2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • "Légy a szeretőm!"

    Történt a minap, hogy elszállt az agyam a kilátástalan helyzetem miatt, és rászántam magam, hogy feladjak egy hirdetést "Csoda Masszázs" néven - amit valljuk be, nagyon nem gondoltam át. Később ugyan felvilágosított pár kedves ismerősöm, hogy hülye nő nem ad fel ilyen hirdetést, mert ez egy íratlan forma, amivel tulajdonképpen a testemet kínálom fel... ez volt az utolsó, amire gondoltam volna egyébként, továbbra sem értem mit értenek a masszázs alatt az emberek szexnek, de na, azóta szaporáznak csak nekem a szaftosabbnál szaftosabb e-mailek!) Az egészet - ha még így sem lenne elég ciki - megfejeli, hogy pimasz, de voltaképpen igen rövid szöveget kerítettem mellé. És persze csakis és kizárólag egy újonnan csinált e-mail címet adtam meg, amit ha egy perverz állat majd a nagy dühöngése közepette fel is törne mert nem kapja meg hab testemet, ne találjon rólam semmi felhasználható dolgot sem. Az egész műveletet természetesen e-mailben kívántam bonyolítani, mert se találka, se telefonálgatást nem vagyok hajlandó eszközölni, amíg nem lehetek biztos az emberben... Szóval nagy elhatározásom közepette valahogy állatira nem gondoltam bele mit is teszek...

    Folytatás...

    Nadia 12 éve 12

  • Kérdések, amiket sohasem fogok megérteni...

    Amikor egy ember nem bír elviselni egy másik embert, akkor miért egy harmadik emberen kell azt a feszültséget letöltenie, holott tudja, nagyon is, hogy nem érdemli meg? És ha tudja, hogy nem bírja elviselni, miért nem tesz ellene azelőtt, hogy tönkre tenné a másikkal a tökéletes kapcsolatát? Önzőség... mert a saját addigi életére tekintve végre megtehet pár hónapig bármit anélkül, hogy másra kellene áldoznia. De mellette felőrlődik minden. És csak épp ez ellen nem tesz semmit.
    Vajon mikor vált fontosabbá egy elektronikai cikk, vagy egy üres színes formázott alumínium lemez a társánál? Miért menekül az ember bele minden másba ahelyett, hogy bátran kiállna a véleménye mellett és úgy igazán, belsőleg a társával törődne? De ha ezt tapasztalja a másik, miért hunyászkodik meg mégis és viseli a vádakat és a fájdalmat, amit szavakkal okoznak neki? Vajon az-az ember, aki törést okozott a másikban, miért nem vette észre a jeleket, hogy ez így nem lesz jó? Bármi lehetne a kérdés, mégis inkább az a fontosabb, hogy mi tartja vissza az örökös problémázó felet, hogy tegyen amellett, hogy minden rendbe jöjjön? Miért adja föl? Emberileg gyenge? Ha látta ezeket a példákat, és ki lett mondva általa, hogy soha nem akarja majd átélni őket úgy, hogy maga okozza azt a fájdalmat a másiknak, akkor miért teszi meg mégis? És miért nem képes belátni ha hibázik?

    Folytatás...

    Nadia 12 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.