2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Minimal gépház mod

    A gépújítás után egy ideig az asztalon volt összerakva a gép, amit nem bántam, mivel ennél jobb hűtést nem nagyon lehet összerakni. Viszont ez a megoldás elég gány volt, ezért mindenképpen kellett egy gépház. Hosszas nézegetés után a Bitfenix Shinobi XL-re esett a választás.

    A házzal meg vagyok elégedve, tágas, sok ventihely van benne . Ami meglepett , hogy ordenáré nagy, nem számítottam , hogy ekkora lesz a ház. Egy negatívumot tudnék mondani a házról, hogy szinte teljesen zárt az eleje.

    Az eleje teljesen zárt, kivéve oldalt a két csíkot amin minimális levegőt tud beszívni.

    Télen még nem volt gond a hőmérsékletekkel, de most hogy jönnek a jő idők, a gépben is meglátszódik.Ezért az előlapnak mennie kellett.

    Levett előlappal.

    Annyira nem bántotta a szemem, többet számított ,hogy így hatékony. Viszont volt 5 napom otthon, és a volt osztálytársam mondta, hogy neki van dremelje. Még aznap délután át is mentem hozzá és , megkezdtük a bemetszést.

    Folytatás...

    M0ng00se 6 éve 5

  • S6 Edge VS Z5 Compact, meg egy-két dolog

    Szögezzük azt le, hogy alapvetően HTC párti vagyok. Vagyis voltam.Amíg volt HTC-m. Bár a legelső androidos telefonom egy Sony Xperia Mini volt. Ezt 2014 elején vettem.Már akkor is haladtam a korral :DDD . Igazából szerettem, sokat nem vártam tőle a HD videóképessége miatt vettem meg elsősorban. Ez ,akkoriban 10.000 birodalmi forint volt ,ha jól emlékszem.
    Ezután 2014 végefele adtam el osztálytársamnak.Átmenetileg egy Sony Xperia E-t használtam ami azért kritikán aluli volt teljesítményben.

    Ez után váltottam a szeretett HTC One S mobilra ,amit akkor 35.000 forintért vettem, szintén használtan. Ezt a telefont 2014 decemberében vettem, és egészen 2017 augusztus végéig használtam. Már az első napokban települt rá egy főzött rom , nagy nehézségek árán. Először is recovery menüben a "wipe all" menü nem hittem volna ,hogy a rendszert is letörli, de letörölte.

    Folytatás...

    M0ng00se 6 éve 4

  • RIP

    M0ng00se 6 éve 45

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.