2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hőségriadó

    A hőségriadót ki kellene terjeszteni a PH! fórumaira is. Az elmúlt napokban elképesztő mértében nőtt az egy topicra jutó jihadok dzsihádok száma (én is összehoztam két öriharit), mindenki esik neki a másik torkának.

    Érdekes ezt látni, de egyre kevésbé vicces.

    DeFranco 12 éve 94

  • Erős

    Nyersen, ahogy találtam:

    Hagytam, hogy kapásból hülyére vegyétek, hagytam, hogy tettleg is helyére tegyétek, hagytam, hogy ne legyen mázlija juszt se, hagytam, hogy ne érje el még a buszt se, hagytam, hogy pokollá tegyék az életét, hagytam, hogy röhögve kérjék a bérletét, hagytam, hogy bagóért szopja a rezet, hagytam, hogy ne fogjatok vele kezet, hagytam, hogy piti kis vétkekért szívassák, hagytam, hogy ne derüljön ki az igazság, hagytam, hogy beszálljon apuka cége, hagytam, hogy ok nélkül rakják a "c"-be, hagytam, hogy vergődés legyen a suli, hagytam, hogy kibukni legyen a buli, fejvesztve fusson a Kultúra Házából, hagytam, hogy kitessékeljék a plázából, hagytam, hogy ráálljon, ne nagyon szarozzon, hagytam, hogy félpénzért, feketén falazzon, hagytam, hogy fogdossák buzgón a fenekét, hagytam, hogy sokallják sokan a gyerekét, hagytam, hogy tojjon a fészküket rakókra, hagytam, hogy fújjon a többségi tahókra, hagytam, hogy Budáig fusson egy kérvénnyel, hagytam, hogy gazdagabb legyen egy élménnyel, hagytam, hogy ne legyen gyógyír a bajára, hagytam, hogy ne jusson gázra, se kajára, hagytam, hogy ne teremjen a föld eleget, hagytam, hogy lopnia kelljen a meleget, hagytam, hogy ne legyen kéznél a zsepije, mikor a kisboltban tör rá a depije, hagytam, hogy kihulljon végleg a rostán, amikor palávert csinál a postán, hagytam, hogy kibukjon, hagytam, hogy elázzon, hagytam, hogy retardált náciktól parázzon, hagytam, hogy hiába

    Folytatás...

    DeFranco 12 éve 10

  • UPDATE! UPDATE! Nyelvvizsgáztam! - EuroExam nyelvvizsga tapasztalatok (nyelvvizsgát kerestem, meglett)

    Menj a végére ;)

    Ami már nem aktuális:

    Sziasztok!

    Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy szedjünk össze pár olyan nyelvvizsga típust, nyelvvizsga helyet, ahol a vizsga egyszerű, viszonylag könnyen és gyorsan megcsinálható. Nagyon sokszor nagyon sok segítséget kaptam már a PH! közösségétől, és ez megint egy olyan alkalom, amikor sok fej mérhetetlenül többet ér, mint egy.

    A nyelv természetesen angol.

    Indoklás:

    Mielőtt komolyabb kődobálás vagy kioktatás kezdődne, szeretnék tisztázni pár dolgot.

    Tudom, hogy az angol tudás egyébként is elengedhetetlenül fontos, és azzal csak jót teszek magamnak, ha egy nemzetközileg elfogadott, színvonalas nyelvvizsgát csinálok meg.

    Ez is a célom, szeretnék rendesen, alaposan megtanulni angolul, szépen, választékosan, igényesen kifejezni magam, de a cél most nem ez. Jelenleg munka mellett végzek egy egyetemet, jövő tavasszal államvizsga, és addigra a kezemben kell legyen a nyelvvizsgapapír mindenképpen, és a dolgot súlyosbítandó komoly hendikeppel indulok. Papír kell, gyorsan, könnyen, és az igényesség, alaposság ez utánra marad.

    Folytatás...

    DeFranco 12 éve 76

  • UPDATE Jack Rabbit Slim's "Google me a picture" contest

    Régi mániám, hogy szeretnék a lakásban minden helyiség (nappali-háló-konyha-fürdő) ajtaja fölé egy-egy kis (10x10 - 15x15) képet akasztani, amin egy medvecsalád szerepel, és éppen az adott helyiségre jellemző tevékenységet végez.

    Valahonnan rémlik nekem, hogy láttam ilyeneket már, onnan jött az ötlet. Az emlékeimben olyan képek vannak, ahol egy "plüss" vagy "teddy" típusú medvecsalád polgári környezetben ül a nappaliban, vagy fekszik az ágyban, vagy éppen étkezik. Tuti biztos, hogy láttam ilyet, de egyszerűen nem találom.

    Ennek (hogy nem találom) az lehet az oka, hogy a Google-Fu-m értéke csak 8999 és ez nem elég a megfelelő képek megtalálásához. Olyat keresnék, ami egy "komplett" sorozat, tehát lehetőleg ugyan az a medvecsalád szerepel rajta, vagy ha nem, akkor legalább a képek hasonló stílusúak legyenek.

    Ezeknek a képeknek a felkutatásához kérném a segítségeteket, és hogy legyen valami kis tétje is a dolognak, vérdíjat tűzök ki, aki megtalálja a megfelelő négy képet (én döntöm el, hogy megfelelő-e) az választhat egyet az alábbi két játék közül a szívességéért cserébe:

    Beep
    Wasteland Angel

    Update:

    Folytatás...

    DeFranco 12 éve 27

  • Vettem egy új billentyűzetet

    Ennyi ez a bejegyzés, nem több, azért remélem alulról súrolja a logout színvonalát, de gondoltam megosztom, mert nem biztos, hogy rajtam kívül van még egy tök, aki asztali géphez ilyen billentyűzetet vesz:

    Genius Luxemate i200

    Ahogy a képen látható, ez egy numpad nélküli chiclet stílusú billentyűzet. Azért választottam ezt, mert viszonylag kicsi helye van a billentyűzetnek és az egérnek egymás mellett, és amióta 400 dpi-s egerem van, szűkös lett a hely, ami a rendelkezésére állt.

    Eredetileg ilyet akartam:

    Meg is rendeltem a dealexreme oldaláról, de nem volt készleten, így visszautalták a pénzt.

    Folytatás...

    DeFranco 12 éve 35

  • Katatón dzsentrik

    Nem a szívem csücske ez a stílus (ellentétben például Wagner munkásságával) de annyit emlegetik ezt a srácot (?) hogy gondoltam rákeresek, mit tud.

    Ez a szám... ez durva... van benne valami amitől már sokadszorra nyomom a replay gombot....

    [katt a képre]

    DeFranco 12 éve 81

  • 2012.04.13. - 6 éve a PH!-n

    Bizony, ma van hat éve, hogy regisztráltam a lapcsaládra, természetesen azért, mert kérdésem volt :)

    Ez az első hsz-em:

    Az első segítséget raczger-től kaptam (köszönöm):

    A másodikat pedig daa-raa adta (köszönöm neki is):

    Azóta a hat év alatt rengeteg segítséget kaptam, párszor talán adtam is, sok topic rezidens helyemmé vált (sokak bánatára ;] ) néha már-már túl sok időt is töltök a fórumon (napi ~14-16 óra :P ). Volt jó pár adok-kapok is, bár ez szerencsére eddig nem lengette ki a ban-o-métert, remélem ez így is marad.

    Folytatás...

    DeFranco 12 éve 61

  • True story bro'

    DeFranco 12 éve 68

  • Egy dicsőséges sorozat vége

    Nem voltam beteg legalább öt éve, annak ellenére, hogy Budapesten élek, ahol az ember emelt dózisban kapja a vírusokat, bacikat. Sok ember összezárva a tömegközlekedésen, a közösségi terekben, néha egy-egy légkondival súlyosbítva.

    Köszönhető ez a Béres József nevével fémjelzett cseppeknek, amióta ezt szedem (ez a bűvös öt év) azóta nem tudott ágynak lökni semmi, de még csak orrcseppet sem láttam négy éve, ami nálam nagy szó, mert előtte 12-es csomagokban vettem a Novorint.

    Most viszont egész durván elkapott, annyira, hogy ma már be sem mentem dolgozni, a fejemből nem látok ki, ami nem is feltétlenül baj, mert tragédia kb 150 használt zsebkendő között feküdni.

    Arra még kiváncsi leszek, hogy a következő vérképem mit fog mutatni, mert évek óta egyre alacsonyabb a fehérvérsejt számom, meglátjuk most, hogy kapott feladatot, vissza tér-e az extrém alacsony szintről valami normálisra.

    DeFranco 12 éve 39

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.