2022. október 4., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Te hogyan csinálnál 9-ből 900 milliót?

  A minap elkezdtem azon gondolkodni, hogy ha lenne 9 millió forintom, vajon hogyan tudnám megsokszorozni. A 900 milliót nem feltétlenül szó szerint értem, a cél az, hogy 9 millióból nagyonsokszor több legyen.:)
  Az irányvonal az, hogy valamilyen olyan online szolgáltatást vagy terméket kellene létrehozni, aminél a legnagyobb munka csak a fejlesztéssel van, aztán már szinte magától menne minden, egyfajta passzív jövedelemként. Persze hozzányúlni, fejleszteni mindig mindent kell. A cél egy olyan termék létrehozása, ami eddig még nem volt és teljesen új, valamint viszonylag rövid időn belül megsokszorozódjon a pénz. (Rövid idő alatt azt értem, hogy ne egy fél emberöltő kelljen hozzá, hanem mondjuk csak pár év.)
  Neked milyen ötleteid lennének? Én bevallom irigykedve olvasom pl a Minecraft írójáról szóló híreket, miszerint már több mint 3 millió példányban adta el a játékát, egyenként tizenvalahány dollárért. Ha utánaszámolunk, az már elég szép összeg.:) Vagy ott van például a milliondollarhomepage esete. Az a fickó is összeszedett 1 millió dollárt néhány hónap alatt. Vagy korábbról ott van a Pet Rock, bár az még nem online dolog volt.

  Folytatás...

  CWorm 11 éve 17

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.