Hirdetés

2020. december 1., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Coloud The Knock-Fejhallgató olcsóé'

  Bevezető

  Nemrégiben vált esedékessé, hogy zajkeltő berendezés után nézzek magamnak.
  A Mobilarena cikkje adott nekem ötletet arról, hogy mit is vegyek magamnak, lévén olcsón szerettem volna megúszni a fej/fülhallgató vásárlását.

  Véleményem szerint mostanában nem csak a HTC (Beats-es koprodukció), de a Nokia is ráfeküdt a zenére( a szuper érzékeny mikrofonon kívül, amit raknak a zászlóshajójukba), zene lejátszásra.A Lumia 710-es készülékemhez kapott fülhallgató megdöbbentően jól szólt, egész közel volt az általam már bemutatott Xears fülhallgatóhoz, noha közel sem kelt olyan minőségi érzetet.

  Csomagolás

  A fejhallgató meglepően gyorsan, 4 nap alatt megérkezett hozzám Stockholmból( hozzá vagyok szokva az eBay-es 2-3 hetekhez).A kissebb bonyodalmakat, mint pl.: nincs itthon senki, amikor jön a futár átlépve eljutott hozzám a fejhallgató, ment is a sör a szomszédnak.

  Folytatás...

  Fkris 7 éve 3

 • A Sci-fi. Ahogyan én látom.

  Bevezető

  Amikor a Sci-firől beszélgetünk a barátokkal, sokszor oda lyukad ki a beszélgetés, hogy ki mekkora pisztolyt, űrhajót cyberdidkót látott. És sokszor, ezek a bezsélgetések sörözés közben vannak, szóval elszabadul a fantázia. Mindenki beszél mindenről, de leginkább a Vasember, Bosszúállók,Superman vonalon folyik a beszélgetés.

  Sokan csak a látványfilmeket hiszik Sci-finek, amikben vannak hatalmas csatajelenetek, és óriás szörnyek. Pedig régen is voltak Sci-fik, (nem is kevés) ahol közel sem ez volt a lényeg.

  "A speciális effektek csak eszközök. A történet mesélését segítik elő. -George Lucas"

  Csapjunk is bele!

  A régebbi Sci-fik nagy része történetet mesélt, nulla speciális efekttel:Tizenkét majom.
  Manapság a fordítottja a jellemző:Speciális effekteket nézünk, nulla történettel:A Föld inváziója - Csata: Los Angeles

  Folytatás...

  Fkris 8 éve 8

 • Xears Power Systems PSII PRO ahogy én (hal)látom...

  Amikor először kinyitottam a csomagolást, amiben a fent említett Xears fülhallgató volt, akkor igen-igen meglepődtem.

  Elsősorban azért, mert csakis a fülhallgató volt benne, mivel garancia miatt kaptam, tudni illik, hogy a szintén Xears A330-as fülhallgatóm tönkre ment.A továbbiakban úgy írok a termékről, mintha új lenne, és a gyári tartozékait is leírom.

  Kibontás közben ugyanis eszembe jutott, hogy a termék Németországból, a sör és a fehér kolbász hazájából érkezett.Nem próbálták buherálni, nem próbálták felnyitni, érintetlen volt."Bubis" bélésű borítékban kaptam, aminek a belsejében egy másik, ezüstös-tükrös megoldású műanyagtasak volt, benne egy nagyon jó minőségű neoprém, tépőzásras hordtáska.Nagyon jól véd a nyomástól(pl farzsebre vágva, ráülve a fülhallgatóra sem történik semmi baj), külső behatásoktól.

  Emelett a hordtáska mellett volt a 4 pár gumiharang(szimpla, dupla, tripla harang, ezek szolgálnak a hallójárat méretének belövésére is, mivel míg a szimpla harang nagy, addig a tripla nagyon vékony), amik nagyon jól szigetelik a kinti zajokat.Kényelem szempontjából is igen kellemes hármas ez.
  A 4. pár gumiharang pedig egy nagyon jó, szivacsos, fülbe simuló, 70-80% ban kinti hangokat szigetelő okosság.Hátránya, hogy a meleg nyári napokon beleizzad a fülbe, ami kellemetlen tud lenni.

  Folytatás...

  Fkris 8 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.