2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Tom Clancy's The Division béta

    Összességében elképesztő ötlet volt ez a világ, nagyon látványos és izgalmas szintre emeli a Division nevét.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 8 éve 29

  • Tom Clancy's The Division Béta Teszt

    Kezdetek:

    Miután elindítottuk a játékot egy rövid intro megmutatja nekünk a Division irányítását, a fedezékrendszer és különböző típusú gránátok használatát és még sok hasznos információt. Maga a játék egy bevezető videóval kezdődik, ahol egy helikopteren próbál vadul ébreszteni minket a szebbik nem egy képviselője. Valószínű valamilyen csatából érkezhettünk, mert meg van sérülve. A kész játék nem így fog majd kezdődni, direkt tartották titokba a készítők a kezdetet, mert elég izgalmasnak ígérkezik. Leszállás után láthatjuk is, hogy karakterünk lvl 4-es szinten kezdi a beszivárgást a fertőzött New York területére. De mielőtt előre futnánk nézzünk szét kicsit érkezési pontunkon. Besétálva a szövetségi bázison találjuk magunkat. Itt találkozhatunk playerekkel és akár csapatot is kreálhatunk velük, hogy együtt vegyük fel a harcot a fosztogatókkal. Különböző típusú NPC-k vannak elhelyezve ezen a területen, ahol új ruhákat, felszerelést és fegyvereket vásárolhatunk vagy adhatunk el. A játékban 2 fajta pénz létezik. Az első, amivel a bázisokon elhelyezett NPC-től tudunk vásárolni a másik pedig amivel Dark Zone-okon belül tudunk fizetni felszerelésünkért (erről majd később).

    Folytatás...

    Ditoo0225 8 éve 7

  • Asus Strix DSP teszt

    Régóta terveztem már egy komolyabb füles beszerzését de igazából több év után most jutottam el oda, hogy erre is tudok és szeretnék is költeni. Nagyon sok keresgélés és olvasgatás után akadtam rá az Asus Strix DSP fülesre ami első látásra szerelem volt. Egy kis magánvéleményt fogok írni róla azok segítségére akik szintén ilyen fülest szeretnének és bizonytalanok vagy épp túlságosan elkötelezettek.

    Már kicsomagolás nélkül is látszott, hogy hatalmas darab. Ettől elsőre féltem, mert kb átlagos fejmérettel rendelkezek, paráztam kicsit, hogy leesik rólam. Szerencsére teljesen jól illeszkedik mindenhol (bár valami állító azért elférhetett volna rajta).
    Egy dolog kicsit zavaról, hogy akkora a füles mérete, hogy érinti az állkapcsom a fülemnél (a kis fejméretem miatt, nyilván ez másnál máshogy illeszkedne ) és pár óra folyamatos Ts beszélgetés után kezd fájni. Nem dörzsöli ki, de nem kellemes több óra után.

    Folytatás...

    Ditoo0225 9 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.