2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Samsung SyncMaster TA350 22" monitor

    Rövid bemutató a Samsung SyncMaster TA350-es sorozatszámú LED monitorjáról.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 12 éve 20

  • Jack, te mit keresel itt?

    A múltkor előkerült egy régen használt mobilom, kicsit már ütött kopott állapotban van ugyan, de arra gondoltam, ha elmegyek itthonról, telefonálásra jó lesz.
    Egyébként egy Samsung mobilról van szó, a SGH-C130-asról. Itt is van két kép ról, hogy nézett ki fénykorában (azt a képet az internetről szereztem), és egy másik, hogy hogyan néz ki most.

    Emlékszem, még a születésnapomra kaptam, és nagyon örültem neki. Igazából akkoriban számomra csak a játékból állt a telefonok használata :DDD

    Most hogy újra elővettem, gondoltam kicsit komolyabban is ránézek, milyen a telefon felszereltsége. Nos, arra jutottam, hogy telefonáláson meg SMS íráson más haszna nincs. Kamera nincs rajta, a belső memória mindössze 1,8MB, adatkábel PC-hez nem hiszem hogy hozzá lehet kötni, infra nincs, főleg nem bluetooth, így ha bármit is rá akarunk tenni, SMS-t kell küldeni, hogy majd aztán letölthessünk egy képet vagy egy zenét.

    Zene... :DD

    Folytatás...

    Dave-11 12 éve 6

  • Hétfő esti agyzsibbasztó

    Már késő ahhoz, hogy egy normális cikket írjak, ezért inkább itt egy fárasztó videó :D

    Én haverokkal néztem meg, szakadtunk rajta :DD

    Dave-11 12 éve 0

  • "Divat"

    Böngészők közül már kipróbáltam szinte az összes nevesebbet (mint gondolom sokan manapság), keresve a legjobbat.
    Mint sokan, én is az Internet Explorer-rel kezdtem, akkoriban még számomra mindegy volt, hogy mivel netezek.

    Aztán nem is tudom hogyan, valahogy belépett az életembe a Mozilla Firefox. Nem tudom pontosan, hogy mikor használtam először saját gépről, de tuti hogy nem azért, mert tudtam, hogy egy jó böngésző, sok kiegészítővel és lehetőséggel. Így hát arra tippelek, hogy azért raktam fel, mert láttam az egyik ismerősömnél, és szimplán megtetszett.

    Egy hosszú Firefoxos korszak után (ekkor már odafigyeltem, hogy a böngésző mennyire fut jól a gépen, mert hát a PC-m nem annyira izmos) rájöttem, hogy a Google Chrome talán hatékonyabb és gyorsabb böngésző, mint a Firefox. Így eztán azt használtam, szintén egy jó ideig.

    Folytatás...

    Dave-11 12 éve 16

  • A Hamburger (béta)

    Tavaly nyáron én és az egyik barátom (vagyis Veres Dávid és Domokos László) úgy döntöttünk, hogy belekezdünk egy játék készítésébe, de egy amolyan IGAZI játékéba, aminek van története, főhőse, küldetések, meg minden, ami egy jó játék kelléke, és rá egy hónapra megszületett a Hamburger nevű játék bétája!

    A fejlesztés
    Így hát komolyan belefogtunk a játék fejlesztésébe, és 1 hónapon keresztül (pár napot leszámítva, amikor pihenőt tartottunk vagy épp más dolgunk volt) nap 2-3, akár 4 órákat is a játéknak szenteltünk. A játékon mindvégig közösen (és csak ketten) dolgoztunk, de a fejlesztés során két külön szekciót képviseltünk. Én főleg a grafikával foglalkoztam, én készítettem a háttereket, a játékban a történetet mutató képregényeket, illetve egyéb elemeket, de azért persze használtuk a GameMaker (mert ezzel készítettük a játékot) pár mintafájljait. Eközben Laci a különböző rendszereken dolgozott, gondolok itt a gravitációra, a különböző harci elemekre, a "Guitar Hero"-s részen, illetve a "Hack'n'Smash"-en a játék vége felé.

    Folytatás...

    Dave-11 12 éve 9

  • Blog(out)olni

    Blogolni jó dolog. Mindig is annak tartottam. Sokszor kezdtem már bele blog írsába/vezetésébe, de mindig abba ütközök, hogy kifogyok a mondanivalóból. Egy idő után már nem tudok miről írni, egyre kevesebbet járok az oldalamra, míg végül teljesen otthagyom, és csak néha nosztalgiázásból nézek vissza rá, hogy miket írogattam.
    Bevallom, lehet hogy ennek a blognak is ez lesz a sorsa, de igyekszem sokat publikálni, és nem itthagyni a semmibe (mint a többit :D).
    Szóval, mire számíthatunk itt?
    Hát ha már ezek az oldalak (PH!, Logout, Mobilarena, Hardverapró, IT café) úgyis (főleg) Tech témájúak, akkor ennek fényében igyekszem én is majd a bejegyzéseim tartalmával efelé orientálódni :) Gondolok én itt vélemyényekre/tesztekre különböző hardverekről, tutorialokra, játék/program tesztekre és egyéb nyalánkságokra :DD
    Bejegyzések hamarosan várhatóak.
    Szevasztok!

    Dave-11 12 éve 15

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.