2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Zenék a felhőből

    Mindig utáltam zenéket másolni telefonra

    Szerencsére már nem is kell.

    Az első lépés a Google által kiadott Back Up and Sync program volt, ami egyszer meg is mentette az összes több éves családi fotómat.

    Letöltjük, kiválasztjuk, hogy mely mappákat szeretnénk ha frissen tartaná a Google Drive-ban, és ő a háttérben folyamatosan követi a fájlok változását, és szinkronizál a felhővel. Így tartom naprakészen a zenéimet, a régi képeimet, és néhány dokumentumomat a Google drive-ban.

    Aztán keresgéltem, és megtaláltam a (szerintem) legszebb és leg igényesebb Cloud lejátszót Play áruházban

    CloudPlayer™ doubleTwist felhő/offline lejátszótól

    Képes többféle online felhőből beolvasni a zenénket, és szintén automatikusan le is kéri az újonnan hozzáadott számokat a listához, amit nem ment le telefonra, hanem streamel, így szükséges hozzá mobilnet vagy wifi

    Folytatás...

    enginev3.0 6 éve 5

  • Teljesült életem álma :)

    Szó szerint.

    Kiskoromban állítólag napokig durcáztam egy piros kisautóért, és meg sem szólaltam míg meg nem kaptam, nos erre már nem emlékszem, sem arra, hogy milyen autó volt az, de biztos vagyok benne, hogy nem lehetett más csak Ferrari.

    Mindig hatalmasra nyitott csillogó szemekkel figyeltem a gyártó autóit, F40, F50, Enzo, 458, LaFerrari és az összes többit. A gyönyörű formák, a hihetetlen belső tér, a kormány, a műszerfal és az egész egyben.

    Mindidáig legközelebbi élményem a gyártóhoz az volt, mikor épp a Mátrában voltunk pihenni pár napot, és Josh Cartu & bandája megjelentek egy rakás Ferrarival a parkolóban

    Elözönlötte az autókat a tömeg, és ők nagyon közvetlenek voltak, akik szerettek volna beülni, azokat szó nélkül beengedték az autókba, én azonban itt még tartottam magam, és úgy voltam vele, ha egyszer beülök egybe, én azt vezetni szeretném majd.

    Nem is kellett tovább várnom ezután, csak 3 évet (egyébként 26-ot), és születésnapomra a páromtól megkaptam. amire mindig is vágytam. EGY FERRARI VEZETÉST(!!!) 10 KÖRÖS DRX AJÁNDÉKUTALVÁNYT méghozzá egy 458 Italia-val(!!!)

    Folytatás...

    enginev3.0 6 éve 24

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.