2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Kerékpár tárcsafék nyikorgás eltüntetése

    Rászántam magam, hogy veszek egy bicajt. Semmi bajom a gyaloglással, de itt a jó idő és van bicikli út is úgy 5 percnyi tekerésre 1-2 város felé. Na meg a közelben van két folyó is, ahová tűző napon nem épp kellemes a gyalogtúra, így ez is rátett egy lapáttal az elkötelezettségemre.
    Nem értek a biciklikhez, ezt itt leszögezem. Minimum öt éve volt utoljára "lovam", azóta busszal, autóval vagy gyalog járok mindenhová.
    Tehát a szakmai ismereteim egyenlőek a nullával, a szerelési tapasztalatom pedig kimerül a lyukas belső befoltozásánál.

    25 Mátyást szántam rá, egyértelműen minden új kilőve. Majd jött a pofon, hogy ennyiért lehet még használtat sem kapok, mert nővérem és férje kb. két hete vettek bicikliket, teljesen alap gépeket, se teleszkóp, se tárcsafék, se különleges kinézet, mégis 60 felett volt darabja.

    Itt képbe jött, hogy szerencsésen megemlítettem egy havernak a vásárlási szándékomat, aki beajánlott egy ismerőst, miszerint van neki eladó bringája, amiről én nem tudok. Gondoltam meglesem, kipróbálom és ha minden oké, akkor még feljebb is vihetem a lélektani árhatárt.

    Folytatás...

    d@vee 7 éve 60

  • 2 hónap edzés után

    2 hónapja járok edzeni. Igaz, nem ismeretlen a világ, már évekkel ezelőtt is gyakran megfordultam termekben, de valahogy sohasem tudtam huzamosabb ideig űzni az ipart. Tehát két hónapja mondhatni a nulláról kezdtem el az "építkezést".
    Először azt hittem fáradtabb leszek, mint valaha. Ugyanis hajnali 4-kor kelek, hogy munkába menjek délelőttös műszakban, majd haza és irány edzeni. Délutános héten pedig 9-kor van kelés, edzés és utána a munka. Érdekes módon még több is lett az energiám, mint edzés nélkül, valamint a közérzetemen is sokat dobott.
    Na de jöjjenek a számok. 72 kg és 186 cm, innen indultunk. Sovány alkat, hízás szinte alig megy, cserébe az erőszintem is a béka segge alatt volt. Nem fogok felsorolni minden gyakorlatot, csak pár példát, hogy látszódjon az eddigi eredmény.
    Tehát kezdésnél a használt súlyok (itt nem egy ismétléses maximum súlyokat írok le, hanem amivel még megy a 6-12 ismétlés)

    Guggolás: 15 kg (nem nevet, ha TÉNYLEG szabályosan csinálja valaki, és rendesen beleguggol abba a súlyba, akkor az aligha fog 80-al kezdeni a legelső edzés héten)
    Lábtoló: 65 kg
    Fekvenyomás: 40 kg
    Scott-padon bicepsz, francia rúd: 15 kg
    Mellhez húzás széles fogással: 35 kg
    Vállból nyomás egykezesekkel: 8 kg

    Folytatás...

    d@vee 7 éve 15

  • 300 forintos "gamer" egér villámteszt

    Igen, kínából van természetesen. De az a 300 forintos ár tényleg valós, mivel liciten nyertem. Bár licit nélkül is meg lehet venni 800 forint körül, szóval semmilyen tekintetben nem drága termék.
    Főleg két kérdésre kerestem vele a választ, miszerint ki lehet-e váltani vele egy gamer egeret, illetve egyáltalán megéri pár százas egeret venni, vagy ipari hulladékot kapunk.
    A képek nagyobb méretben itt: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

    Folytatás...

    d@vee 7 éve 7

  • Nincs gamer PC-m, elásom magam

    Tudom mi az a gamer PC. Van róla definícióm.Nézd meg, ha nem hiszed.
    És NEM érdekel más véleménye, aki az enyémtől eltérőt állít, nincs igaza. Nem látom be, hogy egy picit más a fogalmam X dologról, mint másnak. És én vagyok az okos, mindenki más nem.
    Beszakad a fejem, a valaki mást állít, szóval ha bárki kommentelni mer egy ellenkező véleményt, ezt a bejegyzést törlöm is!!!!

    d@vee 7 éve 33

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.