2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Szerencsétlen Suzuki-nk befejezése

    Tavaly írtam, egy cikket, vagy is egy bejegyzést, hogy milyen remek évünk volt, és mi minden történt rövid időn belül szerencsétlen kis autónkkal.

    Bár már ez a dolog tavaly lezárult, még is csak most írom le a befejezést, kicsit megkésve.

    A biztosító úgy döntött, hogy ezt az autót mi már ne akarjuk használni, kaptunk tőlük 600.000Ft-ot, illetve a "roncsért" kaptunk egy bontótól még 200.000-at.

    Így másik autó után néztünk, és megvettünk egy Opel Meriva-t


    Illusztráció

    Kicsit még fizetni kellett rá, de megérte, szeretjük. 1.6 benzin, szóval szeret enni, de legalább élvezetes vezetni, nem úgy mint az Ignist :)

    enginev3.0 9 éve 37

  • Telefonvásárlásom története

    Nem tudom miért írom le, vagy miért csak most, de azt hiszem a mostani túlzott szabadidő, és az esetleges segítségnyújtás, ha valaki telefonvásárláson gondolkodik.

    Hogy közben szóljon valami:

    Másfél éve vettem meg az egyik legszeretettebb készülékemet, egy HTC One-t, az m7-es verziót.
    Ez volt az első telefonom ami androidos, és sosem lassult be, itt kezdtem el igazán szeretni az androidot, az előtt mindig csak bosszúság volt, hogy kevés a ram, gyenge a proci, akár hogy használom, mindig belassul bármely készüléket veszem kézbe.

    Na de. Tavaly már úgy döntöttem, hogy idén mindenképp cserélem, leszoktam a telefonok cserélgetéséről, mint azelőtt, havonta, vagy x havonta másik, új telefon, hogy kipróbáljak minél többet.

    Tehát gondoltam idén cserélem
    Mindenképp HTC volt a cél, méghozzá az idei csúcsmodell, ami nem meglepő módon a One nevet, és egy m9-es számot kapott. De számomra az idei év csalódása volt, a sok felesleges kávával, a közel sem felsőkategóriás kamerával, és a szinte nulla újítással, így hát mivel ezeket már 1-2 hónapja tudni lehetett róla, tudtam, hogy más felé kell nézegetnem

    Folytatás...

    enginev3.0 9 éve 26

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.