2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • 2 Hangkimenet 1 gépen

    Hihetetlen, hogy ezt a Windowsban mindenfajta program telepítés nélkül nem lehet megoldani, hogy egyszerre tudjak két vagy több eszközt is használni hangkimenetnek, mondjuk 2 fejhallgatót.

    Rendeltem a Logitech G35 mellé még egy fejhallgatót (Természetesen Logitech :) ), hogyha mindenki alszik, csak asszonnyal szeretnénk ketten filmet nézni, akkor ne legyen gond a zaj, mert nem szeretek halkan filmezni, ez a két fejhallgató pedig tökéletes hangzást fog nyújtani késő esti mozizáshoz.

    Már megrendelés előtt gondolkodtam, hogy hogy fogom megszólaltatni egyszerre mind a kettőt, és most nagyjából fél óra keresgélés után megtaláltam a megoldást

    Virtual Audio Cable a neve

    Egyszerű telepítés után Rendszergazdaként indítsuk el a Control panel részét, majd indítsunk kettő, vagy épp ahány kimeneti eszközt szeretnénk beállítani 3-4-5-6 Audio Repeater MME ablakot mellé, és a lentebb látható beállításokkal meg is fog szólalni minden hangeszközünk.

    enginev3.0 7 éve 22

  • Thermaltake Core V21 Core V1 összehasonlítás

    Mivel mikor ház vásárlás előtt álltam, legalábbis ami a Core V1-et illeti, sehol nem találtam képeket, hogy mekkora lehet egy Core V21-hez képest, ezért gondoltam hátha másnak jó lehet, ha talál róluk képeket az interneten így egymás mellett.

    enginev3.0 7 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.