2022. május 28., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Nokia 8210 - egy legenda megmentése

  Sziasztok!

  Mint az, néhány posztomból, és fórumos aktivitásomból kiderülhet, kb. mióta az eszemet tudom, retro mobilokkal foglalkozom.

  Az itt látható 8210 egy pakkban érkezett, még nagyon régen, és "jó lesz az még valamire!" felkiáltással, egy dobozom mélyére került, egészen nem sokkal ezelőttig. A repedt előlap, az akkuhiány, és a képet nem adó kijelző hármasa ellenére, úgy döntöttem, ideje feléleszteni.

  Először az előlapot szedem le, ami ennél a modellnél cserélhető, így csak le kell ugrasztani a telefon tetején, illetve az oldalánál kicsit rásegíteni.

  Ezt követően 4 csavar tartja bent a középső keretben az alaplap-kijelző párost.

  Folytatás...

  Earl_Muttley 1 hónapja 5

 • Elektronikai hulladék - avagy egy közel 30 éves mobiltelefon megmenekül.

  Üdvözletem!

  A munkahelyemen le tudod adni mindenféle megunt, használt, hibás, műszaki hulladékod. Ameddig szabad volt, én voltam az az élelmes suttyó dolgozó, aki rá-rá járkált ezekre, ameddig nem kezdte el egy új főnöknek szúrni a szemét. :D

  Azonban van, amikor iszonyatos szervezések árán megéri megmenteni valamit.

  Motorola International 5200 - egyenesen 1994-ből. :D Dokkolójában, amit egy 19V-s laptoptáppal lehet csak meghajtani, és igaz már utángyártott, de mélymerülésből pikk-pakk feléledt akksijával. Benne pedig? A keret, ami nagyobb nosztalgiát ébreszthet sokakban, mint maga a telefon.

  Ilyen kincseket bűn kidobni! :D (Inkább szívesen fogadom őket, akárhonnan, megoldjuk!)

  Earl_Muttley 5 hónapja 6

 • Jatt

  Sziasztok!

  Csak egy beszélgetésből jött az ötlet, legyen egy egyszerű felmérés. :D (Haverom meglepődött, hogy én minden alkalommal honorálom a futárnak a 4 emelet lépcsőt)

  Pizza/ételfutárnak szoktatok jattolni? Ha igen, mennyit? Ha nem, miért nem? :D

  (Vendéglátás, csomagos futár stb nem játszik most, köszi! :R)

  Minden választ előre is köszönök!

  Earl_Muttley 4 éve 52

 • Futárok, avagy kezd elegem lenni...

  Üdvözletem!

  Mostanság meggyűlt a dolgom a futárszolgálatokkal...

  A, Eset. Sprinter: A történethez tudni kell a lakhelyemről, hogy ez egy lakótelep, aminél van egy kódos kapu, ha felhív, megadom neki a kódot, beüti, felhozza, aláírom, mindenki örül.
  Egyszer csak lesem a csomagkövetést, sikertelen kézbesítés. Hívom a futárt, mert ennél a cégnél megkapod mailben a futár telefonszámát is. "Volt a kapu, nem tudtam bejutni, mentem tovább" - jött a válasz, ténylegesen kedves hangú érdeklődő telefonomra. Mondom neki, hogy ez nem így működik, erre van a csomagon a telefonszámom, és én erre 10 másodperc alatt megoldást tudok nyújtani, majd megkérdem, hogy hajlandó-e visszafordulni, mert eléggé sürgős a csomag, egy olyan ajándék volt benne, amit szerda este kellett átadni, és ez egy hétfői nap volt, 8 ember adta rá a pénzt, nekem volt kedvezményem az adott boltba... Majdholnap, mondá a futár. (Anyádat, mondom én magamban...). Következő lépés, Sprinter ügyfélszolgálat, flegma ügyintézőhölgy kifog, mondom neki a bajom. Reakció "nem csak a maga csomagja létezik, nem tudom miért gondolja azt, hogy a futár majd visszafordul vele." Végül hajlandó volt rá a műszak végén, szerencséjére volt is otthon valaki még akkor is...

  Folytatás...

  Earl_Muttley 4 éve 89

 • Egy autóeladás, majd egy autóvásárlás története....

  Reggelt!
  Nem tudok aludni, így hát levezetem az elmúlt negyed évet...

  Az eladás:
  Volt nekem egy Citroen Xantiám. 1.9TD, 90LE, már a faceliftes, klímás, a hidrós futómű minden kényelmével, a "szarfranciaság" nyoma nélkül. Amikor ott hagyott, az az auchanos akkunak volt köszönhető, amit tűzoltásként vettek bele, és ott maradt.
  Közel 1 év, nem túl sok kilométernyi kényelmes ringatózás után 2 dologra jöttem rá.
  1, a belvárosban dolgozom, és szeptembertől jön a kereskedelmi meló, nagyon kevés időm lesz vezetni.
  2, Tavasszal lesz időm újra vezetni, és a vételárból, meg addig félretett különböző pénzekből futná az álomautómra.

  Fájó szívvel, de meghirdettem a hintót, és ekkor jött az, amit senkinek se kívánok... 290.000-ről indultam, azzal a céllal, hogy alku után 250-ért valaki magáévá teheti. Nem volt tökéletes az autó, de pont a gyenge pont, a futómű 4 gömbje lett júniusban kicserélve, emellé nem volt rossz általános állapotban se.

  Folytatás...

  Earl_Muttley 4 éve 10

 • OKJ - jóvanezígy?

  Szép Napot!

  Igyekszem teljesen anonim maradni, így a hely neve, a szak neve, stb. nem fog benne szerepelni.

  Egy fővárosi, eléggé jól reklámozott intézménybe jelentkeztem, ahol egy informatikához kapcsolódó, szinte teljesen gyakorlati szakot választottam.

  Az első félévben volt 4 tanárunk, akiből 1 elméletet. 2 gyakorlatot, és 1 vegyesen tanított. Erre a félévre a vegyeset tartó tanár átvett gyakorlati tárgyat, + bekerült a szakmai gyakorlat is, ami miatt alapból jöttünk, szintén az előbbi úriember kezelésében.

  A probléma a következő, ezek az órák vele tárgytól függetlenül kb. 90%-ban abból állnak, hogy "nézzenek utána Google-n a következőnek..." Ezzel az elméleti részen nem is lenne baj, csak amikor éppen olyat kellene gyakorolni amiből élni fogunk, ha ebben dolgozunk akkor picikét dühítő... Illetve akár elmélet, akár gyakorlat esetén nincs tanítás, magyarázat, csak az, hogy jöjjünk rá, sokszor az adott dologhoz nulla alapismerettel. Most még ezzel se lenne akkora baj, mert lesz rengeteg esetben ilyen helyzet, de ezek után még ha valamiben elakad a csoport, jön az idegbetegség, a dolgozat olyan kérdésekből, amiket még felületesen se érintünk.

  Így a kérdésem, az, így a közösség felé (pláne, hogy ez alapvetően egy informatikai weblap, blog résszel), hogy jól van ez így?

  Folytatás...

  Earl_Muttley 5 éve 33

 • Hogyan ne vegyetek, és ne adjatok el első autót, avagy esetem a Ford Sierrával.

  Hát, szép napot!

  Szinte napra pontosan négy hónapja megvettem életem első autóját, egyfajta hirtelen felindulásból... Egy 27 éves Ford Sierrára esett a választásom, mert mindig is tetszett, és köztudottan hülye vagyok, emellé legyen szívódízel is, mert sóher vagyok, és ez meg 5-6 literekkel elmegy (és tényleg!)...

  Megláttam egy este, és a következő napon már rohantunk is érte, 2 aránylag hozzáértő személy társágában. A srác, akinek szintén az első autója volt, szépen lemosva, kitakarítva, félig tankolva adta át, kicsi rozsdák, apróbb hibák, és pár érdekes válasz ("olajcsere mikor volt? - nem tudom") ellenére úgy döntöttem, hogy nekem KELL. A hazaúton már egy vízpumpacsere kijött, amit illett volna intő jelnek vegyek...

  A kocsival egy vízpumpacsere-olajcsere-komplett átnézetés hármas után elkezdtük közös kilométereinket. Egyik nap azt vettem észre, hogy lóg a hátsó lökhárítóm. Rá két napra egy csattanással jelezte, hogy őt jobb oldalról gumipókkal kell rögzíteni, a cseredarab kb. 1 hónap alatt lett meg, egy szemétdombszerű helyen, irreális áron... Majd jött az első, és egyetlen nagy probléma. Egy vidéki úton tettem volna be negyedikbe a váltót, amire az recsegéssel reagált. Később kiderült, hogy ez csak kb 1 óra és/vagy 50 megtett kilométer után jön elő, és egy olajcsere megoldotta.

  Folytatás...

  Earl_Muttley 6 éve 6

 • Állj ki, és dumálj - mi bajod lehet belőle?

  Üdvözletem a betérőknek!

  Nekem elég régi álmom volt közönség előtt kipróbálni, hogy mennyire (nem) vagyok vicces. A társaságban sokszor én töltöm be a fanyar humorú kritikus szerepét, és akármennyire hihetetlen, nagyon sok komoly témából képes vagyok poént csinálni, de olyan mértékben, hogy ha van pokol, én esküszöm oda jutok. :D

  Elég sokan mondták mostanában félig poénból, félig komolyan, félig ironikusan, hogy próbáljam ki magam valami stand-up tehetségkutatón, ha van ilyen. Jelentem, van. A Dumaszínház szervezésében zajlik a Fiatal Félőrültek Fesztiválja, ami átlag 2 hetente van, és ilyen "open mic" féleség.

  Októberben sikerült elhatározni magam, amikor is egy elég hosszú szöveg jött ki, elég vegyes fogadtatással, és 10-12 emberrel akiket "elrángattam"... :) Akkor annyit mondtak, hogy legyek sokkal stabilabb, és lehetőleg ne egy lexikon méretű papírtömbbel álljak ki a jónép elé. :D

  Másodjára még nem sikerült elhagyni a lexikont, de már (annak ellenére hogy itt már csak 5-6 ismerős volt a sorok között) nem úgy mentem oda, hogy ezek ott a székekben meg akarnak engem ölni. Harmadjára is teljesen új szöveggel mentem, és csak egy kis puskával, de akkor teljesen lapos közönség volt, amit a tapasztaltabb emberek is alátámasztottak.

  Folytatás...

  Earl_Muttley 6 éve 21

 • Egy egyszerű kérdés - miért kell szemétkedni a tanulóvezetőkkel?

  Üdv Mindenkinek!

  A téma adott, hátha valaki meg tudja nekem ezt válaszolni.

  3. alkalommal vagyok kint forgalomban, és valamiért mindhárom esetben sikerült valami tolós/dudálós/anyázós/villogós, vagy akár 6 szabályt áthágva előzőst kifogni.

  Kérdésem az: Miért? Mire jó ez?

  Komolyan, valaki belelát az ilyen embernek a lelkébe? :D Vagy van köztünk ilyen? Tényleg szeretném ezt megtudni...

  Earl_Muttley 7 éve 135

 • Eladók, vevők, cserepartnerek, avagy aprózás SZERINTEM...

  Üdvözlök minden kedves (és nem annyira kedves, höhö) olvasót!

  Lassan 4. éve adok-veszek, javarészt telefonokat, de egyébként meg mindent, ami a kezeim közé kerül. Nem fogok konkrét eseteket írni, nehogy valaki sértésnek vegye, inkább csak általánosságban.

  Kezdjük azokkal, akikkel szeretünk üzletelni:
  A VEVŐ: A VEVŐ, így nagybetűvel az, akit szeretünk ha vásárol tőlünk. Tudja mit szeretne, kérdez az elején, ha szeretne alkudni akkor teszi-és nem a helyszínen. A VEVŐ nem akar lealkudni a 2000 forintos telefonból egy ezrest 3 kis karc miatt.. A VEVŐ tudja mit vesz, és általában elégedett, vagy ha nem azt emberhez méltóan jelzi.
  AZ ELADÓ: Az ELADÓ nem játszik führert. Nem akar mindenáron lakáson, késő este, a város másik végén átadni, van benne minimális rugalmasság, stb.
  A CSEREPARTNER: Általában tudja mennyit ér az amit adna, és az is amiért adná. Nem akar tyúkólat, 20 mázsa tüzelőt, 60 kiló hibás alaplapot beszámíttatni.

  Na de most jönnek azok, akiket mindannyian ismerünk, és hátőőőőő szeretünk(?).
  A Vevők:

  - A nepper: A nepper a 20 ezerre kirakott cuccért már csak 15 ezret ad és ő AKKOR ÉS OTT meg is veszi... Ha belemész, számíthatsz arra hogy apró kis esztétikai bajokra (amiket sokszor jelzünk is ám...) hivatkozva már csak 10 ezret ér, és ha most nem adod oda annyiért, holnap már csak 8 ezresed lesz a 10 helyett...

  Folytatás...

  Earl_Muttley 7 éve 9

 • Akiknek kutyájuk van...

  ...ajánlom ezt a klipet. Még ha a zene nem is nyeri el épp a tetszésüket. :)

  Ez a hűség hiányzik negyed éve.

  "A kutyám jön, hogy kitöltse a hűtlen barátok által hagyott űrt a szívemben. Nincs benne irigység, rosszakarat vagy gyűlölet. Nem árulja el a titkaimat, nem lesz féltékeny a sikereimre, és nem leli örömét a bánatomban."
  George Eliot

  Earl_Muttley 7 éve 12

 • Másfél hónap...

  Üdvözletem mindenkinek, aki ide tévedt.

  Volt egy kutyám. Bonnie. 10 éves tricolor beagle kislány. Ennyi volt a száraz szöveg, aki nem szereti a nyáladzást, érdemes a vissza gombot megnyomnia.

  Másfél, bár inkább már lassan két hónapja elvitte egy fertőzés. A legszomorúbb nem is az elvesztés ténye volt, hanem látni ahogy szenved. Ahogy egy kibélelt kartondobozban fekvő kis lény lett abból, akiben annyi volt hogy egy megtermettebb felnőtt embert elhúzzon-ellökjön. Aki mindig érezte ha valakinek szar hangulata, vagy épp betegsége volt, és "gyógyított". És ez hiányzik. Hogy a legstresszesebb napokon is, mikor felmentem hozzá (lakásba nem hoztunk, nagyapámék vették akkor magukhoz, mikor költöztünk), lenyugtatott a jelenlétével. A képe még mindig a hátterem, és ilyesmik. Nem felejtek-mert nem tudok.

  Emléknek csak ennyit tudtam csináltatni róla, sajna semmi más nem jutott...

  Folytatás...

  Earl_Muttley 7 éve 23

 • Egy kis tömegközlekedés....

  Ugye nektek is van benne egy-két ismerős dolog? :D

  Earl_Muttley 7 éve 2

 • 1,5 hónap Lenovo M490s-el. Avagy rövidtávú tapasztalatok.

  Üdvözletem!

  Ugye az előző bejegyzésemben említettem, hogy néha-néha azért leírom hogy mi a helyzet a kicsikével.

  Aki a gépnek a Pentiumos verzióján gondolkodik, és nem akar rajta a jövő évi játékokkal játszani, megfelel bőven.

  Kicsit a média részre terjeszteném ki a beszámolóm:

  Zene: A beépített hangszórók gyengék. A hangerő rendben van, de gyakorlatilag a beszéden mást nem tud 100% élvezhetően "kiadni". Basszus még akad, de a magas nagyon tompa valahogy. Fejhallgatón, hangfalakon viszont még szerencsétlen DV6-om is lepipálja.

  Film: Full HD filmeket gyönyörűen, akadás,csúszás mentesen viszi, ilyen téren egyáltalán nem csalódtam benne.

  Játék: Ugyan nem egy Gamer laptop, de még a COD MW3 és társai is élvezhetően elfutnak rakta. Persze nem maxon, de 1-2 unalmas órára tökéletes.

  Használat, apróságok:

  - A billentyűzetet sikerült teljesen megszoknom, és külön előny az, hogy a kialakításnak hála semmi se jut be a gombok közé.
  - A gumírozott burkolat fogja a port. Ez engem valahogy idegesít, de meg lehet szokni.
  - Vegyes használatban ( a fentebb részletezettek + internet, Office, stb. szóval szó szerint minden) kiválóan, fagyások nélkül teljesít. Több nekem nem kell.

  Folytatás...

  Earl_Muttley 8 éve 1

 • Napi Retro.

  Üdvözletem!

  A mindenki által jól ismert 7110, szép állapotban, 100% hibátlanul kemény 500 ft-ért!
  Megérte, nagyon a közelben is volt :)

  A flip takarítás után újként csattan, üvölt ha hívnak, erős vibra, a térerő maxon van, a gyári még matt akku (a telefon is még az) hibátlan.

  Örülök.

  Csak egy dokkoló kéne hozzá :D

  Earl_Muttley 8 éve 14

 • Lenovo M490s tartósteszt! 1. a kezdetek:

  Üdvözletem!

  Tegnap belementem egy számomra elég előnyös cserébe.
  A lelakott, AMD-s (melegedős rossz széria, ráadásul javított*) DV6-omért, és némi KP-ért kaptam egy ilyen lapost. Amit tudni kell róla:
  14,0 Matt lcd (1336x768)
  Pentium 987 (2x1,5 GHz)
  64 GB SSD (+250GB külsőbe nálam) (a gyári konfig: 500 GB HDD)
  6 GB RAM (a gyári konfig 4GB )
  Nvidia GeForce 710M 1GB
  Webcam, HDMI, Wifi- Ami jelerősítésre/szórásra is képes, Bluetooth, Usb 3.0 portok, SD olvasó, fingerprint stb stb.

  Hogy miért mentem bele egy kisebb, itt-ott gyengébb laptopba?
  A gépen kicsivel több mint 20 hónapja garancia van, az SSD, az inteles alaplap, stb stb.

  Első tapasztalatok:

  Kisebb, még fura pl. filmezésnél. A gombok kényelmesek, nincs az a + 6 gomb a Caps, Tab, Ctrl sor mellett függőlegesen, mint amire mindig melléütöttem a DV6-nál. Az SSD miatt cca. 10 mp alatt már üzemkész a gép, játék telepítés 2 perc alatt lezajlott 7-8 helyett, stb. Semmi melegedés, nincs az a jellegzetes zúgás, amit megszoktam. Amin viszont nagyon meglepődtem, a hangkártya. Szoftveresen hangosabb a gép, így kicsit újra kell szoknom mit mennyire állítok.... :) Az ODD hiánya csak amiatt zavar, mert a Pavilionba terveztem Multibaybe tenni a winyót, míg az SSD lett volna a fő, rendszer által használt.

  Folytatás...

  Earl_Muttley 8 éve 6

 • T-Mobile (Telekom) mobilnet beállítása droidos telefonokra.

  Üdvözletem!

  Független/külföldi/utólag nyitott telefonoknál nem egyszer kell beállítani a mobilnetet.

  A sok értelmezhetetlen leírás helyett íme az, hogy mit-hova:


  Earl_Muttley 9 éve 10

 • Egy kis hajtóvadászat!

  Üdvözletem!

  Anno volt nekem egy BlackBerry Bold 9780-am, amit szerettem, dédelgettem, csak a sors az anyagiak személyében közbeszólt.

  Itt PH-n vette meg egy kolléga, de már Ő is továbbpasszolta.

  Szóval egy kis hajtóvadászatra invitálnám a hölgyeket-urakat!

  daenerys-nek hála kikerült a szederblog.hu-ra, pontosabban ide.

  Ha valaki tud valamit a telefonról, jelezze, mert tényleg visszavásárolnám, kerül amibe kerül.

  Csak itt is reklámozom.

  Köszönöm a figyelmet! R.Z

  Earl_Muttley 9 éve 5

 • Help wanted!

  Üdvözletem!

  Valakinek péntek-szerda között nincs kölcsönbe egy iPhone 3GS töltője? Valami jelképes vackot tudok adni a segítségért!

  - adapter is kellene, mert nem tudok gépet vinni a próbához -

  Köszönöm szépen előre is! :)

  Ja, és Budapesten belül kellene :) - ha fölös, és jó a telefon, meg is venném akár -

  Earl_Muttley 9 éve 1

 • Igényfelmérés...

  Üdvözletem!

  Lenne igény egy címlapos(nak szánt), retro telefon tesztre/bemutatóra?
  Lesz pár finomságom, és összedobnék belőle valami igényesbbet :)

  (annyit elárulok, hogy terveim szerint banán (8110i) Nokia is szerepelni fog benne, meg egy csomó finomság...)

  Ha van igény, nekilátok.

  Earl_Muttley 9 éve 7

 • Nokia Developer

  Udv!

  Ezt a bejegyzest a egy Lumia 820 -rol irom amire RDA-n vagyok rakaopcsolodva a hivatalos Nokia Developer oldalrol.

  Meg kellett osszam, na. :DD

  Earl_Muttley 9 éve 0

 • Engem mi fog meg egy telefonban...?

  Üdvözletem!

  Nekem nem az az elsődleges hogy hány GB RAM, hány magos a proci, full HD-e a felbontás.

  Amit inkább nézek, az a külső. Az egyedi kialakítás, az hogy megnézzék. Utána a második ami még a hisztim, az az akku üzemideje. Nekem ne kelljen töltögetnem az akksit naponta. Még harmadiknak ott a kijelző, lássam amit írok, na!

  Ezeknek a legtöbbjéből sose lett főtelefon, de van listám.

  -Nokia 8800 (Sirocco házban, és annak az erősebb akkujával) Szerettem, mert ugye egy újkorában negyedmilliós prémium telefon, mert a hangjára mindenki odanézett akkorát csattant, mert fém volt, nehéz. De a nagyobb akkuval is csoda volt a 2 napos üzemidő, sajna a ~1 hónap alatt összeszedett egy csomó karcot, az ide-oda rakosgatásban. Pedig 3-4 napot volt összesen használva.

  - Sony Ericsson W715: Ő csak a fém ház miatt különleges, ha tettek volna rá egy jacket, mai napig használgatnám.

  - Nokia E90: Nagy, okos, tégla, két kijelző, Symbian. Hogy mi volt a baj vele? A 2,5-ös jack, és a saját példány állapota. - nem ment a bluetooth, a kijelző körüli gombok, meg vállalhatatlanul kopott szegénykém... -

  - Samsung M7500 Armani: Nem szoktam meg, nekem a gombos Samsungok sose jöttek be. Persze az oldalfény, meg az egyedi design tetszett. Megvan még persze! A saját példányon még a jack hiba is közrejátszott a polcra kerülésért...

  Folytatás...

  Earl_Muttley 9 éve 8

 • Esti ebayezés

  Üdvözletem.

  3.50 EUR volt - Németországba postával, a várakozást megéri az az összeg amit spóroltam pár cuccon -

  [link]

  + ez még 1.60 EUR-ért: [link]

  Vélemények? :)

  Earl_Muttley 9 éve 2

 • Coming soon...

  Üdvözletem.

  Samsung M7500 Armani, mert hozzájutok egyhez hétfőn.

  Teszt, stb. lesz, ha lesz érdeklődés.

  Valaki látott még ilyet? Mármint használatban, képen, akárhogy. :R

  Earl_Muttley 9 éve 43

 • Alcatel OT-995 (Ultra) tapasztalatok.

  Üdvözletem.

  1,5 hónapja húzza a zsebem egy ilyen telefon, pár tapasztalat.
  A telefonhoz előfizetés-hosszabbítással jutottam, 0 Ft--ért. (24 hó X 990 ft)

  Küllem:
  Vállalható. Nem egy SGS2, de kifejezetten esztétikus. Aki nem ismerné 2 színben kapható, fekete-szürke és fehér. Az enyém az előbbi, családomban megtalálható egy fehér is, a kettő között a hátlap anyaga még a különbség. A fekete matt, még a fehér fényes. A telefon elején található a másodlagos kamera, és a fényérzékelő. A telefonnak van egy króm középkerete, ami viszont hajlamos a kopásra.

  Csatlakozók:
  -microUSB
  -3,5 jack
  -microHDMI (nagyon hasznos, és ritka ebben az árkategóriában) (kábelt nem kapunk hozzá)

  Kijelző:
  4,3 col, 480x800 TFT 16millió szín, 217 ppi. A betekintési szög hibátlan, a fényerő automatán is megfelel, nagyon éles a kép.

  Hardver:
  1,4 GHZ processzor (Qualcomm MSM8255T, ARMv7), megdobva egy Adreno 205 gyorsítóval.
  RAM: 512 MB
  ROM: 2048 MB, amiből 1024 felhasználható.

  Kezelőfelület, szoftver.

  Android 2.3.6-al jön gyárilag, de a 4.0.4 is elérhető már. (szolgáltatónál még nem)
  Az One Touch Launcher kikapcsolható, de gyakorlatilag csak egy 3D-s, és pár apróságban eltérő kezelőfelület.
  Alapjáraton akadásmentes, de leterhelve már kicsit nyekereg. (Task Killer hasznos)

  Folytatás...

  Earl_Muttley 9 éve 11

 • Mit nem talál az ember bolhapiacozáskor.

  Üdvözletem!

  A képeken látható egy hibát -repedés- leszámítva szinte makulátlan Motorola V60-at vettem 500 forintért. Hónapok óta nem volt semmi fogás piacon, sőt telefon se. És csak nézelődni mentem valamennyi apróval.

  Kiderült, kanadai függő sajnos, de polcra megfelel, hacsak nincs valami megoldás, majd körbe e-mailezek. Pénzt nem akarok rá költeni. - A gyűjtemény nagyon pihenőn van-

  A kijelzőjén csak az egyik gomb hagyott nyomot, a többi csak kosz. Megbikázni most nem akartam, majd ha lesz töltő, meg ki lesz nyitva. úgyis lesznek friss képek A repedést a kijelző alatt kell keresni. Képminőség tudom, hogy nem a legjobb.
  (Laptopomra nem beszólni, új bill.zet már úton van ebayről :) )

  Vélemények, stb.?

  Earl_Muttley 10 éve 6

 • Blackberry user lettem! :)

  Igen, ma szereztem egy Blackberry 9780-et.

  A telefont úgy cseréltem hogy nem kapcsolt be, de a pénzátadás után az eladó nagy meglepetésre egy szükségmegoldással életre keltettem! :D Itthon megcsináltam, azóta hibátlanul megy! :)

  2 kezdeti nehézségem volt:

  REJTETT SZÁM: Nem a megszokott helyen volt, nehéz megkeresni,de megoldottam.

  70 karakteres SMS: Beviteli nyelv UK-ra átállít-megold! :)

  Vélemények?

  Nokia 6630ra cseréltem! :)

  Earl_Muttley 10 éve 27

 • Nokia E51-Project, vagy terv, vagy kituggyami. :)

  Naszóval!

  Elvileg lenne nagyon nyomott áron egy E51, full dobozzal, függetlenül. Egy baja van. Kocsiajtót rácsukták kicsit.

  Ezeket a képeket kaptam róla.

  És ez kellene neki:

  [link]
  [link]
  [link]
  A telefon 2000+posta-a cucc még ugyanannyi.

  Megérné 5be egy felújított E51-ami pont olyan színben van, mint nekem volt?

  Esetleg ellenvélemény?

  Megy el minden, de egy ilyet szeretnék még-emlékbe! :)

  Earl_Muttley 10 éve 18

 • Nem mobil, de ez is van! :)

  Üdv Mindenkinek!

  Iso Grifo+Lakókocsi+Panellátkép :)

  (Made with: E52)

  Ebayen 20 dolcsit megérnek, én ma kaptam egy nagy pakkot! :)

  Nagy doboz angol Matchboxom van ám, eredetiek. :)

  Na milyen?

  Earl_Muttley 10 éve 17

 • Na mit használok most! :)

  Sziasztok!

  Sony Ericsson P900. A harmadik érintős (Sony) Ericsson. A nagy öreg R380 után jött a P800, majd ez. Utána P910,P990 és végül a P1.

  Régen kaptam egy házat és egy akkut ehhez a típushoz. (BST-15, ha valakinek kellene). Kiszúrtam egy mobilpakk hirdetését. És látom döglött akkus P900 van benne. Megvettem 2000 forintért! :DD
  Beindult, független, használom vígan :)
  Sajna pálca nincs hozzá, de azt McGyverkedtem hozzá egy marokkópálcából.

  Rövidke vélemény: Nagyon kezelhető. Ez inkább a nagy méretének és a "touch&type"-féle bevitelének köszönhető, mint a menürendszerének. Tehát jó hogy tapizhatom, de az SMS-t mégis gombokkal pötyöghetem be. 30-35 telefon piszkálgatása, és nyúzása után ez volt az első amiben nem tudtam beállítani a rejtett szám kivételét, és az internetet rátenni. Viszont az akku üzemideje a mai napig 2-3 nap is lehet. Nekem 1 nap alatt csak 28-33%-ot ment le.

  Ja, és nem nehéz. Azt hiszi az ember, hogy egy nagy nehéz tégla, de nem! Könnyebb mint aminek látszik.

  Imádom.

  Pár kép:

  Folytatás...

  Earl_Muttley 10 éve 27

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.