2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • autósiskola kérdés

    Nemsokára el szeretném kezdeni a KRESZ-t de még nem tudom hogy melyik autósiskolát válasszam...Olvasgattam fórumokat,de személy szerint jobban megbízom bennetek,mint egy indexes fórumban :D

    Szóval hogyha tudok valami jó autósiskolát,akkor ne tartsátok magatokban!

    Előre is köszönöm az infókat! :)

    KennyONE 12 éve 27

  • Az élő halál

    Unatkoztunk pár estén keresztül a haverokkal és gondoltuk hogy összedobunk egy kis zombis történetet facebook chaten.Mi sem hittük,de egész jó lett.Gondoltam megosztom veletek.:)

    Körübelül 3 hónappal ezelőtt egy kutatócsoport talált egy virusfajt ami mutálódik és a kísérletek alapján belülről megesz minden életet.Az államvédelem megpróbálta ezt dolgot titokban tartani amígy egy napon a vírus ki nem szabadult.Először senki sem tudta hogy mi féle járvány lehet ez,minden lehetséges úton terjedt és majdnem mindenki elkapta.A tömeges halálesetek után sem adtak ki semmilyen információt így kezembe vettem a dolgokat mint kezdő újságíró és elkezdtem felkutatni a vírus eredetét.

    New Yorkban élek a családommal,nem szeretem a nagyvárosokat de ez van,ezt kell szeretni.Nincs sok ismerősöm,de sorban kapom a hívásaikat hogy megbetegedtek.Az orvosok mindenkinek azt mondják hogy ez egy influenza fajta de ez nem igaz,mert ennyit már kiderítettem.
    Másnap ülök a koszos metrón amikor egyszer csak leül mellém egy fura alak.Kapucni takarta az arcát,de láttam hogy nincs valami jól.Egyre többen kapták el ezt a betegségnek nem nevezhető valamit de senki sem tudja a gyógymódját.A fickó még mindig mellettem ült amikor egyszer csak megfogta a kezem és a szájához emelte és vicsorított.
    Elkaptam a kezem de ő utánanyúlt.
    -Hé ember mit akart tőlem?-üvöltöttem rá.

    Folytatás...

    KennyONE 12 éve 4

  • A Krav-magáról bővebben

    Gondoltam írok egy bejegyzést az új hobbimról a Krav-magáról.Magyarországon nem sokan tudják hogy mi ez,mert nem annyira ismert sportág,és valószínűleg a kínai vagy japán harcművészetekhez hasonlítanák.Pedig ez teljesen más.
    Ez a sport (nem tudom mennyire nevezhető sportnak) Izraelből indult és először katonáknak részére kifejlesztett önvédelmi rendszer volt.Később több ága lett,késes,botos,civil,rendőr,stb. Magyarországon a civil önvédelmet oktatják a legtöbb helyen,de az edzőm szokott mutatni pár rendőrfogást is.
    Hogy miért pont ezt szeretném tanulni?Mert úgy érzem hogy talán ez az a dolog amit a való életben is tudok alkalmazni-és kellett is sajnos- és teljesen egyszerűen,könnyen végrehajtható technikákat mutat.
    Még viszonylag újnak számítok,mivel még csak 1 éve járok.Ez az idő is elég volt arra hogy bátran ajánljam ezt a sportot,kórtól és nemtől függetlenül mert tényleg ad egy biztos tudást amit vész esetén is gyorsan és gondolkodás nélkül lehet használni a technikákat.

    Pár ajánló hogy mindenki el tudja képzelni hogy milyen lehet ez a sport.
    youtube videó
    videó egy edzésről
    a bemutatónk a saját csoportunkkal,az elején krav-magával,a végén az edző bottal(kali)

    Folytatás...

    KennyONE 12 éve 11

  • Friendzone,avagy a barátzóna nem a vég

    Gondolom mindenki tudja hogy mi az a barátzóna.Sokunkkal megesik hogy találkozunk egy lánnyal és először csak haverok leszünk,de később már közösen járunk mindenfelé és a végén legjobb barátok leszünk.Na velem is pontosan ezt történt.
    Kb. vagy 5 éve ismerem Csengét,bár az elején nem sokat beszélgettünk csak köszönés szinten mivel hogy egy környéken lakunk.Egyik tavasszal kimentem a tőlünk nem messze lévő dobra kicsit relaxálni meg zenét hallgatni amikor egyszer csak odaült mellém.Elkezdtünk beszélgetni és hamar rájöttünk hogy ugyan az az érdeklődési körünk és a nézeteink a világról.Az évek folyamán egyre közelebb kerültünk egymáshoz és nagyon jó barátságban lettünk.Ha valami panaszolni valóm volt akkor egyből őt hívtam és ez fordítva is igaz volt.Volt hogy egész éjszakákat beszéltünk át Skype-on és fel se tűnt nekünk.
    Így következett az hogy szépen lassan belezúgtam.Nagyon rossz volt nézni amikor mással ment el randizni mert tudtam hogy nem neki való a fickó és aztán hallgathattam hogy mennyire igazam volt.
    Következett a tavaly nyár amikor együtt mentünk nyaralni.Akkor éreztem úgy hogy a belezúgás kölcsönös.Jó érzés volt amikor kézenfogva sétáltunk az úton és egyikünk sem akarta elhúzni a kezét.Vagy amikor filmet néztünk egy skoda octavia tour csomagtartójában ketten (ne kérdezzétek hogy mi volt az előzmény mert nem nagyon emlékszem rá.:D).

    Folytatás...

    KennyONE 12 éve 41

  • Fociőrület

    Ma fogászati szakórán elkeztem filozofálni a tegnapi dupla tesióránkról és a fociról.
    Ugyanis nálunk elég kevés a fiú,de aki oda jár az egyszerűen fociőrült. Rajtam kívül. Én soha nem rajongtam a fociért, próbáltam megszeretni de nem nagyon ment.
    A próbálkozásaimat akkor adtam fel amikor még általánosban beállítottak focizni mert kötelező volt és sikerült a saját kapunkba belőni a labdát, na akkor sajnálatos módon félbetört a focista karrierem amit rendkívül sajnálok....
    Szóval visszatérve a tegnapi tesiórára,jött egy jó kis felmérő aztán foci.Tudni kell a tesitanárunkról hogy nő létére imádja a focit és a tesi órák másik felét focizással töltjük.Hurrá.....
    Jön a focizás én meg szépen beülök a sarokba és nézem a többieket, és egyszercsak elém áll a tanárnő és elkezdte: "Ha mindig ilyen passzív leszel,akkor soha nem fogsz megtanulni focizni!Hogy fogsz felnőni foci nélkül?"
    Na ezen az utolsó mondaton elkezdtem gondolkodni.-Na vajon hogyan fogok felnőni focizás nélkül?
    Néztem a többieket és folyamatosan járt az agyam.
    Mi a jó nekik abban hogy egy gömb alakú valamit rugdosnak és teljes extázisba vannak hogyha sikerül berugni egy gólt.Képesek egymást "agyonverni" egy labdáért. Számomra ez fura.
    Eddig elvoltam foci nélkül,max. nem vettem real madridos táskát,pólót és nem beszélgettem a fociról a többiekkel.

    Folytatás...

    KennyONE 13 éve 15

  • Nokia HF-210 bluetooth kihangosító

    A Nokia egyik alsó kategóriás autós kihangosítója,ami teljesen jól megfelel a hétköznapi használatnak.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 13 éve 18

  • Komolyan betiltják a facebookot?

    Az imént olvastam,hogy az Oktatási minisztérium be akarja tiltani a facebookot a diákok számára,azzal az indokkal hogy a gyerekek többet "lógnak" facebook előtt mint amennyit kéne. Erre az ingyenes Facebook mobil szolgáltatás is rátesz egy lapáttal.

    Itt a közlemény egy részlete:
    16 ÓRÁTÓL 20 ÓRÁIG ÁTMENETILEG FELFÜGGESZTIK A FACEBOOKOT!
    Kedves facebook felhasználók! A hír igaz. Az oktatási minisztérium az oktatás és a tanulók érdekében április elsején, Split, Montenegró, Pakisztán és más egyéb nagy városok, és országok után, nálunk is be akarják tiltani a facebook-ot az iskolákban és a munkahelyen.Azonban ezt a döntést valamilyen szinten még el is fogadjuk, hiszen a ti érdekeiteket szolgálja, azonban a másik napirenden levő pont mellett már nem tudunk ilyen könnyedén elmenni, miszerint Magyarországon 16 ÓRA és 20 ÓRA között, korlátoznák a facebook használatot, vagyis nem lenne elérhető. A fő indokok között szerepel, hogy iskola után a diákok nem leckeírással és társadalmi élettel töltik mindennapjaik, hanem a facebookon "lógnak", ami mind az iskolai előmenetelükre, mind pedig a társadalmi szocializációjukra negatív hatással van. Valamint olvasható, hogy egyre több fiatal szülő válik függővé, ezzel rengeteg időt elvéve saját családjuktól újszülött gyermekeiktől. Ezeket és az ehhez hasonló indokokat "enyhén" túlzónak találjuk.

    Folytatás...

    KennyONE 13 éve 62

  • Mobilfüggő vagyok!És?

    Egy teljesen átlagos 15 éves srác vagyok. Najó,egy picit átlag alatt is.:) Nincs se Xboxom, se PSP-m és a többiek. Nem öltözök kirívóan,teljesen beleolvadok a suli szürke hétköznapjaiba.
    Egyetlen egy "káros szenvedélyem" van hogy imádom a telefonokat,már szinte betegesen. Az első telefonomat 8 évesen kaptam a kitűnő bizonyítványomért (egy akkor is elég régi Alcatel one touch easy volt). Egy időben majdnem minden év végén, illetve a szülinapomon kaptam egy telefont. Az elején még apukámék vették "titokban", később én kezdem utánaérdeklődni hogy milyen telefon is szeretnék.
    Aztán egy idő után észrevettem hogy az osztályom sugdolódzik a hátam mögött,aztán az egyik barátom elmondta hogy miről beszélgetnek rólam. Szerintük és elkényeztetett vagyok, és csodálják hogy minden fél éveben új telóm van.
    Tudjátok, ez egy kicsit rosszul esett. Pedig én abszolút nem vagyok elkényeztettet,mert amikor az időm megengedi,illetve az iskola legtöbbször dolgozni szoktam apámnál.
    Egyre többen jönnek oda hozzám,hogy hülye vagyok-e hogy a jobbnál,jobb telefonokat cserélgetem (igen,volt pár elég jó és drága telefonom pl.: iPhone,LG arena) de nekem ezek csak tárgyak.
    Emlékszem amikor még 3 éve regisztráltam fel a mobilarena.hu-ra. Számomra az volt a megnyugvás,hogy végre találtam egy olyan társaságot,aki megért és ugyanúgy gondolkozik mint én.

    Folytatás...

    KennyONE 13 éve 150

  • Logitech Cordless Optical Trackman

    A Logitech legfiatalabb hanyattegere,apróbb képszerkeztői és utómunkákhoz és természetesen kockuláshoz.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Elemzés 14 éve 19

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.