Hirdetés

2021. november 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Bemutatkozó (avagy az első bejegyzés a logouton)

  Nem is tudom hol is kezdjem,első bejegyzés itt a logout-on,nem is gondoltam volna hogy bejegyzéseket is írhatok nemcsak "fórumozgatok".

  Furcsaságom ahol tudok segítek bárkinek,általában átgondolom hogy vajon jó ötlet milyen hátrányai lehetnek bár nagyon-nagyon ritkán adok olyan választ amire bizonytalan vagyok de elvileg működőképes vagy ha hasznos lehet de kockázatos(ilyenkor felhívom a figyelmet hogy saját felelőségre,de fura hogy ezek a bizonytalan válaszok minősülnek jónak).

  Informatikát tanulok(meg szóval egyik érdeklődési köröm is),de valahogy ez a gamer téma engem hidegen hagy(nagyon ritkán játszom(C64/NES emu) nem igazán esik le az állam egy "csúcsgrafika" iránt).Nem töltöm órákat nap mint nap egy játékkal(tavaly karácsonykor játszottam végig a Wolfenstein Return to wolfenstein castle -Visszatérés a wolfenstein kastélyba?) játékát.
  Három oprendszert telepítettem fel a gépemre: egyrészt kombatibilitási okokból,másrészt (ami fontosabb) ha az egyik OS kimúlna a ne maradjak rendszer nélkül(olyanom nem volt hogy a partábla megmurderolt volna arra különös tekintettek odafigyelek).

  Folytatás...

  gregory91 3 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.