Hirdetés

2023. február 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Mister_X


Mister_X
nagyúr

Én ezzel a játékkal nem bírtam játszani, mert egyszerűen érzelmileg kizsigerel :(

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#2) mcsabee


mcsabee
senior tag

"Mikor éppen nem dollárjelekkel a szemük helyén csodálkoznak rá a világra, akár még az Ubisoft döntéshozóinak is lehetnek jó pillanataik."

Az ugye megvan, hogy egy több, mint 11 ezer főt foglalkoztató cégről van szó, ami a tőzsdén van, és ami folyamatos eredménykényszerrel áll a befektetők előtt? Borzalmasan nagy felelősség egy ilyen céget irányítani, miközben évente több komoly bevételt termelő játékot kell kiadniuk, ha nem akarnak gondba kerülni a tőzsdén. És itt nem csak a cégről van szó, meg a pénzről, hanem arról a több, mint 11 ezer emberről, akiknek munkát adnak.

Azt meg senki sem mondhatja, hogy a játékaik rosszak lennének. Nem azt próbálom ezzel sejtetni, hogy mindegyik egy mestermunka, de a legtöbb címüket nagyon sokáig támogatják, próbálják javítani a hibákat, abszolút adnak a játékosok visszajelzéseire, és nagyon széles skálán mozognak a címeik.

Stay a while and listen...

(#3) Dr.F.E.R.I. válasza mcsabee (#2) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
addikt

Az egyensúlyt nem szokták általában megtalálni. Minél nagyobbat akarnak, minél hamarabb és lehetőleg minél kevesebből. Ez a recept így ritkán szokott igazán kimagasló dolgokat szülni. Vannak jó játékaik, a Rayman játékok is élvezetesek, viszont jóval több a középszer produkciójuk, meg persze nem egy fostosabb játékkal is büszkélkedhetnek. A Blizzard se kis cég például, de azoktól kimondottan gyenge játékkal még nem nagyon találkoztam.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#4) alcsa válasza Dr.F.E.R.I. (#3) üzenetére


alcsa
senior tag

A Blizzardnak van vagy 6 jateka osszesen, amit folyamatosan foltoznak ;]

(#5) ldave


ldave
nagyúr
LOGOUT blog

Egyik kedvencem nekem is, szintén Wii U-n játszottam végig. Amúgy érdemes a legnehezebb fokozaton haladni, főleg annak aki járatos a JRPG-k terén, mert alapra nem nyújt túl nagy kihívást a játék.

Egyébként nekem úgy rémlik hogy a Gamepad-et használja a játék, Igni pozíciónálására, ellenfelek lassítására.

[ Szerkesztve ]

A Slime draws near! Command?

(#6) RangerFox


RangerFox
veterán

Köszi szépen az írást, jó lett!

Én még Ps Vitán játszottam végig anno, minden percét élveztem, nagyon különleges játék volt, és ahogy te is mondtad, nem akart több lenni egy mesénél, és ez nagyon jól állt neki. Kíváncsi vagyok, hogy valaha készülni fog-e egy folytatás...

(#7) Shepard


Shepard
tag

Hát közvetlen folytatás már valószínűleg nem. A fejlesztők következő játéka, a Valiant Hearts sajnos nem aratott osztatlan sikert, úgyhogy megmaradtunk Ubi szinten a rókabőr címeknél. Én is Vita-n játszottam anno végig és megfogott az egész történet és körítés.

Tényleg jó lett az összefoglaló, felidézte a játékkal töltött időt. A zenékhez annyit, a zoficsöl listát a mai napig szívesen hallgatom. Kedvencek nálam még a Jupiter's lightning, steamworks és a Bolmus Populi.

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.