2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Gépépítés kompromisszum nélkül

    Milyen GÖRBE úton raktam össze a gépet, mely lehozza a csillagokat a TÜKÖRsima élű égboltról?

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 7 éve 403

  • Rogue One - Zsivány ez a spin-off

    Alább a saját, nem filmkritikus szememmel vizslatottan írok egy kicsit róla. Kicsi SPOILER előfordulhat, ennek tudatában olvasd tovább.

    Kezdjük ott, hogy nem vártam a filmet. Nagyon nem, mert csak egy pénznyelő produktum képét láttam magam előtt és azt, hogy tavaly már megcsömörlöttem a rengeteg Star Wars anyagtól. Ide értve a reklámokat, játékokat, a tejen visszaköszönő messze messze galaxisból-i alakokat.

    Aztán lementek az első vetítések és pozitívan fogadták. Persze nem hiszek nagyon abban a dologban, hogy a kritikusokra hagyom a véleményezés minden részét, de a jó visszhang meghozta a kedvemet a filmhez. Így tegnap nekiültem és megnéztem.

    A legfontosabb kérdésekre válaszolva. Tényleg jó volt? Igen. Jobb volt, mint Az ébredő erő? Igen és nem. Ez a franchise legjobb része? Nem.

    Ezeket a válaszokat úgy írom, hogy hagytam leülepedni a dolgokat. Sokan moziból kijőve egyből a legjobb résznek kiáltották ki, sajnos elfogultan. Mert ez a rész a film után egy darabig olyan hatással van ránk, hogy én is ki mertem volna jelenteni még tegnap. Főleg az utolsó pár perc miatt, de erről később.
    Aztán ma jobban átgondolva és belenézve az eredeti trilógiába, valahol A jedi visszatér és az Ébredő erő között helyezkedik el nálam. Persze nekem tetszett a tavalyi 7. rész is, szerettem minden jó és rossz tulajdonsága ellenére, az első helyen pedig A jedi visszatér tanyázik.

    Folytatás...

    d@vee 7 éve 16

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.