Hirdetés

2018. június 19., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Mister_X


Mister_X
(PH! nagyúr)

Én ezzel a játékkal nem bírtam játszani, mert egyszerűen érzelmileg kizsigerel :(

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake." --- A warezt tiltja a bushido.

(#2) mcsabee


mcsabee
(senior tag)

"Mikor éppen nem dollárjelekkel a szemük helyén csodálkoznak rá a világra, akár még az Ubisoft döntéshozóinak is lehetnek jó pillanataik."

Az ugye megvan, hogy egy több, mint 11 ezer főt foglalkoztató cégről van szó, ami a tőzsdén van, és ami folyamatos eredménykényszerrel áll a befektetők előtt? Borzalmasan nagy felelősség egy ilyen céget irányítani, miközben évente több komoly bevételt termelő játékot kell kiadniuk, ha nem akarnak gondba kerülni a tőzsdén. És itt nem csak a cégről van szó, meg a pénzről, hanem arról a több, mint 11 ezer emberről, akiknek munkát adnak.

Azt meg senki sem mondhatja, hogy a játékaik rosszak lennének. Nem azt próbálom ezzel sejtetni, hogy mindegyik egy mestermunka, de a legtöbb címüket nagyon sokáig támogatják, próbálják javítani a hibákat, abszolút adnak a játékosok visszajelzéseire, és nagyon széles skálán mozognak a címeik.

Stay a while and listen...

(#3) Dr.F.E.R.I. válasza mcsabee (#2) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
(PH! addikt)
LOGOUT blog (1)

Az egyensúlyt nem szokták általában megtalálni. Minél nagyobbat akarnak, minél hamarabb és lehetőleg minél kevesebből. Ez a recept így ritkán szokott igazán kimagasló dolgokat szülni. Vannak jó játékaik, a Rayman játékok is élvezetesek, viszont jóval több a középszer produkciójuk, meg persze nem egy fostosabb játékkal is büszkélkedhetnek. A Blizzard se kis cég például, de azoktól kimondottan gyenge játékkal még nem nagyon találkoztam.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#4) alcsa válasza Dr.F.E.R.I. (#3) üzenetére


alcsa
(senior tag)

A Blizzardnak van vagy 6 jateka osszesen, amit folyamatosan foltoznak ;]

(#5) ldave


ldave
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egyik kedvencem nekem is, szintén Wii U-n játszottam végig. Amúgy érdemes a legnehezebb fokozaton haladni, főleg annak aki járatos a JRPG-k terén, mert alapra nem nyújt túl nagy kihívást a játék.

Egyébként nekem úgy rémlik hogy a Gamepad-et használja a játék, Igni pozíciónálására, ellenfelek lassítására.

[ Szerkesztve ]

A Slime draws near. Command?

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.