2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Perverzió

    Mostanában azzal szórakozom, hogy elolvasgatom egy-egy engem érdeklő PH!-s arc első hozzászólásait amit ide a PH!-ra írt. Honnan indult? Miből lett a cserebogár/fanboy/guru?

    Lehet, hogy te leszel a következő, csak szólok. ;]

    DeFranco 13 éve 84

  • Aaaand the napi fail award goes to...

    ...DeFranco!

    Szembesültem vele, hogy a memória árak (DDR3) épp a béka segge alatt vannak, nosza hát, vegyünk a 2GB mellé még kettőt, hiszen kevesebb, mint féláron megkapom a tavaly januári beszerzéshez képest. Tutti biznisz, mint német márkát venni féláron.

    3 napig nem tudtam hozzányúlni sem, de ma az amúgy is esedékes portalanítást követően helyére tettem az új modult. Próba, indítás, memória mennyisége 3,3 GB.

    WTF? :Y Engem átvágtak a boltban, ez nem lehet! Ja, várjunk csak? Hány bites a rendszered? 32? FAIL :W Fogsz emiatt egy új telepítést csinálni? :(

    Azt hiszem megérdemlem a napi fail plecsnit.

    Köszönöm a figyelmet. :DDD

    DeFranco 13 éve 38

  • Hellóturisztondörájtszájd

    Ez most nem vas-, nem is felmérés-, hanem egy segítsetek-bejegyzés lesz.

    Van nekem egy kedves ismerősöm, aki történetesen máltai, és mivel idén nyáron megházasodik, a párjával nászút címén végig fogják utazni Európa egy jó részét, és így Budapesten is töltenek két napot.

    Egyelőre annyi a tervük, hogy felülnek egy hop-on hop-off piros emeletes turistabuszra, és így ismerkednek meg Fővárosunkkal (és egyben kapnak képet Magyarországról).

    A szerény véleményem az, hogy ennek volna sokkal jobb módja is, de mivel csak pár éve élek Pesten én sem ismerem csak a legfőbb látványosságokat. (Vár, parlament, lánchíd, mittudomain)

    Szívesen venném, hogy ha valakinek van ötlete arra, hogy mit is érdemes megnézni akár Pesten akár Budán, az megosztaná egy vagy több kommentben. Lehet evidens dolog is, vagy valami olyan, ami nem túl széles körben ismert. Minél több ötlet jön össze, annál jobb. :)

    Hajrá, lehet osztani az észt, kommentre fel!

    UPDATE: akinek esetleg nem ismerős a cím: [link]

    DeFranco 13 éve 27

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.