2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hogyan ne teszteljünk telefont

    Samsung Galaxy 3 review

    http://www.youtube.com/watch?v=MUsM9N5r8Og

    Összefoglalnám:

    "blah blah blah... slower than Galaxy S... blah blah blah blah... hummingbird chipset... blah blah... slower than Galaxy S... capacitive... blah blah... hummingbird chipset... blah blah... slower than Galaxy S... blah blah... slower than Galaxy S... blah blah... slower than Galaxy S... blah blah blah blah... hummingbird chipset... capacitive..."

    DeFranco 14 éve 15

  • Egértalpalávaló

    Érdekes dolgot vettem észre tegnap. Egy blogban éppen a retro, ma már nem használt számítógép alkatrészekről, kiegészítőkről esett szó, és többek között megemlítették a golyós egeret is. Többen jelezték, hogy "igen, igen, ahhoz még alátét is kellett".

    Nem tudom, ki hogy van vele, de én az optikai egerek alá is szeretek alátétet tenni. No nem mindenféle macis, katicás, havas-tájas zsánerképet, hanem egy egyszerű, egyszínű, régről maradt Genius feiratú egérpadot. Alul szivacs, felül vászon. Annyit tud, amennyi rá van írva.

    Ilyen:

    Egészen eddig azt hittem, jobb ha használunk egérpadot, mert az asztal mintája, erezete képes megugrasztani a kurzort. Most azonban a megjegyzések hatására kipróbáltam milyen pad nélkül egerészni, és semmi különbséget nem érzek az alátétes verzióhoz képest, csak annyit, hogy jobban csúszik a felületen.

    A másik oldalon ott van, hogy sokszor súlyos ezreseket kérnek el egy-egy jobb alátétért, születik is róluk rendszeresen teszt, és bemutató, tehát még mindig van igény rá, és van piaca.

    Azon kívül, hogy a gamer egerek teflon talpa kevésbé kopik, szerintetek van még létjogosultsága az egéralátétnek? Ti haszáltok még egyáltalán? Ha igen, miért? Megszokásból, vagy hasznát is érzitek?

    DeFranco 14 éve 15

  • Napi zeneajánló - Töröknémet meglepetés

    Pár hete hívták fel barátaim a figyelmemet erre a számra, gondoltam megosztom, mulassatok Ti is! :DD

    Discoparty Brothers - Disco Disco! Party Party!

    A lényeg, hogy hallgassátok végig, akkor elég nagy a dózis, hogy igazán üssön. Nekem két meghallgatás után már nem ment ki a fejemből. :)

    Más: Ha valaki a Siemensnél dolgozik a Hungária körúton, vagy ismer olyat aki igen, az árulja már el nekem, hogy az a kis Siemens márkabolt, ami ott volt az épület bejárata mellett működik-e még?

    DeFranco 14 éve 12

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.