2022. október 6., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Deichmann már megint...

  Szeretném megosztani veletek hogy hogyan jártam a deichmannal, évek óta vásárolok tőlük így viszont még soha nem jártam, egy biztos többet nem vásárolok tülök.
  A vásárló panaszával is úgy foglalkoznának mint a talpbetétek és sprayk vevőkre való rásózásával akkor teljesen elégedett lennék velük :)

  2015.04-10-én rendeltem a Deichmann online shopból cipőt egy adidas férfi sneaker-t 15900Ft-ért,
  06.17-én én vissza vittem Pécsett a siklósi út alatt található üzletükbe.

  Az eladó hölgyike ki hívja az üzletvezetőt, aki 15 perc után kényelmes tempóban kifáradt, természetesen én ráértem, mert ki pihent voltam 4 óra alvás után, elmagyaráztam neki hogy mi a problémám a cipővel, a talprész sarkánál elvált az illesztés mind2ő cipőn, nyilván a sarok kopása miatt, megnézte ő is a cipőt.

  Én: akkor lehetséges a csere?
  Ő : ohh hát nagyon jó cipő javítónk van, aki szakszerűen meg tudja javítani.
  Én: és ha nem fogadom el a javítást?
  ő: akkor a saját költségén kell meg javítatnia a cipésznél.
  én : nem látom értelmét a javításnak, mert a sarok résznél el vannak kopva, hoztam már ezért vissza cipőt és szó nélkül cseréltétek, mint ahogy az előbb az úrnál is tettétek.

  Folytatás...

  djdaniel 7 éve 30

 • Windows 8, GTA IV és iCEnhancer 2.1

  Bizonyára akik Windows 8-at használnak, a GTA IV során számos problémával találták magukat szemben, mint ahogy én is az elmúlt napokban, főleg az iCEnhancer 2.1-el, miután sikerült megoldanom a játék hibaüzeneteit ,
  el indult , mivel 1.0.7.0-as Patch-et használok gondoltam hogy felteszem az iCEnhancer 2.1-et.
  Nos ezután jött még egy probléma, úgy-e elakartam indítani a játékok (LaunchGTAIV.exe) és arra lettem figyelmes hogy nem indult, a folyamat feladatkezelőben futott , de a játék nem indult.
  Nos kicsit keresgéltem különböző fórumokon, hogy Windows 8 felhasználóknak miért is nem működik a játék iCEnhancer-el, végül is találtam megoldást, d3d9.dll miatt nem indult, nos ezután annyi volt a dolgom hogy letöltöttem a XVI32-őt ,
  megnyitottam a GTAIV.exe-ét XVI32-vel, megkerestem benne a d3d9.dll-elt és átírtam d3fx.dll-re, és elmentettem a GTAIV.exe-ét.
  A GTA IV főkönnytárában úgy-e megtalálható a d3d9.dll, ezt csak átkel nevezni d3fx.dll-re.
  Ezután megint le töltöttem az iCEnhancer 2.1-et, úgy-e be másoltam mindent fájlt, a d3d9.dll-elt is, mivel előzőleg átneveztem úgy-e d3fx.dll, így már nyugodtam átmásolhattam d3d9.dll-elt amit az iCEnhancer.rar tartalmazott, az egyéb fájlokat együtt.

  Folytatás...

  djdaniel 10 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.