2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • GTA Online PvP és önvédelmi útmutató

    Szerzői előszó - több mint 3 év után (2020.07.09.)
    Meglepődve tapasztalom, hogy még most is vannak, akik felkeresik ezt a bejegyzést, feltehetőleg informálódás céljából, ezért egy rövid összefoglalót idetennék most. Nyilvánvaló, hogy a poszt már nem friss és nem mindenben aktuális. Valójában, mikor elkészült, a maga idejében is hiányoztak belőle dolgok (pl. BST ledobálása CEO-ként stb.). Amiért még mindig értékes, és jó ötleteket lehet meríteni belőle, az azért van, mert nem az eszközök (fegyverek,járművek) leírására koncentráltam, hanem a szemléletmódra. Ezt figyelembe véve olvassátok. Amit lentebb a minimap résznél írtam, az az egyik sarokpontja a dolgoknak. Ismerd fel, hogy potenciálisan ellenséges környezetben vagy és légy éber!

    A célom ezzel az írással, hogy a GTA Online játékos-játékos elleni harcához nyújtsak segítséget magyar nyelven, mivel ilyennel eddig nem találkoztam. A free-mode PvP-re fogok koncentrálni leginkább, az Adversary-k, Job-ok és Deathmeatch-ek nem lesznek részletesen tárgyalva.
    A PvP készség/képesség alapvetően azt jelenti, hogy más játékosokat minél hatékonyabban tudsz eltenni láb alól és ők minél kevésbé képesek ezt megtenni veled. Ennek haszna, a teljesség igény nélkül, pl. hogy nem szakítják meg folyton a játékod azzal, hogy megölnek, vagy ha rád szállnak, hatékonyan tudod felvenni velük a harcot és vissza tudsz vágni, esetleg jól meg is tudod leckéztetni őket.

    Folytatás...

    HussarF 7 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.