2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • X-Projekt #007 - Plants vs Zombies (DSiWare)

    Zombik a kert gyepén? Netán az úszómedencénkben vagy a háztetőn? Nem probléma! Hálás kis növényeink megoldják a helyzetet.

    Valószínűleg kevesen vannak, akik ne hallottak volna az egyik legismertebb tower defense stílusú játékról, mindenesetre dióhéjban a következőket kell tudni róla. Adva van egy fix képernyő, bal szélen a házunk bejáratával, jobb szélen a palánkkerítéssel, ami mögött vérszomjas zombihorda csorgatja nyálát - nem másra, mint a mi finom kis agyvelőnkre. A kettő között pedig egy négyzetrács-szerűen felosztott kert húzódik, hat sorral és kilenc oszloppal, összesen tehát 54 mezővel. Mivel agyunkra mi is igényt tartunk, ezért inkább belevalónál belevalóbb növényeket ültetünk a mezőkbe, melyek különféle furfangokkal igyekszenek zombijaink útját állni, lehetőleg kitartva egészen a végső roham végéig.

    Jelen kis szösszenet tárgya nem a Nintendo DS-re megjelent dobozos verzió, hanem az egykori DSi Shopból, illetőleg most már csak a 3DS eShop-ból letölthető DSiWare változat. Ebből sajnos kigyomláltak néhány dolgot, feltehetően a DSiWare játékok méretkorlátja miatt. De nézzük inkább az elejéről, mit is tud a játék.

    Folytatás...

    Dr.F.E.R.I. 6 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.