és dobd el jegyében, nem igazán hangoztatják. Ezt is egy gombnyomással ellenőrizni lehet innentől, és a rettegett videochip hibák esélye igy jelentősen csökkenthető.
    Akkor is érdemes megnyitni a szervizkönyvet, ha nincs semmi ismert hibája a laptopnak, ez is díjmentes, csak egy pár perces, gyors átvizsgálásra kell bevinni a géped és azonnal meg is kapod az online szervizkönyvet. Amennyiben igény mutatkozik rá, a későbbiekben további hasznos funkciók kerülnek a rendszerbe.

    nahunn 4 éve 20

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.