2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Nyílt levél a GYEMSZI-nek

  Talán más egészségügyi szakdolgozó is szenved a pontgyűjtögetés során, és nem a szakmai ismeretekkel, hanem éppen a minősíthetetlen feltételekkel. Hosszas kínlódás után hívtak segítségül egy szakmai továbbképzésre való jelentkezéshez. Miután én sem boldogultam, így levelet írtam a GYEMSZI-nek, amit itt most megosztok a logout olvasóival is, talán köztük van más is, akinek hasonló problémája akadt.

  Tisztelt GYEMSZI!

  Egy továbbképzésre próbálkozunk bejelentkezni az Önök oldalán ( https://szaftex.gyemszi.hu/ ).
  Egyszerűen minősíthetetlen ez az oldal!

  Alapvető dizájn dolog, hogy a "szakdolgozó" link el van csúszva. A regisztrációs űrlap mérete rossz, nem férnek el rendesen a feliratok, így több sorba vannak törve. Nem is beszélve az "E-mail - Felhasználó név" -ről, ami alaposan megzavarja a hozzá nem értőbb embereket, hiszen nem tudják, hogy oda most akkor melyiket is írják.
  A regisztráció gomb ismétcsak el van csúszva. Alatta az adat ellenőrzés link szintén nem megfelelő helyen jelenik meg.

  A születési hely mező teljesen véletlenszerű találati listát jelenít meg, amit elkezdek gépelni, annak köze nincs a találatokhoz. Például beírok egy C betűt, mire a Z-vel kezdődő település nevek jelennek meg a listán.

  Folytatás...

  Male 10 éve 1

 • Éljen a felhő...

  Valahogy mindig elleneztem ezt a felhősödést.... talán mert a Napsütés sokkal jobb :DDD

  Később majd részletezem, hogy mi is a bajom az egésszel, most csak épp kidühöngöm magam, amiért már megint bebizonyosodott, hogy komoly hátrányai vannak.

  Épp egy megosztott doksit kéne szerkesztenem a Google Docsban, csakhogy tegnap óta le van halva. Be tudok jelentkezni, megnyitom a táblázatot, kattintok, és 1-5 betű után, vagy már rögtön kivágja, hogy "Trying to reach google.com", és ennyi... csak nézegethetem, hogy hová is szeretnék írni. Áll a munka emiatt, és nem órabérben fizetnek...

  Persze tudom, felírhatom máshová a gépen amit beírnék, de ez macera... és biztos, hogy be is csúszik valami hiba majd amikor rögzítem utólag.


  2011.08.16, 2011.08.17..

  2011.09.16: Valamelyest kapcsolódik, jelzi mi várható majd a felhő-előfizetőknek: A Sony új ÁSZF-fel próbálja korlátozni a csoportos pereket

  Folytatás...

  Male 13 éve 2

 • Használt egér + Plasti Dip = új egér?

  Avagy hogyan lehet újjá varázsolni egy egeret...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 14 éve 52

 • Samsung HDD generációk

  Mivel az utobbi években a legismertebb Samsung vinyók sorban megjárták a gépemet, így arra jutottam, ideje...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 16 éve 103

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.