Hirdetés

2021. február 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Első saját autó.

  Hát igen, végre ez is eljött, az első saját autó. Alfa romeo 147 1.9 JTD :)

  mocsanisi 7 éve 29

 • Óraevulúció

  Az első, a második, és a mostani :)

  1. Casio W-210
  2. Casio EF-124
  3. Emporio Armani AR-1410

  mocsanisi 9 éve 5

 • Skullcandy Garanciális Ügyintézés

  Sziasztok!

  Történt hogy a Skullcandy Ink'd fülhallgatóm elkezdett rakoncátlankodni. A jobb oldalról eltűnt a magastartomány, és halkabb lett a füles ezen oldala. Visszavittem ahol vettem (wakeshop), itt közölték hogy nekem kell intézni a dolgokat. Elmondták mit hogyan kell. Le kellett küldeni a fülest a Skullcandynek Győrbe, ez PÉNTEK délután elsőbbségivel megtörtént. 5 munkanapot kérnek elbíráláshoz, ehhez képest ma, vagyis SZERDÁN minden indok nélkül jött egy csomagom. Kibontom, egy vadonat új Ink'D fülest kaptam, egy rakat matricával megspékelve.
  Szóval: Skullcandy garanciális ügyintézés, és vevőhöz való hozzáállás: 5/5, bátran ajánlom mindenkinek! :C

  mocsanisi 9 éve 8

 • Szalagavató, pipa.

  Tegnap megvolt a szalagavatónk is. A zene végül jó lett amit megvágtam, köszönte mindenki. Szalagtűzésnél az álldogálás kb. 40percig nem nagyon tetszett, mert úgy beállt a hátam meg a vállam mint annak a rendje, de örültem hogy lehet tapsolni legalább.
  Ez után jött az osztálytáncunk.
  Osztálytánc

  Kész lett az osztályvideó is, sajnos remegést már nem szedtük ki belőle, viszont nagy meglepetésünkre belenyúltak a videónkba igazgatói utasításra, kivágtak 6mp.-t (wc-s jelenet), és rosszul renderelték el, így az emberek kékek voltak, a piros az kék volt, a kék meg narancssárga. Köszi puszi.
  Osztályvideó <--- ez a vágatlan, cenzúrázatlan, eredeti.

  Keringő is megvolt, voltak bakik, elment. Arról videót sajnos nem tudok mutatni.

  Afterparty: Living room, BOOM afterparty. Zene jó volt, hangulat jó volt. Sajnos nagyon durván kiütöttem magam, így a felét átaludtam. Mind1, nem sokszor iszom mértéket nem tudtam.

  mocsanisi 9 éve 13

 • Keveréshez, DJ-zéshez értők figyelem!!

  Segítséget szeretnék kérni. Kedves rendes osztálytársaim kitalálták hogy oldjuk meg szalagavatóra a zenéket. Na lenne itt egy probléma.
  Így nézne ki a dolog:
  Bevonulás: Beyonce - Halo instrumental (3 perces szám kb., kéne belőle egy 5-6 percest csinálni)
  SZalagtűzés: Limp Bizkit - Behind Blue Eyes, Gary Jules - Mad world (össze kéne fűzni a kettőt, és talán kicsit hosszabbítani)
  Kivonulás: Happy ending (ugyan úgy 5-6 percet kéne belőle csinálni)

  Azért kell hosszabbra venni, mert hülyén néz ki ha kivonulásnál megáll a zene, és újraindítják. Na de foggalmam sincs hogy lehetne értelmesen összefűzni egy BBE-t egy Mad worldel... Hosszabbításra annyi ötletem volt, hogy megadott részenként Loopolni kéne egyet, és nem vennék észre... Várom az ötleteket mert teljesen tanácstalanok vagyunk.

  mocsanisi 9 éve 15

 • Mélynyomó

  Már egész rég megvan, de csináltam egy ilyen tipikus videót róla. Sajna a nagyobb hangerő, meg a mélyhangok miatt nem lehet normális felvételt csinálni. Torzításba nem tekertem, így még szépen szólt, de remegett ablak, ajtó, fal :) Amint kapok kölcsönerősítőt kipróbáljuk egy Corsa C-ben :)

  DLD ST 300

  mocsanisi 10 éve 9

 • Szövegecske....

  Kicsit vulgáris, akit zavar ne olvassa el...

  Igen, én végeztem veled
  már nem érdekelsz csak húzd el a beled
  annyi sok szép emlék megmaradt
  de te csak úgy simán, beverted az arcomat
  Hazudnék ha aztmondanám nem hiányzol nagyon
  hogyha rád gondolok, semleges vagyok
  de ennek már vége, törődjünk bele
  elvetted az eszemet a fasszomat bele
  nem érdekel már, hogy kivel kavarsz
  hogy bedrogozva lecidázol egy pár faszt
  beleborzongok, hogy engem ez még kiakaszt
  de te megtaláltad bennem a balfaszt
  nem hiányzol már azt kell mondjam
  bánom hogy ennyi időt pazaroltam
  ez már így alakult, így kellett lennie
  átbasztál szívem, húzzál el a gecibe

  Alap alá, 0:21-től indul: ALAP

  mocsanisi 10 éve 9

 • Bodybuilding...

  Sokszor jövök rá hogy egyszerűen mennyi mindent köszönhetek ennek a sportnak. Akármilyen bánatom van, akármilyen csalódás ér, a súlyok ott vannak, legalább arra az 1 órára kívül tudom hagyni minden gondomat, problémámat. Önbizalmat adott. Sokat. Megtanított arra hogy a negatív, nem építő jellegű véleményeket le kell szarni, csak a pozitívval, vagy az építő jellegűvel foglalkozni. Céltudatosságra nevel. Fegyelemre nevel. Baromi sok mindent adhat ez a sport nekünk, rajtunk múlik mennyit hasznosítunk, mennyit szeretnénk tőle kapni. Minél több időt és energiát feccolunk bele, annál többet fog adni nekünk.

  mocsanisi 10 éve 7

 • Motor....

  Aszem veszek egy motort 2-3 hónapon belül. 3-4 literből eljárok, és anyámtól se kell kuncsorogni a kocsi után, plussz jön a jóidő úgy is... Honda NSR 125-re gondoltam, haveroméval mentem 2-3 karikát, egész tetszett. Gyorsulásra, sebességre, városba pont jó lenne, másra nem is használnám. Remélem mihamarabb összejön a projekt :D

  mocsanisi 10 éve 0

 • Otherside

  Ma este Otherside. Odabaszós lesz.

  A 2 sztár dj:

  Chrispy:

  Rihanna - Rude Boy (CHRISPY REMIX)

  Borgore:

  BORGORE LIVE 2010! (HD) (Live in Santa Cruz)

  Face-en már megy a rinya, hogy jajj nemengednek be, engem ez nem érint, elővételim is megvan. Szóval már csak pár óra :)

  mocsanisi 10 éve 0

 • Suli melletti meló

  Itt főként középiskolára gondolok. Szinte az összes meló 18+, még fél évet várnom kéne, néha akad 1-2 meló de ennyi. Elgondolkodtam rajta hogy el kéne menni keresni valami pizzériát és futárkodni... Ti mit csinálnátok?

  mocsanisi 10 éve 4

 • Jogsi a kezemben.

  És igen, ittvan, végre! Kezemben a jogsi. Végre törvényesen is vezethetek :) 4 hónap volt a megszerzése körülbelül, de nagyon megérte. Alig várom hogy vezethessek :)

  mocsanisi 10 éve 6

 • Jogsi a célvonalban

  Néhány nap és végre a kezembe lesz. Ma adtam le a papírokat az okmányirodában, ha minden igaz ezen a héten megjön :D
  Kresz 1.-re sikerült, Rutin 1.-re, Elsősegély 1.-re, Forgalom egy hülye helyzet miatt 2.-ra.
  A lényeg hogy happy vagyok :DD

  mocsanisi 10 éve 14

 • ez hogy lehet?

  uTorrent-ből vágtam ki a képet. Azért érdekes a dolog, mert elvileg 4mbit-es csomagunk van, nagyobbat nem is lehet igényelni. Most viszont 20mbit-et mértem :) :) Kérdés ez meddig tart....

  mocsanisi 10 éve 12

 • Mes - Kincsem

  Ritkán írok ide, de azért jó hogy itt van ez a blog, és akkor írok ide amikor csak akarok. Jó lesz visszaolvasni. Most találtam egy számot ami tényleg nagyon szép, illetve ez a bejegyzés legyen nekem valaminek a lezárása.

  http://www.youtube.com/watch?v=fs1u8AmN5L8

  mocsanisi 11 éve 1

 • Oakley

  Végre sikerült annyi pénzt összeszednem, hogy tudjak venni egy Oakley Gascan-t. Tényleg az a legjobb, hogy én kerestem meg rá a pénzt :)

  mocsanisi 11 éve 18

 • Álomautó

  Álomautó, ami még reális is lehet hogy valamikor megszerzem:

  mocsanisi 11 éve 10

 • Felfedezés

  Rájöttem hogy csak azokkal a lányokkal érdemes kezdeni, akire ha gondolsz olyanok ugranak be, hogy kedves, jófej, szép, és nem pedig az a legelső gondolatom hogy demeg.... Ehhez a nagy felfedezéshez majdnem 16 évre volt szükség :) És mi kellett ehhez? 2 lány. Egyik a volt barátnőm, egyikkel pedig csak haveri szinten vagyok. (Az exem tartozik a demeg... kategóriába. Nem is tartott sokáig)
  Előre látom a beszólogatós kommenteket, de ez le kellett írnom :DD

  mocsanisi 11 éve 8

 • Zene

  Mostanában naponta többször is meghallgatom. Fura ilyen kb. 3-4 éve volt hogy ennyit hallgattam egy számot...
  Theory Of A Deadman - Not Meant To Be

  "Nobody wins when everyone's losing...."

  mocsanisi 11 éve 1

 • Beverték az orrom...

  Bokszon sikerült faszán belehajolni egy felütésbe, amit kicsit jobban megküldtek, erre most lila az egész orrom. Fasza.... :D

  mocsanisi 11 éve 4

 • Küzdősportok az én szememmel

  Az egész olyan 11 éves koromban kezdődhetett, mikor kitaláltam hogy én kick-boxolni fogok. Szüleim nem engedtek, így elfelejtettem lassan ezt az egészet. Ahogy felköltöztünk pestre boxolni akartam menni, de valahogy ez se jött össze, itt már 14 éves voltam. Egyik délután mikor egyik osztálytársammal kockultunk, mondta hogy ő jár judo-zni, és mennyek, próbáljam ki. Gyors telefon anyának, utána haza ruháért, és mentünk. Tetszett a judo, 3 hónapig jártam, de egy rosszul sikerült földharcnál eltört az ujjam, így 1-2 hónapot nem járhattam. Jött a nyári szünet, edzések a nyáron nem voltak. (Itt következett egy "gyúrós" időszak, bár jót tett, sikerült egy normális alakot csinálni, már nem voltam vézna.) Szeptemberben kiderült hogy nem volt elég jelentkező a judo-ra, így az edzések szüneteltek. Itt jött képbe a Taekwondo (WTF), amit egy haverommal kezdtünk el csinálni. Ezt a mai napig csinálom, most is edzés után írok, bár sajnos haverom abbahagyta. Taekwondo-ra rendszeresen jártam, bár még mindig küzdök a merevségemmel, de kezdek kilazulni. Lett egy Országos 3. helyezésem is tkd-ban. Nyáron is volt edzés, és 2 kick-box-os csaj is lejárt eddzeni, mert a lábtechnikájuk nem volt az igazi. Ők bogarat ültettek a fülembe, hogy egész jól bokszolok, úgy hogy még sose csináltam. Nosza nyár van, irány Thai-Box-olni, persze Taekwondo mellett. Sajnos a Thai-box drága volt, így szeptemberben az abbamaradt, taekwondo még mindig ment.

  Folytatás...

  mocsanisi 11 éve 5

 • Fanatikus tag

  Ha már mindenki beírja akkor én is: Fanatikus Tag lettem!! :C :C

  mocsanisi 11 éve 5

 • Beteg vagyok...

  Beteg vagyok. Valszeg csak megfáztam, mivel köhögök, fáj a torkom, köhögés közben éget a tüdőm, na meg van egy kis hőemelkedésem. Szal ma se megyek edzésre.... :W :W

  Más: Érdemes meghallgatni, nyitva fog maradni a szátok :Y

  mocsanisi 11 éve 13

 • Avatar

  Megváltoztattam az avatarom... A mai naptól kutya vagyok! :K

  mocsanisi 11 éve 7

 • Twio Pandae Dolio - Taekwondo

  Edzésen vettük fel, kicsit elrontottam de mind1. Itt a videó:

  Pandae Dolio

  mocsanisi 11 éve 3

 • Megkaptam

  El sem hiszem. Egy régebbi bejegyzésben írtam hogy szeretnék egy Casio EF-124D-2A-t. Megkaptam névnapomra :Y :Y El sem hiszem. Sokkal szebb mint a képeken. Még a méretemre kell igazítani, mert túl nagy a csuklómra, de ezt hétfőn elintézem.
  Köszönöm Anyu! :K

  mocsanisi 11 éve 5

 • Továbbtanulás

  Továbbtanuláson elgondolkodtam, és arra jutottam hogy most kell elkezdeni komolyabban tanulni. Jövőre 11. jön. Nemsokára félév, választani kell fakultációt jövőre, jön a kis érettségi matekból és nyelvből. Fakultáció... Nem tudom mit válasszak. Egyfolytában azt mondják a tanárok, hogy tervbe van véve egy törvény, ami kimondja hogy 1 természettudományból muszáj érettségizni. Na akkor ugye ez 4 tantárgy:
  - fizika
  - kémia
  - biológia
  - földrajz (ez ide is sorolható, meg ugye a társadalomtudományokhoz is)

  Ha ezek közül kell választani akkor fizika. Valószínűleg ez lesz, mivel ha felveszem mondjuk az infót fakultációnak, és bejön 11. végén a törvény, akkor 12.-ben muszáj lesz érettségiznem az előbb említett 4 tantárgy valamelyikéből. Az már egy másik dolog hogy jelenlegi állás szerint a Rendőrtiszti Főiskolára szeretnék menni, bűnügyi szakirányba. Ide a felvételi követelmények: "alkalmassági vizsga (Alk) és
  kettőt kell választani: belügyi rendészeti ismeretek v. magyar v. matematika v. rendészeti alapismeretek v. történelem
  " Vagyis tök mindegy hogy mit választok 5. tantárgynak érettségire, mert mondjuk én a magyar+törit választom, abból csinálok egy jó érettségit+jegyek. Vagy lehet rosszul értelmezem, még csak most kezdtem el vele foglalkozni. Majd meglátjuk mi lesz... Köszi hogy elolvastad, esetleg reagáltál/reagálni fogsz az írásomra :R

  mocsanisi 11 éve 8

 • Karóra

  Valahol hallottam hogy egy férfi felkelés után egyből az óráját teszi fel. Valahogy kezdem megérteni. Körülbelül 1 éve kezdtem el hordani karórát (16 vagyok). Most már valahogy hiányérzetem van ha nincs rajtam. Érdekes.
  A mostani órám egy Casio Illuminator W-210: (Nekem feketében van)

  A kiszemelt óra is egy Casio, mégpedig a Casio EF-124D-2A

  Remélem névnapomra, esetleg karácsonyra megkapom. Ha nem akkor én magam fogom összeszedni rá a pénzt :K

  mocsanisi 11 éve 19

 • Szombaton országos...

  Szombaton Országos WTF Taekwondo bajnokság. Holnap mérlegelés. -59kg junior-ba indulok. Meglátjuk mi lesz :D

  mocsanisi 11 éve 1

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.