2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Kínai mobilok - hogy is készülnek?

  Nem mai videó, de érdemes megnézni. Néhol csodálkozni, néhol felhorkanni lehet rajta.

  Kasya 8 éve 12

 • Teclast X98 Pro - megérkezett

  Öröm és boldogság!
  Tegnapelőtt megérkezett az áhított tablet. Meglepetésemre egy napon érkezett vele a tok is. A képernyővédő edzett üveg, valamint az USB elosztó és SD kártya még várat magára.

  Múlt hét csütörtökön adta fel a kínai viszonteladó és egy hét alatt itt volt. DPD hozta, valamint az eladó ígéretének megfelelően ÁFA és VÁM mentesen kaptam meg.

  Meglepetésemre a Windows 10 Home eredeti, 3 nem latin családba tartozó és egy angol nyelvet támogat.

  Jelenleg enyhe tesztelésnek van kitéve a hétvégén, tekintve hogy nem vagyok otthon. Ezért szövegszerkesztés, videó és böngészés az össz. megterhelés. A keményebb dolgok majd a jövő héten kerülnek terítékre.

  Azt már most látom, hogy a Chrome kicsit erős neki, mert az Edge sokkal kellemessebben és gyorsabban pörgeti az oldalakat. Továbbá az 1080p és feletti videók akadnak valamelyest Chrome alatt. Edge-dzsel minden tökéletes.
  A kijelző kiváló, az érintéseket pontosan veszi. Mérete és súlya cca. egy Ipad Air.
  Az első aksi idő böngészés és apróbb telepítések alatt, 40%-os fényerő mellett 6 óra.

  Addig is itt van pár kép róla.

  Folytatás...

  Kasya 9 éve 195

 • Teclast X98 Pro - rendelés leadva

  Évek óta nézem a tableteket, de az utóbbi egy-két évig sose értettem a létük miértjét. Nagy, nem tehető zsebbe, ráadásul nem több, mint egy nagyra nőtt telefon (esetlegesen kevesebb funkcióval).

  Tavaly karácsonykor vettem ajándékba egy Air 2-t, amit volt lehetőségem használni. Azonban ez sem volt elég, hogy a mindennapi életben belássam, nekem ez kell.

  Egy ideje azonban a munkakörömben beláttam, hogy bizony ha személyes használatra értelmetlennek látom is, munkában tökéletes társ lenne. Megspórolom vele az utómunkákat, egyszerűbb magamnál hordani mint a laptopot és az aksi is jobban bírja.

  Felmerült a kérdés, hogy ha már ráveszem magam, melyik felelne meg a legjobban. Mivel szeretem a különlegességeket, így rögtön a Surface család fele fordultam. Minden szempontból elkápráztatónak tartom a terméket. Egy hibája van csak, az az ára. Első készüléknek viszont nem akartam egy laptop árát költeni tabletre.

  Mentem tovább a fórumokon, topikokon. Abban biztos voltam, hogy Androidot nem, hisz a telefonom mindig kiszolgál. Nem kell még egy, csak nagyobba. IOS se, mert bizonyos funkciók, programok nem úgy, vagy egyáltalán nem elérhetőek rajta, amik nekem fontosak. Így egyértelműen maradt a Windows tablet...az asztali verziós.

  Folytatás...

  Kasya 9 éve 16

 • Samsung S6 topik összefoglaló - a későbbi módosításokért

  Az összefoglaló elolvasása erősen javallott!
  Az Edge és Edge+ tulajok a telefonjaik saját topikjaiban érdeklődjenek. S7 és S7 Edge témával kapcsolatban keressétek az Android off-ot.

  UTOLSÓ FRISSÍTÉS 2016.02.23.

  Figyelem!
  Az összefoglaló információ jellegű, ami a felhasználók véleményein és tapasztalatain alapul. Minden felelősség a felhasználót terhel!

  Magyar használati útmutató

  Folytatás...

  Kasya 9 éve 40

 • Logitech G302 egér teszt

  Egy kizárólag MOBA játékosoknak készített egér. De megfelel-e a követelményeknek és tényleg csak MOBA játékosoknak?

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 9 éve 53

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.