2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Creative support nem viccel

    Nemrégiben írtam az egyik hangkártyás topikba, hogy a Creative Sound blaster Xi-Fi HD USB névre hallgató eszközöm minden harmadik youtube videónál lehal, és csak a ki-be dugdosás segít.

    Cirka 3 év bosszankodás, megannyi driver és reménytelen keresgélés után írtam a supportnak. Néhány levélváltás követően egy diagnosztikát lefuttattam, elküldtem az adatokat nekik.

    Azt írták karácsony előtt pár nappal, hogy a fejlesztők dolgoznak az ügyön.
    Erre kapom az emailt, hogy megcsinálták. Január másodikán kikerült 2016 után először egy új driver frissítés. Megjegyzem tökéletesen működik azóta.

    Hát mi ez, ha nem support kérem... Mondhatnánk, hogy ez az alap, hiszen egy forgalomban lévő eszközről van szó, de azért találkoztam én bőven negatív példával. Viszont az a furcsa számomra, hogy senki nem jelezte ezt a 3-4 éve létező bugot nekik, elképesztő :DDD

    Innen letölthető.

    Öröm és boldogság :))

    Kube 4 éve 20

  • N-Gage - a játékos legenda

    Összegzés a Nokia legendás konzol-telefon-zenelejátszó hibrid produktumáról!

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Tudástár 11 éve 150

  • Logitech G400

    Nemrég érkezett hozzám egy Logitech G400, mivel MX518 tulaj vagyok így az első dolgom volt összehasonlítani a két egeret, vajon tényleg csak a szenzor különbözik?

    [+]

    Dobozán "The new MX518" szlogennel hirdeti a gyártó, ezzel közölve felénk, hogy a nagy öreg új névvel foglal helyet a palettán. Az optikai szenzor 3600dpi-re növelésével ki is merül az újdonságok (változtatások) terén, de jobban megvizsgálva azért ez nem teljesen igaz.

    Ha megnézzük a két egér kábelét, bizony az újnál már vékonyabb és keményebb kivitelt kapunk. A másik érdekesség, hogy a tenyér résznél lévő fényes átlátszó felületet ami alatt egy minta volt, lecserélték egy sima matt, barna műanyagra. Ezzel komolyabbá vált a termék megjelenése és az új anyag is tapadás terén jobb elődjéhez képest. Az már más kérdés, hogy pár hónap múlva mennyire marad matt ez a felület.

    Folytatás...

    Kube 11 éve 31

  • Logitech M90 - korrekt egér olcsón

    Avagy mit tud ma egy átlagfelhasználónak szánt egér 2500 forintos árcédulával?

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 11 éve 27

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.