2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Felkészültetek? Kezdődik az újabb BL-szezon!

    Már az első körben izgalmasnak ígérkező párharcok: Dortmund – Arsenal, Bayern – Manchester City, de tetszetősnek tűnik az Athletic Bilbao és a Shakhtar egymás elleni párosítása is.

    Akár tetszik, akár nem, ma kezdetét veszi Európa legrangosabb kupasorozata – az őrület most is májusban ér véget, de az igazi futballrajongók örömére csak részleges szünetre vonul a torna. Sikerült ezt az időszakot is átvészelnünk, és persze, hogy a legvérmesebb futballkedvelőknek kedvükre való, hogy alig egy karnyújtásnyira tőlük a 2014/2015-ös UEFA Bajnokok Ligája szezonjának rajtja.

    Nézzük a felhozatalt!
    Sok már jól ismert klub, de újak és visszatérők is a porondon. Ugyanez a helyzet, ha a játékosokat vesszük górcső alá. Az idei szezon Di María, Falcao és Mata nélkül – ők például mind a hárman azt a Manchester United-et erősítik ma már, amelynek nem sikerült kiharcolnia a BL főtáblájára jutást. De aggodalomra semmi ok, – ha csak például nem a Vörös Ördögök a kedvenceid, de jó foci híján így sem maradsz – hiszen ennek ellenére bőven találkozhatunk majd olyan nevekkel, akik örökre beírták magukat a labdarúgás történelmébe, és olyanokkal is vélhetően, akik most fognak beérni és magasan szárnyalhatnak akár az idei kiírásban is.

    Folytatás...

    NagyDave 10 éve 4

  • EL, 4. forduló - felvezetés

    Az A-csoport első mérkőzése nyitja az Európa Liga 4. fordulóját. Ez furán hangozhat, de mivel a Liverpool az Anzsi otthonába látogat, így 18:00-kor kezdődik magyar idő szerint a mérkőzés. De ehhez a nyitányhoz tartozik még majd a Rubin Kazan bakui szereplése a Neftci ellen, hiszen ez a találkozó is 18:00-kor kezdődik. A többi mérkőzést a megszokott időben fogják megkezdeni, 19:00-tól és 21:05-től.

    VISSZATEKINTÉS

    A-CSOPORT
    Az első három forduló nagy meglepetéseket, izgalmakat és fordulatokat is hozott. Rögtön az A-csoportban a favoritok szereplése felemásra sikeredett. Ez azt jelenti, hogy a Liverpool hazai pályán egy izgalmas és fordulatos találkozón kapott ki az Udinese-től 3-2-re. Emellett az olaszok hazai környezetben csak ikszelni tudtak az Anzsival, majd Bernben vereséget szenvedtek a Young Boys-tól. Bernben viszont a Liverpool győzött, még az 1. fordulóban 5-3-ra. Körbeverések csoportja az első, ez mindenképp megállapítható. A csoportot a Liverpool vezeti 6 ponttal, második az Anzsi 4 ponttal, harmadik az Udinese szintén 4 ponttal és utolsó 3 ponttal a Young Boys.

    A 4. fordulóban: Anzsi – Liverpool, Udinese – Young Boys

    Steven Gerrard [balra - Liverpool] és Samuel Eto'o [Anzsi] csatája a 3. fordulóban

    Folytatás...

    NagyDave 11 éve 0

  • BL, 4. forduló - szerdai összegzés

    Csoda Glasgowban! A Braga újra leadta előnyét, a Chelsea a legeslegvégén győzött. A Bayern oktatott.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Elemzés 11 éve 0

  • BL, 4. forduló - szerdai összegzés

    Csoda Glasgowban! A Braga újra leadta előnyét, a Chelsea a legeslegvégén győzött. A Bayern oktatott.

    A szerdai játéknap még a keddit is felülmúlta a Bajnokok Ligája 4. fordulójában! Győzelmek a véghajrában, meglepetés és két kiütéses siker. Ezt hozta a mai este 8 találkozója.

    Az E-csoportban egy rangadót rendeztek és egy papíron lefutottnak tűnő találkozót. Kezdjük az utóbbival. A Juventus a Nordsjælland-ot fogadta hazai pályán. 2 héttel ezelőtt a dánok megviccelték a Juve-t, akkor 1-1 lett a végeredmény. A mai estén azonban a torinói gárda magabiztosan tudott győzni az újonc ellen. A vége 4-0 lett. A Juve ugyan a bajnokságban egy hosszú sorozatot bukott, hiszen kikapott hazai pályán 3-1-re az Intertől. A BL botlásokat követően viszont most ebben a sorozatban tudtak diadalmaskodni és megszerezték idei első győzelmüket a BL-ben úgy, hogy már az első félidőben eldöntötték a mérkőzés végkimenetelét. Gólszerzők: 6' Marchisio, 23' Vidal, 37' Giovinco, 75' Quagliarella. Az újonc dán csapatnak úgy tűnik, búcsúznia kell az európai kupasorozattól, ha csak nem nyújtanak fenomenális teljesítményt az utolsó 2 fordulóban és ha nem tud pontot szerezni hátralévő két találkozóján a Juve. Ezt nehéz elképzelni, de semmi sem lehetetlen, csak ez nem valószínű.

    Folytatás...

    NagyDave 11 éve 1

  • BL, 4. forduló - szerdai játéknap

    A Sahtar a Chelsea ellen juthat tovább, a Juventus kapaszkodna. Az F-csoportban 6 pontosok meccse jön.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Elemzés 11 éve 1

  • BL, 4. forduló - keddi összegzés

    Döntetlenek estéje, és ebből adódóan a meglepetéseké is. 2 csapat a 16 között, a City tovább vergődik.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Elemzés 11 éve 0

  • BL, 4. forduló - keddi játéknap

    A City az életéért, a Málaga és a Porto a hibátlansága megőrzéséért küzd, de lesz Real - Dortmund is.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Elemzés 11 éve 9

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.