2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Így hűtök (pt.0?)

    Üdv olvasók!
    Fejben tervezgetem a gépem "újítását", Ryzen 5 1600 lenne a cél. Havonta kb. egy hardvert tudok venni, úgyhogy nagy szülés lesz :D . Előszőr a hűtést szereztem be, mivel azt most is fogom tudni használni. A mai nap jött meg a csomagom, egy Alpenföhn Olymp.

    (munkában nyomtam a képet azért olyan művészi :DDD )

    Ilyen a borda natúrban. Jár hozzá 2 darab 14cm-es WingBoost 2 ventilátor is . Tartozékok közé tartozik egy kis paszta is , meg molex-venticsati átalakító, igazából csak átfutottam, mert még melóban vagyok :) . Holnap szerelem be , akkor próbálok írni róla egy összeszedettebb tesztet.Jelenleg egy négymagos xeonom van, ami kb egy Q9650-nek felel meg.A hűtőről még tudomásom szerint nincs magyar teszt, úgyhogy marha formabontó leszek :D . Első körben ennyit írnék erről a hűtésről.

    Folytatás...

    M0ng00se 6 éve 2

  • Audiofilek (ne) kíméljenek vol2.

    Előző irományom után jól kikupáltatok hangzás témáról. Írtam még a kommenteknél hogy találtam egy állóhangfalat , és igazából jobb hangfalat nem találtam ebben az árban. Szokás szerint vonattal mentünk és cipeltük városon keresztül bár ebben már profik vagyunk :)) .

    Rá esett a választás.(nagyobb)

    Szállítás közben :) (nagyobb)

    Itt pedig a jelenlegi felállás. (nagyobb)

    Folytatás...

    M0ng00se 7 éve 9

  • Audiofilek kíméljenek!

    Üdv mindenkinek!
    A múlthéten vásároltam egy Sony EX70AV erősítőt, mivel az eddigi Philips hifi-nek már csak az egyik fele szólt és mind a két hangfalam ugyanarra a csatornára volt kötve, ami számomra méltánytalan :) . Nos az előző hangkeltőm (mármint az erősítő[mármint a hifi]) egy 1200 Forintért bugázott hifi volt . Csúnyán szólt , de legalább olcsó volt. A hangminőséget az alaplapi hangkártyának a programjával próbáltam javítani több kevesebb sikerrel. A cikk címében szereplő egyén biztos hogy megsüketült volna, nekem is csípte a fülem de a tanév alatt nem akartam erre költeni. Viszont ezek előtt voltak minőségibb erősítőim, mint a Pioneer A-103 vagy a Sony TA-F 444 ES . Ezek közül nekem a Pioneer volt a kedvencem mivel azon a loudness tényleg úgy dobta meg a hangzást ahogy én szeretem: kövér basszussal. Mostani erősítőn loudness nincs, viszont van "Bass" és "Treble" potméter ami viszont nem ér fel az előző erősítő opciójával (mondjuk nem is egy kategória).

    Folytatás...

    M0ng00se 7 éve 51

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.