2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Összefogás PH módra, 2. fejezet :)

    Sziasztok!

    Történt egy Karácsonyi összefogás PH-s módra. Itt is szeretném megköszönni újra a nagylelkűségeteket, minden tiszteletem a Tiétek! :R
    Szóval páran írtak rám, ha előbb tudják a dolgot, akkor többen is küldtetek volna hardvereket, procit, ramot, lapot, hdd-t, meg mindenféle számotokra már csak porfogót, amivel viszont sok embernek örömet tudnánk okozni. És íme, eljött az idő :K

    Röviden hogy miért is kezdtem hozzá: mert egy hátrányos sorsú kisfiúnak szerettem volna karácsonyra egy PC-t adni, mivel ezt kérte az anyukájától. Anyuka anyagi helyzetéről csak annyit, hogy a máról holnapra is nehezen tud boldogulni, erre már nem jutott. Szóval mozgósítottam a PH lakókat, igen, Titeket ;), és összehoztuk a lehetetlent! Karácsony napján, 24-én lőttem be a gépet, a kisfiú nem tudott megszólalni, anyuka is megkönnyezte. Nagyon jó érzéssel töltött el, hogy Neknük, Nektek is és nekem is része van egy apró emberke mosolyában, szóval most újra itt vagyok :K

    Uraim, tervezem a következőt: ha minden összejön, a helyi Családsegítő központba viszem be a gépet vagy gépeket, előre feltelepítve, használatra készen! Mivel anyagi keretem igen szűkös, csak jelképes összeget tudok fizetni és postaköltséget.

    Folytatás...

    indaboy 7 éve 9

  • Karácsonyi összefogás PH-s módra

    Sziasztok!

    Tartozom ezzel az írással azoknak, akik nélkül egyedül kevés lettem volna egy kisfiúnak megadni a Karácsonyi meglepetést.

    Röviden az előzmény, mielőtt tovább mennénk:
    Egy kedves ismerősöm, egy 30-as éveiben lévő anyuka válik a férjétől, egyedül neveli a közös gyereküket, Apukára nem lehet számítani, szinte semmit nem foglalkozik a kisfiúval, új kapcsolata van. Ez tipikus helyzet, nem ők az egyetlen pár, akik így jártak. Az viszont már koránt sem helyén való, hogy apuka a saját feleségét és kisfiát az utcára akarja tenni. Igen, jól olvasod, az utcára!
    Anyuka, mivel egyedül fizeti a férje hiteleit is, mert így egyeztek meg anno, sajnos nem tud mindent megadni a kisfiúnak, pedig tényleg látástól mikulásig dolgozik, mindent elvállal, takarít, mosogat, csak hogy fent tudja tartani magukat, nem csoda hát, hogy Karácsonyra nem jutott, nem tudott a kisfiának venni semmit. A kisfiú álma egy számítógép volt, amit én szerencsére meghallottam. Sajnos a karácsonyi dömping előtt 2 héttel, így csak nagyon kapkodva tudtam összeszedni mindent, de szerencsére még éppen időben ;)

    Folytatás...

    indaboy 7 éve 13

  • Kezdő pc modding

    Üdv Mindenkinek!

    Kezdő modder vagyok, gondoltam megosztom élményeimet, tapasztalataimat másokkal.
    Hogy miért is a modding? Mert vízhűtést szeretnék, de a házon belül, viszont nem szeretnék új házat, ezért a jelenleg is használtat gondoltam át.
    Az érintetlen gépház így néz ki:

    A terv pedig így:
    Terv-rajz
    A lényeg: az eleje méhsejt perforált lemez meghajlítva, feketére festve, bevonva fekete sűrű szövésű szúnyoghálóval, a dvd helye szépen kialakítva, lesorjázva.
    A ház váza és a perforált lemez közé megy a radiátor, a többi a képen látszik.
    Ami még változni fog, a front panel, az 90°-al el lesz fordulva, hogy felfelé nézzen.

    Röviden ennyi, itt van pár kép hogy mit tudtam eddig megcsinálni, idő szűkében:
    Zárt előlaplap
    Nyitott előlappal
    Nyitott előlap+radiátor
    Zárt előlap+ radiátor

    Folytatás...

    indaboy 13 éve 20

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.