Hirdetés

2020. április 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) ldave


ldave
(nagyúr)

A karakter (és szörny) dizájn szerintem is a játék erőssége, egyedi, azonnal felismerhető.

Kíváncsi vagyok, hogy a dual screen Nintendo gépek végével miként megy majd tovább ez a sorozat, ha jól tudom a következő rész már Switch-re készül. A rajzolás megoldható kontrollerrel is, csak kevésbé lesz kényelmes.

A Slime draws near! Command?

(#2) Dr.F.E.R.I. válasza ldave (#1) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
(addikt)
LOGOUT blog

Már az ötödik részben is van automap funkció és a Nexus is megkapta, lévén ugyanazzal a játékmotorral készültek. Azt nem láttam még, hogyan működik, mert nem jutottam még el a legutóbbi részig, de én jobban fogom továbbra is a kézi rajzot preferálni. A Switch-re ami esetleg kijön, azt egyedül csak ezzel az automap dologgal tudom elképzelni, de ez már visszalépés szerintem a DS részekhez képest.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#3) ldave válasza Dr.F.E.R.I. (#2) üzenetére


ldave
(nagyúr)

Ha váltani kell a két képernyő között majd a D-pad-dal mozogni a térképrácson és gombokkal rajzolgatni, az megoldható csak kényelmetlen és lassabb, mint a mostani, stylus-os megoldás. Ráadásul a képváltás ha nem azonnali, hanem picit töltés is lenne közben, az meg hamar a játékmenet rovására menne. De én bízom az Atlus-ban, ritkán okoznak csalódást (ha nem épp EU játékkiadásról van szó).

A Slime draws near! Command?

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.